:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: :: Случаи на некоректност ::
cable написа:До колегата Mollov:
Колега да те помоля да прочетеш мнението -последното на тази страница
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=15&t=31221&p=2045081#p2045081 и като гледам този векил колега продължава да пише в теми купува/продава и подаръци, а нищо не казва по този въпрос.
"Сигнализирал" съм му... чакаме....
- killswitch
- кандидат ентусиаст
-
коегата biem_w memberlist.php?mode=viewprofile&u=24389 запазва стока,след което казва че ще прати данните за получаване малко по късно,но ни вест ни кост от него,на другия ден след като аз го търся казва че се бил отказал.Личните съобщения са безплатни поне,да прати едно мамка му!
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
абе ......... хората с пари изгарят ти за данни ли намери да пишеш ве.И кога ти казах пази ми очилата .. ако толкова си разчитал на тия 15лв да ти пратя 15лв ?
littlerock:моля без обидни квалификации!
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- killswitch
- кандидат ентусиаст
-
biem_w написа:абе ......... хората с пари изгарят ти за данни ли намери да пишеш ве.И кога ти казах пази ми очилата .. ако толкова си разчитал на тия 15лв да ти пратя 15лв ?
ми прати ми 15 лв "ве" ,като съм изпуснал клиент заради теб,какво няма да те говора,щом неможеш с 15 кинта да изкочиш няма да запазваш тогава

- amar
- Потребител
-
- Кара: Е 36 325I
Видях вьв beemasport.com темата за подмяната на маховик на е36 с такьв от м20 питах CHUDOBMW за тая работа и тои ми каза че има пьлен комплект за подмяна както е посочено тук http://www.beemasport.com/performance-tuning/flywheel/ разбрахме се за 260лв дами извьрш тая интервенция сьс труда когато взех колата сьединителя го нямаше вьобще слагаш пьрва и колата веднага трьгва и реших даси сложа оригиналния маховик взех го в една чанта без да гледам какво има вьтре и отидох при друг маистор там се оказа че това е маховик друг а не моя на колата беше сложен блокирал лагер на сьединителя и е сменен само маховика нищо друго както е посочено по горе внимаваите какво ще купувате от тоя измамник CHUDOBMW
Mollov : Ще те помоля да си редактираш поста така, че да стане разбираем....
Mollov : Ще те помоля да си редактираш поста така, че да стане разбираем....
Някой патил ли е от Мирон Коцев. Уж ги препоръчаха като добри майстори, но взех да се съмнявам. Или само мен ме прекарват като съм от провинцията.
Миналото лято ми правиха заден десен прозорец с една година гаранция.
Уговорката беше за 100 лв. После се оказа, че е без ДДС (нищо че не ми издадоха данъчна фактура) - както и да е. Беше някъде юни(просто гаранцията е в колата и не мога да видя датата). Есента един ден пак същия проблем.
Обаждам се аз - нали имам гаранция. Да няма проблеми приеха ме момчетата пак сменяха нещо, но този път не дадоха никакъв документ за гаранционния ремонт (поне дата да има че съм ходил). Нищо че на мен ходенето ми коства 35лв. за гориво.цяла зима не са се отваряли никакви прозорци и вчера дъщерята да отвори същия заден прозорец и отново не иска да се вдига. А тази сутрин направо си беше паднал с около 2 см. Вярно все още е в гаранция но ако са сменили частите с нови не би трябвало толкова често да се разваля.
сега по празниците ме няма, но като се върна айде пак нови 35лв. за гориво. И като сметне човек ако си бях купил нов механизъм ( макар, че и те уж ново жило и шайба със щифт слагат) по добре щеше да е. Иначе признават гаранцията, но ако така бързо се разваля тя свършва? Пак нови кинти. Някой друг патил ли е като мен и има ли и някъде другаде да ремонтират механизма? Само аз ли съм такъв карък?
Уговорката беше за 100 лв. После се оказа, че е без ДДС (нищо че не ми издадоха данъчна фактура) - както и да е. Беше някъде юни(просто гаранцията е в колата и не мога да видя датата). Есента един ден пак същия проблем.
Обаждам се аз - нали имам гаранция. Да няма проблеми приеха ме момчетата пак сменяха нещо, но този път не дадоха никакъв документ за гаранционния ремонт (поне дата да има че съм ходил). Нищо че на мен ходенето ми коства 35лв. за гориво.цяла зима не са се отваряли никакви прозорци и вчера дъщерята да отвори същия заден прозорец и отново не иска да се вдига. А тази сутрин направо си беше паднал с около 2 см. Вярно все още е в гаранция но ако са сменили частите с нови не би трябвало толкова често да се разваля.
сега по празниците ме няма, но като се върна айде пак нови 35лв. за гориво. И като сметне човек ако си бях купил нов механизъм ( макар, че и те уж ново жило и шайба със щифт слагат) по добре щеше да е. Иначе признават гаранцията, но ако така бързо се разваля тя свършва? Пак нови кинти. Някой друг патил ли е като мен и има ли и някъде другаде да ремонтират механизма? Само аз ли съм такъв карък?
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Stoilov написа:Някой патил ли е от Мирон Коцев. Уж ги препоръчаха като добри майстори, но взех да се съмнявам. Или само мен ме прекарват като съм от провинцията.
Само дето не видях какво некоректно има в цялата ситуация

Тука започна да се плаче за щяло и нещяло

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Михаил Колев-ако въобще това му е името
телефона му е 0885098821
Поръчва по телефона и после въобще не ходи да си взима стоката.Дава офис в Технически университет в София а по чичо Гугъл човека е от Ямбол.Благодарение на колегата Radichev че взе гумите и ме оттърва от набутвацията която щеше да е минимум 50лв.
Чисто и просто човека поръчва и на другия ден спира да си вдига телефона...Ако има нещо бъди достоен и истински мъж -вдигни и кажи какво те боли
А за качеството на стоката колегата който ги взе може да ви каже за кво иде реч.
По принцип мразя да пиша за такива нещо ама го правя с цел некой колега да не изгори с последните си парици.
Възможно и човека да ви каже друго име-тъй че ВНИМАВАЙТЕ.
Резултата е 1-0 за него но мисля да го изравня рано или късно

телефона му е 0885098821
Поръчва по телефона и после въобще не ходи да си взима стоката.Дава офис в Технически университет в София а по чичо Гугъл човека е от Ямбол.Благодарение на колегата Radichev че взе гумите и ме оттърва от набутвацията която щеше да е минимум 50лв.
Чисто и просто човека поръчва и на другия ден спира да си вдига телефона...Ако има нещо бъди достоен и истински мъж -вдигни и кажи какво те боли

А за качеството на стоката колегата който ги взе може да ви каже за кво иде реч.
По принцип мразя да пиша за такива нещо ама го правя с цел некой колега да не изгори с последните си парици.
Възможно и човека да ви каже друго име-тъй че ВНИМАВАЙТЕ.
Резултата е 1-0 за него но мисля да го изравня рано или късно

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
bmwfena написа:...
Поздрави за колегата bmwfena, много е точен аз вече от 3-4 сезона поръчвам при него и никога не ме е подвел, ако е направил грешка си я поправя за негова сметка без значение дали ще се набута. Много съвестен пич. Относно поста му мога да кажа, че гумите които взех са превъзходни!!!
Бъди здрав и все така точен!
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 coupe M3
- Мечтае да кара: M6
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
колега незнам що се хабиш...
и аз невиждам кво му е протърканото .... Явно пича е гледал друг волан 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
Колега трябва да се озчисти форума от такиива като тоя пич,затова го правя , и искам всичко да се изясни ,не искам да оставям лошо впечатление в другите колеги , и не само затова а и за да не страдат другите колеги както и аз си го отнасям за пореден път.Но се досетих че колегата (Д. Кодошев) ми искаше волана понеже искал нещо си да прави пред застрахователите, и аз предполагам че нещо не му е вързало там и му е станало тъпо да ми каже , и затова си е измислил некво тъпо оправдание,както и да е просто исках да покажа че не е така както той го представи ,нека ме извинят модераторите че за пореден път пиша по този случай.
- karlosjackal
- Потребител
-
- Кара: Е39 525d
Преди около два месеца, си купих от колегата - "civic" 'angel eyes ccfl' за е39.Обаждам му се, виждаме се, в Младост.Показва ми светлините и ми обяснява че, заради студа някои( две от комплект, четири ) светили по-слабо.Това се равива в момента на пробване.
-Добре казвам аз;
-нали иначе са ОК.
-Да бе нема проблеми.Някои ги свързват без куплунгите, за да светят по-силно.Обаче всичко е ОК.
Хубаво, викам аз.Поради ред причини се забавих с монтирането, но вчера качих фаровете.Кефя се на енджъла но единия ми седи по блед някакси.Пуснах го вечерта И КАКВО ДА ВИДЯ, АМИ ТОЙ СИ Е ПО-СЛАБ В СРАВНЕНИЕ С ДРУГИТЕ.МАМКА МУ И КЪСМЕТ.МАМКА МУ И ТЪРГОВЕЦ.СЕГА КАТО ЗНАМ КАКЪВ ЗОР БЕШЕ ДА ГИ МОНТИРАМ НАПРАВО
.
П.П.Колега не продавай неизпрвни неща.
П.П.П.Колеги не су купувайте от civic или от човек с неговото IP нищо непроверено.

-нали иначе са ОК.
-Да бе нема проблеми.Някои ги свързват без куплунгите, за да светят по-силно.Обаче всичко е ОК.
Хубаво, викам аз.Поради ред причини се забавих с монтирането, но вчера качих фаровете.Кефя се на енджъла но единия ми седи по блед някакси.Пуснах го вечерта И КАКВО ДА ВИДЯ, АМИ ТОЙ СИ Е ПО-СЛАБ В СРАВНЕНИЕ С ДРУГИТЕ.МАМКА МУ И КЪСМЕТ.МАМКА МУ И ТЪРГОВЕЦ.СЕГА КАТО ЗНАМ КАКЪВ ЗОР БЕШЕ ДА ГИ МОНТИРАМ НАПРАВО

П.П.Колега не продавай неизпрвни неща.

П.П.П.Колеги не су купувайте от civic или от човек с неговото IP нищо непроверено.
- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
Колега аз имах подобен проблем , смисал купих си ги преди около 2 седмици , и общо взето сичко беше ОК , след монтажа , всичко пак беше супер , и тука преди няколко дни ги бях оставил да светят малко повече можеби час и нещо, и два от ринговете най ляв и най десен светеха по слабо , но не ми се занимаваше да ги свалям и нося и расправям, а иначе ми каза същото и на мен че зимата в студа като ги запалиш светели по слабо и като поработят 1,2 мин се оправяли така ми каза на мен , ама за лятото нищо не ми каза
понеже и сега светят слабо ,ако зимата е по зле директно му ги връщам и да се оправя.

- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
Колегата ( civic ) , не се заяждам или нещо подобно , просто отбелязах проблема, но !!!Казваш че в колите ни има ли проблем след като в изгасено положение почват да светят по слабо , а като е запалена всичко е ОК, къде е логиката
,значи на доста от колегите имат проблеми с колите си
, аз от моя страна също имам 3 ма колеги които са по същият начин и те ми казаха така е брат оправяй се , и аз реших да не го правя чак пък толкова на проблем ,както виждаш несъм ти писал нито обаждал, пак ти казавам не го приемай като заяждане или нещо подобно ,въпросът е : защо святят добре при запалена кола , и при загасен двигател след 30 40 мин отслабва светлината на 2 от ринговете 

Назад към Авточасти и аксесоари