КАТ & Мотористите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: КАТ & Мотористите

Мнение от Stanchev » 07 Апр 2010, 12:09

колега ако мотористите парпорят с 50 в града зад някоя кола не виждам кой с какво трябва да се съобразява или с 90 извън града ;)
ама ние 90 ги правим на първа градско, нали :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Апр 2010, 12:12

Е.Димитров написа:
Sharo написа:
Е.Димитров написа:Ама Skisa си го каза мако по-назад,примера с пистолета,аз ще го перефразирам...
"Като немам кинти за кур*ви ше е*бъ к'вото има на улицата"
Ма малко като мангасарите ставате ебаси,като немало работа ше крада...стига с тея оправдания,има писти-хасково,писта "дракон" мисля се казваше и тн...ходете там бре,давате некой лев,ама до там ще се съобразявате както аз се съобразявам с вас :bchug:

Я дай да отидем с тебе на калояново в сряда примерно да покараме мотори ... познай ...
1во няма да ни пуснат
2ро е на сто и кусор километра траат платформи ремаркета и т.н. ... до там са ни спряли към 16 пъти щото как ме видят с платформа полицаите се едно съм най-големия престъпник ...
Я ми кажи къде ще караме 400метра на калояново с мотор като няма спиране след 400тния метър и се лети през оградата !?
Хасково па с мотор на тоя пумпал там на 1ва ... по добре си карам между колоните на някой подземен паркинг .. ама то и там сигурно ще се пречи на някой де ..

Ами приятелю,това е положението за съжаление,къде тренират тези които се занимават с този моторен спорт,предполагам не по улиците,държавата е такава,ми съберете се ентусиасти и си направете 400 метра...всеки има хоби в тая страна,представи си че имаш хоби като моето,моето са самолети,плащам си за масрафа да летя по часни летища...но представи си един ден земе че изкарам пара за малък самолет и почвам да си фърча където си искам без летателен план и на каквато височина ми текне...е какво ще стане тогава,ще кажа че щото няма свободно небе си правя к'вото си искам...ае не така егоистично и елементарно мислене...

Браво, много добре казано.

Но имам една забележка, това трябва да се отнася за всички МПС-та. За всички които избиват комплекси или искат да си тренират по улиците. Не само за идиотите с мотори, а и за идиотите с коли, които да не си кривим душата ама ако не са повече то поне се почти колкото и идиотите на мотори, а всички добре знаем че с кола се правят повече поразии.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Апр 2010, 12:13

Е.Димитров написа:
Sharo написа:
Е.Димитров написа:Ама Skisa си го каза мако по-назад,примера с пистолета,аз ще го перефразирам...
"Като немам кинти за кур*ви ше е*бъ к'вото има на улицата"
Ма малко като мангасарите ставате ебаси,като немало работа ше крада...стига с тея оправдания,има писти-хасково,писта "дракон" мисля се казваше и тн...ходете там бре,давате некой лев,ама до там ще се съобразявате както аз се съобразявам с вас :bchug:

Я дай да отидем с тебе на калояново в сряда примерно да покараме мотори ... познай ...
1во няма да ни пуснат
2ро е на сто и кусор километра траат платформи ремаркета и т.н. ... до там са ни спряли към 16 пъти щото как ме видят с платформа полицаите се едно съм най-големия престъпник ...
Я ми кажи къде ще караме 400метра на калояново с мотор като няма спиране след 400тния метър и се лети през оградата !?
Хасково па с мотор на тоя пумпал там на 1ва ... по добре си карам между колоните на някой подземен паркинг .. ама то и там сигурно ще се пречи на някой де ..

Ами приятелю,това е положението за съжаление,къде тренират тези които се занимават с този моторен спорт,предполагам не по улиците,държавата е такава,ми съберете се ентусиасти и си направете 400 метра...всеки има хоби в тая страна,представи си че имаш хоби като моето,моето са самолети,плащам си за масрафа да летя по часни летища...но представи си един ден земе че изкарам пара за малък самолет и почвам да си фърча където си искам без летателен план и на каквато височина ми текне...е какво ще стане тогава,ще кажа че щото няма свободно небе си правя к'вото си искам...ае не така егоистично и елементарно мислене...

Еми разликата тука , е че ти има къде да си платиш и да караш и това са много места ... Да се съберем и дса си построим .. Преди 2 3 години имаше едни ентусиасти от Англия дето искаха да построят тука писта и знаеш ли какво им отговори държавата като искаха разрешителните и сие ... "В момента нямаме интерес от изграждането на такива съображения" :kuku: Лудо а /? ама факт !!!

Кажи ми къде мога отиад съвсем свободно в близост до София да си покарам супер мото ей така без некви пречки, без да губя половин ден в обяснения с полицаи, проверки и сие на всичките документи ... мой, на колата, на мотора, на платформата ... и това на всеки пост. Кажи ми с кой акъл затвориха правата пред резиденцията като там на никой не се пречеше ? Както казах аз се направих уж на по-умен и минах на коли ... ама са ми викат, че не мога карам с ролкейдж по улиците ?! Защото се оказа, че и с кола по светофарите нещо не ме виждат, че чакам да всетне зелено и седя там ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 07 Апр 2010, 12:16

Stanchev написа:колега ако мотористите парпорят с 50 в града зад някоя кола не виждам кой с какво трябва да се съобразява или с 90 извън града ;)

Еми не знам моя мотор го бях направил да дига 120 максимална, ама беше идеален за града... Дуг е въпроса, че ако караш под 100 и понеже нокой не те вижда рискуваш да бъдеш замазан на нечипя предна броня я на Гкласа я на С-калса и секви такива класи....

И пак да кажа аз си се движех бавно до окло 100 ама имах проблем с тия дето не ме виждат ,, та кво правим с тях ?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Апр 2010, 12:18

Stanchev написа:колега ако мотористите парпорят с 50 в града зад някоя кола не виждам кой с какво трябва да се съобразява или с 90 извън града ;)

Някои и повече правят.

А колко коли и те правят същото?
Защо тогава си купуваме мощни коли като пре-спокойно с една 318-ска се кара по закон ( че може и отгоре) ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 07 Апр 2010, 12:20

как само на тебе се случва :)
аз съм израснал на мотор като се почне от скутер през турист до пистов
нямал съм проблеми от твоя характер, а със сигурност съм навърял много километри както градско, така и извън ;)
защо търсите проблема първо в другите, това ми беше идеята :roll:
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 07 Апр 2010, 12:23

Не знам за какво толкова се дърлите :mhihi: Мен моторите единствено ми пречат вечер, като тръгнат да се гонят по Ботевградско и требва да ги слушам :mhihi: На пътя обикновено те отминават все едно си спрял, ако те дръвнат в 99% от случаите те изтеглят късата клечка :mhihi: КАТ-аджийте, ако толкова държат да ги преследват, да им купят хеликоптери, както е в белтие държави. Като му направи ветър над главата сам ще се целне в некакво препядствие . Па после ако не е достатъчно потрошен, идва патрулката и го натрушават, ествествено в протокала се пише, че се е контузил при падането :mhihi: Айде стига хейтърствайте, на пътя има доста по-големи дразнители като всякакви бусаджии и баничаркаджии дето се движат с една постоянна скорост 130-140 независимо дали са на магистралата или на черен път :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Апр 2010, 12:28

и мойта кола може да върви що-годе ,ма не карам през софия с 200....
и моят призив към моторджиите и защитниците им е само да се съобразяват и с другите ,а не само да искат да се съобразяват с тях ,щото са достатъчно нагли повечето ,за да не акумолират у мен любов и съчуствие.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 07 Апр 2010, 12:33

Stanchev написа:как само на тебе се случва :)
аз съм израснал на мотор като се почне от скутер през турист до пистов
нямал съм проблеми от твоя характер, а със сигурност съм навърял много километри както градско, така и извън ;)
защо търсите проблема първо в другите, това ми беше идеята :roll:

Еми мой ли е проблема като ме прасне някой отзад на светофара ? Мой ли е проблема като полицай с ежедневката си направи забранен ляв завой и понеже никой от неговото дясно не го пусне щото си карат хората на зелено, а той не реши, че понеже съм с мотор ще може се разминем в мойто платно !? Мой ли е проблема, че катаджиите ме замерят с палките им без да си правят труда да пробват да ме спират?
Ей за тия неща спрях да карам мотор из града. И някси си мисля, че нямам аз вина за тия неща ама може па и да съм тъп и да не съм разбрал правилно. Може да трябваше си сложа яке тип на устата със светлинки и разни звукови сигнализации, че да ме виждат, чуват ...

Обаче вече карам кола .. и са ми каже те що немога карам с ролкейдж ?! А къде да ходя си тренирам карането .. паркирането ... без да преча на хората ? ... някой стъпвал ли е скоро на полигон ?

А кво ще кажете за цигарите ... що не ги забранихме като те е доказано, че убиват и пречат на околните...

Правилно ли е да се тровят непушачите... НЕ
Забрани ли се да се пуши на обществени места ... НЕ
Защо ?.... ами много хора пушели и нямало как да и мсе забрани това ?! Да не ходят по заведения и ресторанти

Е не е ли смешно ?!
Обаче ми забранено да бръмча примерно щото пречело на нощната тишина .. е да де ама тва убива ли ? Май не ?

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 07 Апр 2010, 12:52

Ся като се позамислих се сетих за тва: http://www.vbox7.com/play:0c149883

Е къв е пробелма ся :mhihi: :mhihi:, а на 7:20 ако не си беха гледали в огледалата, беше мъртвец...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Апр 2010, 12:59

Сондьора написа:Ся като се позамислих се сетих за тва: http://www.vbox7.com/play:0c149883

Е къв е пробелма ся :mhihi: :mhihi:, а на 7:20 ако не си беха гледали в огледалата, беше мъртвец...

Ето и от мен едно

http://veselba.kafence.com/bg/image/32245

После всеки да си признае ама честно какво е направил

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Апр 2010, 13:08

Сондьора написа:Ся като се позамислих се сетих за тва: http://www.vbox7.com/play:0c149883

къв е проблема ли питаш!?!?
че на 6,16 щех да си излеза с колата от отбивката и да прелети точно 700м преди да се спре у некое дърво!първо-щото съм си у платното,второ-щото задминава на плътна и трето ,щото идва с 250 по тоя път и нема как да го вида. ето ти проблема! и от 6,40 нататък на всяко кръстовище е проблем ,щото като тръгне някой да излиза и погледне-ляво,дясно и тръгне с 299 точно ше го видат как идва ,за да му дадат предимство!!!! или с 260 като си погледна в огледалото и ше го видя ,че идва и няма да изпреваря!!ъхъ!! точно така ше стане!!и на 3,15 може да погледнеш! нещо задминава нещо на косъм. нема яд! ма нещото,което идва бързо и не съм го видял с буса и избегна дупка ....ми честито на нещото!!!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 07 Апр 2010, 21:58

Абе не знам какво толкова ви пречат мотористите. Оставете ги момчетата да си се кефят на скоростта и адреналина и това е... Мен никога не са ме притеснявали, не мисля, че толкова опасни. Като видя такъв, гледам да му направя място и ... честно казано му се радвам... Те всички са едни... волни птички... Луд, трява да си много луд, за да се качиш на мотор, без никакава защита, няма ламарини да те пазят, едно докосване и си... :confused:
Повече толерантност трябва ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 07 Апр 2010, 22:18

Apassionata написа:.... Като видя такъв, гледам да му направя място и ... честно казано му се радвам...
Повече толерантност трябва ;)

ами защо не правиш място на всички, които видиш?
най-добре отбивай като видиш МПС, толерантност да има :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 07 Апр 2010, 23:38

Абе, Схаро, държавата длъжна ли е да ти/ви направи писта за мотори, че нещо не мога да се сетя къде го пишеше това в Конституцията :roll: ?! И въобще каква теза защитаваш - че след като нямало писта, ще си карат така моторите по обществените пътища ли :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата