Сметката за ТОКА - 3000......за месец!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Сметката за ТОКА - 3000......за месец!
А изравнителна сметка за 9800+ лева за парно как Ви звучи, господа?
Само съд за копеленцата!!!
Иска за обещетение ще стигне за още 2 Е90-ки ПОНЕ!
Мамицата им мръсна...
Иска за обещетение ще стигне за още 2 Е90-ки ПОНЕ!

Мамицата им мръсна...
Dimitroff написа:А изравнителна сметка за 9800+ лева за парно как Ви звучи, господа?
Иска за обещетение ще стигне за още 2 Е90-ки ПОНЕ!![]()
Мамицата им мръсна...
Ами звучи ми, че половината ти комшии са се греели за твоя сметка тая зима

На едни познати така им бяха объркали сметката 3-4 хиляди лева. Но в крайна сметка нищо не стана, откриха грешката и си платиха нормалната сума.
не искам да наливам бензин в огъня но как става това?
да плащате 200-300 процента повече тук в България отколкото аз в Гърция при условие че купуваме тока от нас и навсякъде е осветено
не говоря за 3те хиляди лева...зимата 4-члено семейство, без дограма и т.н. плати майка ми за ток 160 евро без да се пести (не се отопляваме на ток)
ужас!
да плащате 200-300 процента повече тук в България отколкото аз в Гърция при условие че купуваме тока от нас и навсякъде е осветено

ужас!
grnka написа:не искам да наливам бензин в огъня но как става това?
да плащате 200-300 процента повече тук в България отколкото аз в Гърция при условие че купуваме тока от нас и навсякъде е осветено![]()
![]()
![]()
не говоря за 3те хиляди лева...зимата 4-члено семейство, без дограма и т.н. плати майка ми за ток 160 евро без да се пести (не се отопляваме на ток)
ужас!
колко евро цента е киловата в гърция, крайна цена говоря

dimithur написа:grnka написа:не искам да наливам бензин в огъня но как става това?
да плащате 200-300 процента повече тук в България отколкото аз в Гърция при условие че купуваме тока от нас и навсякъде е осветено![]()
![]()
![]()
ужас!
колко евро цента е киловата в гърция, крайна цена говоряЩото доколкото знам нашенския НЕК го продава на 3.5 е/ц , демек 7 стотинки. Това как така крайна цена става 20ст си е мистификация според мен
Капацитета, на кой НЕК продава за толкова пари?
На чез, еон и други хуйни подизпълнители , дето само префактурират и се гушат с яки печалби 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Колега, (автора на темата) електромера ти да не е бил манипулиран (да отчита примерно на 30% от потреблението)? Защото един приятел го пипнаха и трети месец сметка за ток под 500лв няма

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Така развоя по темата. Оказва се, че сметката за 3000лв е от декември до 17 март. Като се има впредвид ,че се топлихме на ток тая зима съм склонен да приема сметката. Закачихме втори електромер и показанията не се разминават. единственото което мисля обаче е ,че напрежението което ми идва е по ниско от стойностите и от там по високата консумация. Ще викнеме сега някой да го види и това.
Интересното в случая обаче са сметките за януари и февруари, които плащахме. Те бяха от по 400лв, НО се оказват фиктивни!. Тъй като са си писали ,че достъп до електромера няма
( в превод-мързи ни да дойдем), а той се намира на улицата , но понеже съм в Драгалевци трудно се намира адреса. Сметките ми за януари и февруари са ИЗМИСЛЕНИ от тях на база средно аритметично от сметките ми от миналата год. Значи независимо дали си в Африка, дали седиш без ток, щом не ти отчитат електромера си измислят сметка да не земат да се минат.
Интересното в случая обаче са сметките за януари и февруари, които плащахме. Те бяха от по 400лв, НО се оказват фиктивни!. Тъй като са си писали ,че достъп до електромера няма
( в превод-мързи ни да дойдем), а той се намира на улицата , но понеже съм в Драгалевци трудно се намира адреса. Сметките ми за януари и февруари са ИЗМИСЛЕНИ от тях на база средно аритметично от сметките ми от миналата год. Значи независимо дали си в Африка, дали седиш без ток, щом не ти отчитат електромера си измислят сметка да не земат да се минат.

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- malkiq utd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: x6
Как така не могат да намерят адреса,а пишат сметки на изуст,това е смешно и ти какво си виновен.

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Баси копеленцата.
Значи ти и да те няма 6 месеца и тех като ги мързи да отчитат и веднага гледат старите сметки и си измислят някаква сума.
А сметките ти за януари и февруари които са си измислили влизат ли в тези 3 бона????
Значи ти и да те няма 6 месеца и тех като ги мързи да отчитат и веднага гледат старите сметки и си измислят някаква сума.
А сметките ти за януари и февруари които са си измислили влизат ли в тези 3 бона????

dimithur написа:На чез, еон и други хуйни подизпълнители , дето само префактурират и се гушат с яки печалби
Пак пишеш на теми, от които нямаш представа.
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3