Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!

Мнение от RSxRacer » 31 Мар 2010, 8:41

Lenco написа:
RSxRacer написа:
Lenco написа:................

Че е красиво спор няма ама да те питам въпросния любимец беше ли на повод?

:)
Беше, собственика го държеше и онва в един момент си реши нещо, незнайно кво, без причина, без да е дразнено. Добре, че успя да го дръпне, отърва се с зъби по челото, одрано.
А ся си представи дете на една година и зяпнал 70кг доберман с/у него.

Не ми се спори,но за да е насъдена такава агресия в едно животно тя е породена от собственика,комшия и т.н. И аз имам кучета и знам какво е.Примерно това което гледам в нас е страшно агресивно към останалите кучета,защото като малък уличните псета му еба.а майката. Но към хора е дружелюбен винаги освен когато не му бъде заповядано. Накарай Мимето да ти го покаже :)

п.п Мисълта ми е,че нищо на тоя свят не е без причина :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 31 Мар 2010, 8:43

Lenco написа: НЕЩЕМ ДА СПОРИМ С ХОРА, КОИТО СЕ ИЗЯВЯВАТ САМО В "ИЗВЪН ТЕМАТА" тва е автомобилен форум, тази му част е за развлечение или някой да си оплаче болката.

Е ако искаш да почна да ти давм съвети как да си ремонтираш колата ,явно по това се преценява дали можеш да изразяваш мнение :mhihi:

Съжелявам за преживяното от теб ,но не слагай всички и всичко под общ знаменател ;)
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 31 Мар 2010, 8:45

Омешахте темата... улични, хапане.

И мен ме е нападала цяла глутница, около 8-9 кучета посред бял ден, разкъсаха ми дрехите, размина ми се. После ме хапа друго, страхливо куче, в гръб. Ляха ми куршум за страх, но... имам куче, гледам котка и обичам животните. Без значение дали са си моите или онези на улицата. Както и да е...

Тук става дума за 100% садизъм.
Само си го представете. Хваща горкото куче, заклещва му единия крак, не говорим просто за лапичката, хваща сатъра и РЯЗ до торса! Хваща му другия крак и така и четирите!!?

Какъв болен мозък може да нанесе 4 последователни и методични удара със сатър за отмъщение, без да му трепне в душата нищо и да спре!?
И отмъщението да е насочено към беззащитното животно? Че, то така по тази логика, ако беше дете? Ряз едната ръка, дай са другата, я са крачето, я дай и другото? Докато не му мине яда...

Такива трябва да ги съдят по бързата процедура и то не за няколко месеца, а да си полежат дълго в затвора. Дали е куче, котка или човек всеки има право на добър живот, дори и на улицата. Какво е виновно кучето, че някой имал вражда с друг?
Последна промяна Eva* на 31 Мар 2010, 8:47, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 31 Мар 2010, 8:46

Я четете тука, кво е нещастие :banghead: верно липсват и само два крака на жената, ма ко да прайш, има само толкова, явно е по-малко прецакана.
http://www.slusham.com/14525
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 31 Мар 2010, 8:57

В БГ така става - трябва да се случи първо нещо лошо, за да се сети някой, че нещо в законите липсва...после ходи го гони след свършен факт...

На това копеленце зъбче по зъбче ще му ги вадя с клещите!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Мар 2010, 10:24

Аз съм хапан като малък,ухапа ме едно куче докато го храних...помислило си е хайвана че нещо ще му направя...обаче обожавам животинките,имам кученце и котка,кученцето е някаква болонка...намерихме я пред вилата...похранихме я,кръстихме я Сузи...и си я прибрахме в къщи,беше на незнайно колко годинки,според мен повече от 3-4 когато я взехме,такова благодарно същество,толкова послушна,толкова миличка....
Кученцата са родени да обичат,те са толкова мили същественца,излъчват любов,благородни са...огледайте се около вас,всички кучета които виждате ,които са бездомни,те са нещастни,свикнали да са с хората и да ги обичат, са принудени да живеят без да отдават любовта си към човек...недохранени,болнички с окапваща козина,несресани...често гладни и много често малтретирани от човека..за всички такива същества бездомни сме виновни ние,хората защото ние сме ги изхвърлили на улицата като непотребна вещ...принудили сме ги ние да станат понякога враждебни...озверели от глад и самота....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bella » 31 Мар 2010, 10:38

Е.Димитров написа: ....

Не се хаби -чужд акъл в чужда глава не влиза :roll: :confused:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 31 Мар 2010, 11:24

Lenco написа:...

Пич, по принцип съм съгласен с теб и аз слагам хората пред песовете, ама как ги украсяваш нещата не ми е ясно. Каква е приликата между двете случки ?
Може би кучето е гризнало единия крак на жената и след 1 седмица се е върнало да гризне и другия ? Защо трябва едното да е трагедия, а другото "така му се пада" ?
Когато другата страна излезе и каже... - да, нападна ме, така ухапа, инак ме ухапа.. ядосах се, ала бала! Тогава вече може да се дискутира дали го е заслужало кучето, ама сега какво точно се коментира ? Дали можем спокойно да режем краката на случайни кучета - това ли е въпроса ?
Агресивните кучета се приспиват - така е в почти цял свят! Да се отмъщава на куче граничи с лудостта, това не е човек да му биеш два шамара че да си вземе "поука".
Най-важното според мен е, че ти не правиш разлика между куче и куче, обаче искаш от кучето да прави разлика между човек дето го цели с камани и друг дето го цели с хляб ??

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 31 Мар 2010, 11:43

Във първия си пост още обясних, че постъпката е .....нямам думи, има доста по-лесни начини да си го изкараш.
Май не искате да разберете кво ви се пише.
Дайте да помислим за наядените от кучета, за хубавците дет видели, че комшиите им имат куче и те си взели, ма го затварят по цяла вечер на терасата или за другите дето не му харесали модела, и го наритали на улицата, ония дет ги събират по10-20 да ги хранят по комплексите, и не можеш да припариш покрай тях.......
Някак си странно ми изглежда да искаш закони за животни от хора дет за себе си не са написали или не спазват
Сигурно аз не съм прав, СОРИ, обещавам да не участвам в следващите осем страници на тази тема.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bella » 31 Мар 2010, 11:54

Lenco написа:Във първия си пост още обясних, че постъпката е .....нямам думи, има доста по-лесни начини да си го изкараш.
Дайте да помислим за наядените от кучета, за хубавците дет видели, че комшиите им имат куче и те си взели, ма го затварят по цяла вечер на терасата или за другите дето не му харесали модела, и го наритали на улицата, ония дет ги събират по10-20 да ги хранят по комплексите, и не можеш да припариш покрай тях.......
Някак си странно ми изглежда да искаш закони за животни от хора дет за себе си не са написали или не спазват

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ___B___M___W___ » 31 Мар 2010, 12:13

Bella написа:
Lenco написа:Във първия си пост още обясних, че постъпката е .....нямам думи, има доста по-лесни начини да си го изкараш.

:yes:

много добре казано!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 31 Мар 2010, 13:49

гледам редовно анимал планет и в щатите и в англия събират улични кучета и котки постоянно и ги дават за осиновяване след като се уверят че имат подходящи качества затова. често попадат на такива агресивни кучета които ги приспиват защото "са опасни за околната среда" под " околна среда" разбирай околните хора.. да ги събират кучета и котките, да направят закон за слагане на чип на домашен любимец, изтребване на наистина опасни кучета.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 31 Мар 2010, 14:18

VesoPesa написа:Ебаси, почвам да се чудя дали не трябва наистина да свърши света 2012-та, ама само за хората...

Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 31 Мар 2010, 16:57

ей,няма да се карате.
нали сте наясно,че хора има всякакви,
всеки си има негов поглед към проблема.
спорете,но в рамките на разумното....
и това не означава,че ви плаша да заключа темата
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 31 Мар 2010, 20:09

На 1ва страница днес в Торонто стар "Куче се грижи за 3 бебета катерички" накратко за историята:3 бебета катерички падат от дърво което е отсечено и съответните органи ги прибират жена ги взема и ги носи в дома си и кучето и започва да се грижи за тях.Помислете си къде сме и какви сме и за къде сме тръгнали и къде ни е мястото. :clap: :banghead:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата