Новите Документи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Новите Документи

Мнение от Владо » 07 Апр 2010, 12:13

Вадите ли, вадите ли :mhihi: ....

Гледам тук някакви драми с издаването им... По стар нашенски обичай се поставят неизпълними условия, и всеки се оправя както може :evil: ... Опашки, списъци...
Това ми напомня 90г как си купих хладилник и пералня :mhihi: ...

А така ли трябва да бъде...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: Новите Документи

Мнение от Stanchev » 07 Апр 2010, 12:30

така така :D
и сигурно като влезнем в еврозоната пак ще има нови изисквания ;)
абе всичко е да се нагушат. колко пъти сменят номерана на колите? само в България е така да се каже задължително :mhihi: паспортите с лични карти и т.н.
ама така е докато се дупим ще ни го подават :yes:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 07 Апр 2010, 12:31

Stanchev написа:така така :D
и сигурно като влезнем в еврозоната пак ще има нови изисквания ;)
абе всичко е да се нагушат. колко пъти сменят номерана на колите? само в България е така да се каже задължително :mhihi: паспортите с лични карти и т.н.
ама така е докато се дупим ще ни го подават :yes:

нали за това въведоха новите документи... за да премахнем една от пречките за влизането ни в еврозоната... тъй че не се притеснявай няма да вадим нови ако това стане

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Апр 2010, 12:32

в германия виждам коли с номера от 70те години-бяха едни овални -бели на ГФРто и хората си карат и никой не им насажда задължително да си ги сменят-ема номера то всакакви епохи и години и карат. тука ни щавят за щело и нещело и траеме.
със сигурност и с новите паспорти ще стане същото....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alex_matrix » 07 Апр 2010, 12:38

Това с регистрационните табели не разбрахте ли защо го направиха ?!?

Имаше изискване от европрейския съюз незнам си колко % от колите регистрирани в БГ да имат гражданска отговорност,
а табели без гражданска в КАТ не слагат :nono:

Тогава застрахователните фирми бяха много тихи и доволни, сега обаче като отмина тоя период с табелите се оказва, че процента на застраховани коли отново е паднал, защо ли :mhihi:

То всичко в тая държава се прави по принуда, и да се "представим добре" еди къде си, в еди кой си доклад, абе всичко е бошлав работа....ма така ще е след като няма правила и установени практики които да важат за ВСИЧКИ, и да са се наложили...хаоса и безмислен труд и пари ще кипят и хвърчат години още напред...

Факт е че вселената е продукт на хаоса, след хаоса идва порядъка и системата...на вселената са и трябвали милиарди години, на България ще и е нужно още толкова някъде :clap: като време...
Последна промяна alex_matrix на 07 Апр 2010, 12:46, променена общо 1 път
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion

http://www.facebook.com/alexmatrix

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Апр 2010, 12:42

Може ли някой да ми сподели точно какви неща(документи,снимка и тн) ми трябват за изваждане на новите документи + задграничен паспорт...за да не ме връщат от гишето,единственото което знам със сигурност е да си нося пръстите че взимали отпечатъци...
Предварително мерси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 07 Апр 2010, 12:44

ами КАТ-аджиите да бяха ги изкарали на улицата и масирани проверки!
ама не! заради 20 или 50 хиляди кавала да го отнасят примерно 1 милион :kuku:
пък кво реват толкова, че няма застраховки - повечето коли не се карат и не виждам смисъл да имат :!:
вместо да правят простотии да бяха направили нещо по въпроса за вдигане на стандарта, тогава щеше да има не само повече застраховки, ами и растеж в икономиката :D
ама по-лесно да ограбиш бедняка, отколкото да му помогнеш да се развива :yes:
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 07 Апр 2010, 13:47

Владо написа:Вадите ли, вадите ли :mhihi: ....

Вадят ... от Сименс пак им го извадиха :mhihi: То, не че някоя БГ фирма щеше да се представи по-добре, ма тогава представям си какви псувни щяха да отнесат "калпавите" български програмисти :mhihi: Макар аз пак да съм сигурен, че сименс са назначили нашенски чеда да пишат програмата от до :mhihi: Бтв в тоя ред на мисли да питам, са тая година септември ми изтича книжката, ма нещо беха споменали, че ще важат тая година до края, верно ли е това, да не ме олепят, а аз да се чувствам като поредния олигофрен повервал на писаниците по вестниците :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Апр 2010, 14:38

Ква е връзката на програмиста писал кода, и парите дадени за калпава база данни, на която Лоад тест не й е правен както трябва. :?:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар

Мнение от dimithur » 07 Апр 2010, 14:42

Mи базата данни да не би да се самонатворява :weed: Има си там едно или повече човечетата, дето това им е работата , да я оптимизират и направят така, че при един какво си натоварване, да се държи еди как си :weed: Друг е въпроса ако са ги изпързаляли и са им направили базата данни на МS Access :mhihi:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Апр 2010, 14:47

Ти знаеш ли Планиране какво е :?: Или програмиста избира колко да товари база от данни. Знаеш ли Оракъл и СъКуЛъ сървър за кви приложения се ползват.

Другото което е че най вероятно поръчката за тая система е държавна, което значи минимално похарчени пари - заплати, софтуер, подготовка, никакво тестване на системата.

Изобщо не искам и да си помисля да градя защитата на селяка който е окрал бюджета по тоя проект, щото грандиозно се изложи, но припомнете си с детските градини какво стана.

Обявена цена за поръчката 100 к ЛВ. а платени 25к. :!:

Тука не се учудвам да е същото, даже как работи почвам да се чудя.

Бъгав софтуер, за малко пари, и ако може на МС Аксес, както ти викаш :yes:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Апр 2010, 14:57

Бъгав не бъгав-требе да се носи бумащина некаква-каква бумащина да занеса освен десната си ръка и снимка????

(втори опит)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 07 Апр 2010, 15:06

Аз малко не разбрал да попитам :roll: книжката и личната ми карта примерно важат още 5 години... трябва ли задължително да ги сменя с новите :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 07 Апр 2010, 15:12

Е.Димитров написа:Бъгав не бъгав-требе да се носи бумащина некаква-каква бумащина да занеса освен десната си ръка и снимка????

(втори опит)

Снимка не ти требе, носиш се само себе си, те там те прават...

И до колегата под теб, ако не ти е изтекъл срока, си важат документите.

Аватар

Мнение от dimithur » 07 Апр 2010, 15:17

deyan-enchev написа:Ти знаеш ли Планиране какво е :?: Или програмиста избира колко да товари база от данни. Знаеш ли Оракъл и СъКуЛъ сървър за кви приложения се ползват.

Колега много добре знам какво е планиране :) И също така знам, че фирмата изпълнител предоставя оферта в две колонки - в лявата е описанието на дадена функционалност на програмата, а в дясната цената. И като я занесът тая оферта и я разгледа някой държавен чиновеник, познай коя колонка само гледа :mhihi: И се започва - ама е това тука, що е толкова скъпо, не може ли са без него. Е може явно, ама резултата е на лице :mhihi: Ма нищо де, те си знаят, че овцете са си свикнали да чакат на километрични опашки, така че за какво да дават грешни пари на некаква швабска фирма, като могат да си ги приберат в джоба примерно :evil: Да изгният дано, дееба и гадните комунисти. :evil: :twisted:
Н.Хайтов

Следваща

Назад към Извън Темата