Въпрос за СТИКЕРИ?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Иво
- шПерко
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Иво написа:Ако става дума за Енджи беше на парти момчето
Разгеле,ти и Цене проявихте интерес към метафоричните ми постове

Енджи много "ради" и требе мало да олаби

Георги Пенчев
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Penchev написа:"Леко загладеният образ" така и не се появи....
Георги Пенчев
леко загладеният образ

ще почина

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ще видите стикери след 2 години
използвате, че нямам време да ви чета глупостите и ме храните тука а ?:) отбор педали
по темата: повечето знаят, че в момента имам АДСКИ много работа и за това не идвам на еко. за сметка на това дадох стикери на Хаце и щом са свършили ще му дам още, не е проблем;)
използвате, че нямам време да ви чета глупостите и ме храните тука а ?:) отбор педали

по темата: повечето знаят, че в момента имам АДСКИ много работа и за това не идвам на еко. за сметка на това дадох стикери на Хаце и щом са свършили ще му дам още, не е проблем;)

- Иво
- шПерко
-
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
а ти му помогна нали

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Новини
-
Идеята на стикерите е да се разпознават феновете на марката от хората, които просто обстоятелствата са им наложили да шофират тази марка автомобили. Също така не можете да не отречете, че стават страхотни лудорий по улиците щом на едно място попаднат два автомобила с тези стикери
Аз лично доста пъти съм се запознавал с някого именно заради това, че има стикер на колата си а не се познаваме от сбирки примерно.
Сещам се и за един случай, когято спрасках гумата в Люлин и докто я сменях до мен спря един пич с БМВ, с когото не се познавахме но той видял стикерите и е потребител на форума и попита дали не ми трябва помощ
И накрай иде и въпроса с рекламата - доста народ е разбрал за форума именно от стикерите
МОга още поне десет замисъла да изредя....
Относно разпространението на стикерите в София - Взех от Енджи в четвъртъка но свършиха за точно 20 минути (останаха само два от най-големите). Идния четвъртък ако идвам ще взема още защото доста ентусиасти не успяха да вземат сега.
Разпространението извън пределите на София на стикери и други материали беше разисквано веднъж но не доведе до решение на проблема затова този въпрос ще бъде повдигнат още веднъж на клубно ниво и ще изциклим нещата за да може да достигат до всички стикерите.

Сещам се и за един случай, когято спрасках гумата в Люлин и докто я сменях до мен спря един пич с БМВ, с когото не се познавахме но той видял стикерите и е потребител на форума и попита дали не ми трябва помощ

И накрай иде и въпроса с рекламата - доста народ е разбрал за форума именно от стикерите

МОга още поне десет замисъла да изредя....
Относно разпространението на стикерите в София - Взех от Енджи в четвъртъка но свършиха за точно 20 минути (останаха само два от най-големите). Идния четвъртък ако идвам ще взема още защото доста ентусиасти не успяха да вземат сега.
Разпространението извън пределите на София на стикери и други материали беше разисквано веднъж но не доведе до решение на проблема затова този въпрос ще бъде повдигнат още веднъж на клубно ниво и ще изциклим нещата за да може да достигат до всички стикерите.

- Иво
- шПерко
-
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2