Откраднати джанти
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Откраднати джанти
Е Коко е извадил късмет с тея джанти, браво колега..

По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
Така развитието:
Днеска бех в районното,занесох снимки, мангала си е лежал и той 24 часа,
мангала се оказа с доста богато досие, от такива престъпления касетофони и такива,
и са написахме отново нещата вече да тръгне там некво прозиводство,като най вероятно е мангала пак да си лежи в затвора заради това че не беше доизмислил часът в който ги е вземал, а именно според него той ги е купил на 01.04.2010 в 16:00 което е невъзможно защото до 17;00 на обекта има поне 10 човека които работят отделно че кам 17:30 и аз си ги видях,и това разминаване в часовете да се надяваме да го вкара пак на топло
Днеска бех в районното,занесох снимки, мангала си е лежал и той 24 часа,
мангала се оказа с доста богато досие, от такива престъпления касетофони и такива,
и са написахме отново нещата вече да тръгне там некво прозиводство,като най вероятно е мангала пак да си лежи в затвора заради това че не беше доизмислил часът в който ги е вземал, а именно според него той ги е купил на 01.04.2010 в 16:00 което е невъзможно защото до 17;00 на обекта има поне 10 човека които работят отделно че кам 17:30 и аз си ги видях,и това разминаване в часовете да се надяваме да го вкара пак на топло

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега ако не го осъдят поне да го набиеш.
Ма гледай да го биеш така, че да неможе после да каже че си ти
,щото на него може да му се рамине, но на теб едва ли, за съжаление мангалите са с повече права в нашата държава

Ма гледай да го биеш така, че да неможе после да каже че си ти

Ако си търсиш компания за групови изпълнения и всевъзможни издевателства върху гадните черни братя ... моля изпратете ЛС на съответния потребител

Да минат месец два, и ако нищо не са направили по въпроса ще му организирам маскен бал в тях ::)
забравих да пиша джантите си ги взех края на юни, така че ако някога си намерите вашите работи някъде ,направо ги почвайте с бой без да викате куките 

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Една година и нещо, стабилна работа в тая полиция

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
mejdupraznika написа:Една година и нещо, стабилна работа в тая полиция![]()
Имал е впредвид юни 2010-а.

xpl0d написа:mejdupraznika написа:Една година и нещо, стабилна работа в тая полиция![]()
Имал е впредвид юни 2010-а.
Аз пък си мисля, че е имал предвид тази година и затова е казал, по-добре да не се вика полиция въобще, а да се оправяш сам.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
пълен ташак е наща полиция, само висят като сополи по пътищата.а кога ти потрябват за нещо никва работа нема ти свършат погледни...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Koлега и да пишеш как е минал боя. Според мен за да не те познае и да нямаш после проблеми, една маска за мотор, една дълга блуза, в ръкава една тръбичка-цол, цол и половина, чакаш го някъде с няколко приятелчета и до там. Аз циганчетата най-много ги обичам. Като ме погледне на кръв или като ме загледа се обръщам и въобще не питам. Бати, прозвучах като Рамбо 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
snickers_ написа:забравих да пиша джантите си ги взех края на юни, така че ако някога си намерите вашите работи някъде ,направо ги почвайте с бой без да викате куките
Тук в Пловдив на руския пазар не е така. Ако почнеш да биеш някой мангал, цялата махала ще дойде и ще стане мазало.

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2