Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
Модератор: Общи модератори
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Re: Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
krystal написа:Малко светлина в тунела..http://dnes.dir.bg/news.php?id=6122552&error404
А дано нещо да се случи ,ама надали .Аз лично от 2006 г следя как се опитват да прокарат промените в НК и Закона за защита на животните и кво -ефект нулев . Тия в парламента се направиха на ощипани моми ,приеха некви глупави текстове и толкова . Сега Бойко казал -ок .Все ми тая по каква причина и по чия инициатива ще се случват нещата - важното е да се промени нещо .Не знам само гадния ,злобен ,комплексарски манталитет как и с какво ще се промени

Колегите наблягат на проблема с уличните кучета ,да ама това не е.И тази гад ненормална не е искал и да го убие ,а го е изтезавал и го е обрекъл на мъки .Е не се учудвайте на реакциите . Каквото и да кажеш и да му наравиш на този му е малко

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

За всичко съм съгласен,
а този манталитет като гледам, трудно ще се промени, особено имайки предвид, че положението става все по-лошо.
Bella написа:Не знам само гадния ,злобен ,комплексарски манталитет как и с какво ще се промени![]()
а този манталитет като гледам, трудно ще се промени, особено имайки предвид, че положението става все по-лошо.

///milko way написа:krystal написа:Малко светлина в тунела..
Днес в "Телеграф" прочетох,че Русенска адвокатка ще се грижи за Мима и в най скоро време ще има банкова сметка за набиране на средства,защото имало възможност за опереция в чужбина.......а нашите ветеринари казаха,че нещата вървели към евтаназия
п.с. Дано да го изправят хайванчето по някакъв начин
В Дог.бг четох, че собственика не иска да го евтанзира..той уж там пише.
Сега гледам, че кучето вече пътува за Русе..ето тук обсъждат случая..http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33075&pid=791888&mode=threaded&start=400#entry791888
Днес даже имало протести..аз чак сега разбрах.. Браво ..
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Страшни хора сме, стига с тоя изверг де, да си получава там заслуженото и .....
Що обаче пак каруцата пред коня. Помните ли оная бабичка дето любимите Ви кучета преди година оставиха без двата крака, помните ли колко страници тема се изписаха, а дали изобщо я отразихме.
Няма закони за хората в тая държава, тръгнахме за животните да мислим. Не сте ли чували, че човек трябва да уважава себе си, да се грижи за себе си и ако му се отдава, за останалите.
И аз харесвам кучета малко, но такива със стопани, не с олигофрени за чорбаджии.
Ами онова нахапано по главата дете, помните ли, ами оня пейзаж в снега, осеян с лайна. Та законите май тряа започнат от другаде и спазването им.
Дано сега няма сърдити, но си приберете любимците по къщите и им събирайте боклуците, а после мислете закони.
ПП: Не защитавам изрода извършил деянието, даже не мога да си представя как може да го свърши човек това, но нека не преиграваме.
Що обаче пак каруцата пред коня. Помните ли оная бабичка дето любимите Ви кучета преди година оставиха без двата крака, помните ли колко страници тема се изписаха, а дали изобщо я отразихме.
Няма закони за хората в тая държава, тръгнахме за животните да мислим. Не сте ли чували, че човек трябва да уважава себе си, да се грижи за себе си и ако му се отдава, за останалите.
И аз харесвам кучета малко, но такива със стопани, не с олигофрени за чорбаджии.
Ами онова нахапано по главата дете, помните ли, ами оня пейзаж в снега, осеян с лайна. Та законите май тряа започнат от другаде и спазването им.
Дано сега няма сърдити, но си приберете любимците по къщите и им събирайте боклуците, а после мислете закони.
ПП: Не защитавам изрода извършил деянието, даже не мога да си представя как може да го свърши човек това, но нека не преиграваме.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
Lenco написа:Страшни хора сме, стига с тоя изверг де, да си получава там заслуженото и .....
Ами ако имаше закон - действащ и спазван кучетата да се регистрират в общината ,да се следи как се размножават и ако го изхвърлиш или навъдиш улицата с малки да те глобяват или полагаш обществено полезен труд нямаше да има глутници кучета по улиците които да хапят .Елементарно ма трябва и акъл .Преди да напишеш нещо помисли -всички се опитват да обяснят ,че трябва да се изкорени причината за да го няма следствието . Отново елементарно .
И в тоя ред на мисли ,аз като една от малкото луди дето си чисти след кучето другия път да ида ли да вдигам скандали ,че градинките са пълни в опаковки от вафли ,чашки от кафе и осрани памперски ; че някой дебил си е изхвърлил смененото масло от колата пред блока и кучето ми се прибра като автомонтьор ; че льльо некой си си хвърля боклука през балкона щото му е по -удобно . Айде ако обичаш и ако за теб е преиграване ,за друг това са принципи и цености .Като не ти харесва не пишеш ,вместо да споделяш кви идиоти са тия дето гледат кучета .
Проблем са двукраките не четирикраките ,ама и за тва трябва акъл да го осъзнаеш

п.с Не си прави труда да ми отговаряш

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

Lenco, само да вметна, че едно куче не напада човек случайно. И каквото и да се пише, да се говори и каквото и всички да се опитват да обясняват (а именно колко зли са кучетата), едно куче няма да нахапе човек без причина.
Вариантите са два. Или нахапаният човек си го е заслужил я защото е ритнал, я защото е ударил кучето (което се случва доста често), но всички журналисти и хора като цяло пропускат факта с дразненето на животното. Другият вариант е това куче да е понесло толкова мъчения, болки и побоища, че или се е озлобило, или това е защитна реакция към хората.
И в двата случая, както казва Бела, двукраките са го направили.
Не малко съм се занимавал с кучета и наистина изключително, изключително рядко едно животно напда без причина.
Think about it
Вариантите са два. Или нахапаният човек си го е заслужил я защото е ритнал, я защото е ударил кучето (което се случва доста често), но всички журналисти и хора като цяло пропускат факта с дразненето на животното. Другият вариант е това куче да е понесло толкова мъчения, болки и побоища, че или се е озлобило, или това е защитна реакция към хората.
И в двата случая, както казва Бела, двукраките са го направили.
Не малко съм се занимавал с кучета и наистина изключително, изключително рядко едно животно напда без причина.
Think about it

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
B U L L I написа:Elesar74 написа:B U L L I написа:тоя боклук искам да му скачам на лицето ,да късам със зъби месо от тялото му
да пикая в устата му и да забивам клечки под кирлясалите му нокти.
да го пусна на моите мангали да го изнасилват и да го затворя в гаража си с трите псета.
кълна се,че ще продължа да скачам по главата му и ще му изям чарвата,белия дроб и бъбреците.
дайте ми го.
Що за инфантилно поведение се демонстира в този форум и то от модератор!
обади ми се като дойдеш на събора да ти покажа колко съм инфантилен.
и като съм модератор какво,да си заровя главата ли?
не случайно кучето е нарочено за най добрия приятел на човека,
тези същества достатъчно страдат по улиците,че да им причиняваме страдание,
по тази тема съм безкомпромисен,стоя зад думите си и дори ако сега ми звънне някой и ми каже,
"ела знаем кой е", аз тръгвам на момента,без да се замисля за последствията.
малко хора тук знаят каква е причината да страдам така за тези същества,
но много хора ме познават и знаят,че аз не съм голословен.
Толкова съм ужасен направо не мога да повярвам че това се случва

ВескоПеско каза: може би е добре светът да свърши 2012г. съгласен съм с това защото само като гледам какво се причинява ежедневно на животните били те домашни любимци или не просто изтръпвам
BULLI не се познаваме лично но стоя зад теб на мен са ми отровени 2 кучета и 2 ми умряха в рацете.
Полицията ми каза да съм си купил лопата че можело и другите да заминат "Нямало какво да направят по въпроса" ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО, не може всеки да си прави какво си поиска и то безнаказано !!!
аз лично ще му скачам на главата на тоя нещасник до теб !!! Ще му одрежа пръстите и краката до под коланото както той крачетата на кучето
АКО В БЪЛГАРИЯ НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ, НЕКА ПОНЕ БОГ ДА ГО НАКАЖЕ СПРАВЕДЛИВО, ЗАЩОТО НИЕ ЗНАЕМ САМО ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ А КОЙ ЗНАЕ КАКВО ОЩЕ Е ПРИЧИНЯВАЛ ТОЗИ ИЗВЕРГ !!!
///M

- Lenco
- Старши скрапер
-
Bella написа:Lenco написа:.......
Проблем са двукраките не четирикраките ,ама и за тва трябва акъл да го осъзнаеш![]()
п.с Не си прави труда да ми отговаряш
Нямам акъл, не съм осъзнат, но няма смисъл да ти отговарям след като изцапаните крака на кучето ти са по-важни от десетките нахапани и наплашени.
лошрайдър написа:Беладона, ти деца имаш ли?
А?
Lenco написа:Нямам акъл, не съм осъзнат, но няма смисъл да ти отговарям след като изцапаните крака на кучето ти са по-важни от десетките нахапани и наплашени.
Как прецени, че са и по-важни? Само защото е загрижена?..

Още един случай на жестокост- обесено куче на магистралата /има снимка, ако на някой му идва в повече да не отваря/:
http://www.monitor.bg/article?id=238342
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
лошрайдър написа:Беладона, ти деца имаш ли?
И ако нямам какво- не мога да мисля реално и да имам различна позиция от вас ли ? А тези които имат и деца и кучета какво ?

Lenco написа: но няма смисъл да ти отговарям след като изцапаните крака на кучето ти са по-важни от десетките нахапани и наплашени. А?
И как па реши ,че краката на кучето ми са по-важни или пишеш просто колкото да има отговор

krystal написа: Как прецени, че са и по-важни? Само защото е загрижена?..![]()
А кажи ми

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Аз па викам да избием всички животни,че да останем най-малоумния вид на планетата,после ще избием циганите,турците,негрите,афганистанците и накрая американците ще дойдат да ни еб.т мамата и на нас...След това те ще се избият един друг докато накрая не остане само един дето от мъка,че няма куче или котка ще си тегли въжето сам. Един вид да прецакаме 2012 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Lenco
- Старши скрапер
-
krystal написа:Lenco написа:Нямам акъл, не съм осъзнат, но няма смисъл да ти отговарям след като изцапаните крака на кучето ти са по-важни от десетките нахапани и наплашени.
Как прецени, че са и по-важни? Само защото е загрижена?..
Още един случай на жестокост- обесено куче на магистралата /има снимка, ако на някой му идва в повече да не отваря/:
http://www.monitor.bg/article?id=238342
След като е споменато означава, че е важно. Дано не съм разбрал.
НЕЩЕМ ДА СПОРИМ С ХОРА, КОИТО СЕ ИЗЯВЯВАТ САМО В "ИЗВЪН ТЕМАТА" тва е автомобилен форум, тази му част е за развлечение или някой да си оплаче болката. Аз написах, кво мисля, че е важно, не ми коментирайте мнението повече, плииииииис.
Бях малък като любимец охапа брат ми, нямаше никой в къщи и трябваше да го водя до болницата. Бях на един метър от един олигофрен домашен любимец, който щеше да откъсне главата на дъщеря ми, тва красивото създание illusion

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Lenco написа:Бях малък като любимец охапа брат ми, нямаше никой в къщи и трябваше да го водя до болницата. Бях на един метър от един олигофрен домашен любимец, който щеше да откъсне главата на дъщеря ми, тва красивото създание illusionяаааа някви закони, луди ли сте бре или се правите на световно известни застаряващи звезди
Че е красиво спор няма ама да те питам въпросния любимец беше ли на повод?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Lenco
- Старши скрапер
-
RSxRacer написа:Lenco написа:................
Че е красиво спор няма ама да те питам въпросния любимец беше ли на повод?

Беше, собственика го държеше и онва в един момент си реши нещо, незнайно кво, без причина, без да е дразнено. Добре, че успя да го дръпне, отърва се с зъби по челото, одрано.
А ся си представи дете на една година и зяпнал 70кг доберман с/у него.