Logitech Z-5500 проблем.Разрешен.Сега въпрос.
Модератор: Общи модератори
Re: Logitech Z-5500 проблем.
Huku написа:Накрая като се окаже, че проблема верно си е при тебе треа да се извиниш на целия свят.
Toва няма значение. В белия свят, стоката се заменя, дори било само защото "не те прави щастлив"

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Huku написа:Накрая като се окаже, че проблема верно си е при тебе треа да се извиниш на целия свят.
С теб ще започна най-напред...да знаеш

П.с. Не знам дали знаеш, но в "извън темата" не могат да се трупат мнения.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
dimithur написа:Това теоритично е възможно. Ама нали на друг контакт си работат. С това захранване и тая звукова картаПроблема ти е баш смущения в напрежението. Инак можеш да хвърлиш 100лв за една криейтив лайв и едно читаво захранване - примерно fortron 350w pnf
Creative Live няма да може да намери не се произвежда от 5 години а и струваше 45лв последно
може да си купи Creative X-Fi или Asus Xonar среден клас за около 90лв и ще остане учуден от тонколоните си.
Относно колоните най-високият клас на Logitech ... и такива издънки от самите колони стават трудно, работя в фирма която е единият вносител ии мога да кажа че дефекти не се срещат често и обикновено се ЗАМЕНЯТ директно.
dimithur написа: Toва няма значение. В белия свят, стоката се заменя, дори било само защото "не те прави щастлив"Това че тукашните търговци, дето не искат да се бръкнат 20$, за да изпратят повредената стока до китай и от там да им пратят нова, си е изцяло техен проблем. И започват веднага да излизат с оправдания - ма то тоя модел го няма, ма няма точно такъв цвят и прочие глупости . Браво колега, много добре си постъпил като си им писал на лоджитек директно
Първо не е 20$ в голяма грешка си, второ стоката се заменя защото "не те прави щастлив" единствено в една страна САЩ и сега си имат огромни проблеми с това.... според евро директивите Р. България е изпълнила задълженията си по въпроса за защита правата на потребителя....
трето модела се произвежда и е само в този цвят ... ся има един друг момент я питайте колегата от коя фирма си ги е купил .... там е разковничето, ако не бяха гаранционни вече да съм го пратил на друго място, по мое мнение сега след майла просто ще му дадат други, което е и някакво решение на проблема
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Хората ми искат и ПИД номер (той е на стикер върху всеки един от компонентите на системата) и М/Н номерр (M/N) - това какво е?
Някой да знае...да не се излагам като на хората жените - затова питам...
Някой да знае...да не се излагам като на хората жените - затова питам...

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Dear Mr. Dimitrov,
Thank you for contacting Logitech Customer Care.
We are happy to inform you that we have processed the replacement for your Z5500 Speaker System. You will be receiving the replacement maximum of 7-10 business days. Kindly wait for a system generated email regarding the details of the replacement including the tracking number.
Много обичам писмата да започват със "скъпи г-н Димитров"
Сега остава да видим дали верно ще се случи
Thank you for contacting Logitech Customer Care.
We are happy to inform you that we have processed the replacement for your Z5500 Speaker System. You will be receiving the replacement maximum of 7-10 business days. Kindly wait for a system generated email regarding the details of the replacement including the tracking number.
Много обичам писмата да започват със "скъпи г-н Димитров"

Сега остава да видим дали верно ще се случи

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Мба...те трябва да дойдат с куриер - кой ще отнесе старите??
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Никой не му дреме за старите, след като са неизправни... поне в повечето случаи производителя така мисли... със сигурност Logitech няма да ти ги поискат, че да ги "направят нещо"... щото няма какво да ги правят...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Хм...в такъв случай суббуфера мога да мисля да го сложа в колата
... за това ще има отделна тема - на този етап чакам да видя как ще свърши всичко.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
UPS: Tracking information...
NL 07/04/2010 9:32 BILLING INFORMATION RECEIVED
6 дни по-късно ...
SOFIA, BG 13/04/2010 22:00 ARRIVAL SCAN
Утре трябва да са тук
Май ще завърши с хепи енд всичко
6 дни по-късно ...
Утре трябва да са тук

Dimitroff написа:UPS: Tracking information...
6 дни по-късно ...
Утре трябва да са тук![]()
Са да ти праснат мито+ддс нема да си толкова щастлив

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Може, може
Макар да не ми се вярва служителя на "UPS" да ми го събере като ги доставя до вкъщи...но все пак и аз го имам в предвид.
Едит:
Преди 1 час ми се обадиха...били пред блока...само дето като всеки нормален човек в сряда по това време и аз съм на работното си място...
От разговора стана ясно, че всички транспортни разходи вече са заплатени от производителя, че старите колони няма да бъдат иземани в замяна на новите...и, че след 17:00 ще мина да си ги прибера от офиса на UPS
Усещам как тази тема много скоро ще хване болестта "катинар" - само да си ги взема и пробвам вкъщи

Макар да не ми се вярва служителя на "UPS" да ми го събере като ги доставя до вкъщи...но все пак и аз го имам в предвид.

Едит:
Преди 1 час ми се обадиха...били пред блока...само дето като всеки нормален човек в сряда по това време и аз съм на работното си място...
От разговора стана ясно, че всички транспортни разходи вече са заплатени от производителя, че старите колони няма да бъдат иземани в замяна на новите...и, че след 17:00 ще мина да си ги прибера от офиса на UPS

Усещам как тази тема много скоро ще хване болестта "катинар" - само да си ги взема и пробвам вкъщи

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Взех си ги...
Една стотинка не съм платил...всичко беше поето от Logitech.
Разопаковах ги вкъщи и смених само управлението и суббуфера - сателитите, кабелите, дистанционното са ми от стария комплект...
РАЗЛИКАТА Е УБИЙСТВЕНА !!!
НЕ СМЕЯ ДА УВЕЛИЧА ПОВЕЧЕ ОТ 4-5 ДЕЛЕНИЯ ... СТЪКЛОПАКЕТА ВИБРИРА НА 7-то деление...
Имам чувството, че съм карал до сега не с 500 а с 200-300 вата !!
ЗВУКА Е В ПЪТИ ПО-ЧИСТ ОТ ПРЕДИШНИТЕ!!
Сега остава да си сменя и звуковата карта
Идея си нямам на какво се дължи - явно просто още в началото съм взел дефектни ли...и аз не знам.
Факт е обаче, че колоните стигнаха от Холандия до България за по-малко от 7 работни дни...и проблема е разрешен!
Свирят повече от 1 час вече...определено свирят КАКТО ТРЯБВА да свирят!
Благодаря на всички за съветите, за помощта, за всичко.
Сега остава да видя какво да измисля за старите колони, щото ми се върти една идея суб-а да отиде в колата...ама ше я видим тая работа
Една стотинка не съм платил...всичко беше поето от Logitech.
Разопаковах ги вкъщи и смених само управлението и суббуфера - сателитите, кабелите, дистанционното са ми от стария комплект...
РАЗЛИКАТА Е УБИЙСТВЕНА !!!
НЕ СМЕЯ ДА УВЕЛИЧА ПОВЕЧЕ ОТ 4-5 ДЕЛЕНИЯ ... СТЪКЛОПАКЕТА ВИБРИРА НА 7-то деление...
Имам чувството, че съм карал до сега не с 500 а с 200-300 вата !!
ЗВУКА Е В ПЪТИ ПО-ЧИСТ ОТ ПРЕДИШНИТЕ!!
Сега остава да си сменя и звуковата карта

Идея си нямам на какво се дължи - явно просто още в началото съм взел дефектни ли...и аз не знам.
Факт е обаче, че колоните стигнаха от Холандия до България за по-малко от 7 работни дни...и проблема е разрешен!
Свирят повече от 1 час вече...определено свирят КАКТО ТРЯБВА да свирят!
Благодаря на всички за съветите, за помощта, за всичко.
Сега остава да видя какво да измисля за старите колони, щото ми се върти една идея суб-а да отиде в колата...ама ше я видим тая работа

Dimitroff написа:
Факт е обаче, че колоните стигнаха от Холандия до България за по-малко от 7 работни дни...
A предишните ти са били от Китай и са били 15то качество

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Айде ходенето по мъките приключи - почвай с кефенето 

Si non confectus, non reficiat.