Новите Документи
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Новите Документи
Е.Димитров написа:Бъгав не бъгав-требе да се носи бумащина некаква-каква бумащина да занеса освен десната си ръка и снимка????
(втори опит)
Носиш себе си и бележките за платените такси за съответните документи !
Минаваш през банката, плащаш и с бележките в районното.
Последна промяна GRIPEN на 07 Апр 2010, 15:38, променена общо 1 път
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
dimithur написа:deyan-enchev написа:Ти знаеш ли Планиране какво еИли програмиста избира колко да товари база от данни. Знаеш ли Оракъл и СъКуЛъ сървър за кви приложения се ползват.
Колега много добре знам какво е планиранеИ също така знам, че фирмата изпълнител предоставя оферта в две колонки - в лявата е описанието на дадена функционалност на програмата, а в дясната цената. И като я занесът тая оферта и я разгледа някой държавен чиновеник, познай коя колонка само гледа
И се започва - ама е това тука, що е толкова скъпо, не може ли са без него. Е може явно, ама резултата е на лице
Ма нищо де, те си знаят, че овцете са си свикнали да чакат на километрични опашки, така че за какво да дават грешни пари на некаква швабска фирма, като могат да си ги приберат в джоба примерно
Да изгният дано, дееба и гадните комунисти.
![]()
Ми прав си мите, ко да напрайм, емиграция или преврат тва са опциите
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Ама аз и друго не успях да си обясня - как па така изведнъж станаха желаещите да си вадят нови документи, 3но повече от обикновенно
Нали старите си важат още, докато им изтече срок-а ? Имам чувството, че нарочно пенсиите са отишли да си сменят пасапортите, е така за забавление, от носталгия по старите соц опашки, дето в днешно време са на изчезване 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мислим утре да зема да се класирам на некоя опашка...само че сега веднага се сещам да питам,у милицията или общината,живея в "Х.Димитър"
голема разправия пада с тия документи. Не разбирам за къде е тоя зор секи да си вади нови
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

krilce написа:голема разправия пада с тия документи. Не разбирам за къде е тоя зор секи да си вади нови
Ами най-простото обяснение- като смениха старите зелени паспорти през 2000г. с лични карти мнооого голяма част от населението тогава си извади новите документи по едно и също време и сега логично повечето изтичат пак по едно и също време.

Другата причина за навалицата по гишетата са и тези дето не са им изтекли още ама се редят за спорта по опашките, като и те не знаят защо го правят.

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Гадно племе сме 

dimithur написа:Ама аз и друго не успях да си обясня - как па така изведнъж станаха желаещите да си вадят нови документи, 3но повече от обикновенноНали старите си важат още, докато им изтече срок-а ? Имам чувството, че нарочно пенсиите са отишли да си сменят пасапортите, е така за забавление, от носталгия по старите соц опашки, дето в днешно време са на изчезване
Това което ти е на раменете, освен за равновесие, за нещо друго ползваш ли го?
Я си помисли предната голяма подмяна на документи кога беше, и колко години е валидноста на въпросните документи, и може би ще стигнеш до извода, че около 2 млн души трябва да си направят нови документи до края на годината...
И като си като мен - да ти потрябва задграничен паспорт, понеже искат мин. 6 месеца валиднодност на паспорта, го ядеш големия и плащаш като пич за бързи поръчки и се буташ по опашките..
За тези които питат какво трябва да носят - да питат чичко Гугъл за сайта на МВР, където подробно е написано какво трябва да носиш, къде и колко да платиш и т.н.
blackgod написа:Това което ти е на раменете, освен за равновесие, за нещо друго ползваш ли го?
Я си помисли предната голяма подмяна на документи кога беше, и колко години е валидноста на въпросните документи, и може би ще стигнеш до извода, че около 2 млн души трябва да си направят нови документи до края на годината...
A в момента кой месец сме ?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
blackgod написа:За тези които питат какво трябва да носят - да питат чичко Гугъл за сайта на МВР, където подробно е написано какво трябва да носиш, къде и колко да платиш и т.н.
Ся що се нервиш,може да кажеш само "Незнам" и да продължиш на татък

dimithur написа:blackgod написа:Това което ти е на раменете, освен за равновесие, за нещо друго ползваш ли го?
A в момента кой месец сме ?Сега за задграничния паспорт ясно, ма па всички ли по опашките са се юрнали да емигрират ебаси ?
![]()
Ето ти едно казусче, личната ми карта е от първите, издадена е март 2000г. и вече изтече, книжката ми изтича на 19 този месец, и двата документа ще си важат у нашенско доколкото разбрах поне 6 месеца, ако не и до края на годината, ами ако трябва да изляза в чужбина, на екскурзийка да речем(щото за ЕС пашапорт не ми трябва

Между другото въпреки, че са ми изтекли документите още не съм се засили да се редя, дет' се вика нека мине поне първата вълна.

Последна промяна GRIPEN на 07 Апр 2010, 16:47, променена общо 1 път
dimithur написа:A в момента кой месец сме ?Сега за задграничния паспорт ясно, ма па всички ли по опашките са се юрнали да емигрират ебаси ?
![]()
Април месец е, т.е. 1/4 от годината е минала, от което следва, че на около 1/4 от тези 2 млн. им е изтекъл срока на документите.. И нашите управляващи подкараха "успешно" системата точно от април ...
И представи си, че на доста хора им трябват личните документи за разни прозаични неща от ежедневието, и ходи обяснявай на чиновници и друга подобна измет, че имало 6 месеца гратисен период.. И незнам дали знаеш, че хората не само емигрират, еми и чат-пат се налага да пътуват служебно извън България.. Например с изтекла книжка можеш да си караш в БГ, но я се опитай да минеш границата...
Е.Димитров написа:blackgod написа:За тези които питат какво трябва да носят - да питат чичко Гугъл за сайта на МВР, където подробно е написано какво трябва да носиш, къде и колко да платиш и т.н.
Не се нервя, а и знам каква е процедурата, понеже минах през нея наскоро, но малко ме дразни факта, че форума го обръщаме на бюро справки, при положение, че отнема точно 1 мин. да се намери инфото от извора.. Тук поне 5 човека ще ти напишат предположение какво ти трябва, 10 ще пишат че тва не е вярно, че на тях стринка им по бащина линия била ходила в на Пичковци районното и я били върнали щото не носела едикакво си..
В фън темата имаше подобно за смяна на крушка... И накрая ти все пак ще хвърлиш едно оче на сайта на МВР за да си сигурен

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Е.Димитров написа:Може ли някой да ми сподели точно какви неща(документи,снимка и тн) ми трябват за изваждане на новите документи + задграничен паспорт...за да не ме връщат от гишето,единственото което знам със сигурност е да си нося пръстите че взимали отпечатъци...
Предварително мерси
http://www.mvr.bg/Guide/default.htm

Айде мир де

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
blackgod написа:Е.Димитров написа:blackgod написа:За тези които питат какво трябва да носят - да питат чичко Гугъл за сайта на МВР, където подробно е написано какво трябва да носиш, къде и колко да платиш и т.н.
Не се нервя, а и знам каква е процедурата, понеже минах през нея наскоро, но малко ме дразни факта, че форума го обръщаме на бюро справки, при положение, че отнема точно 1 мин. да се намери инфото от извора.. Тук поне 5 човека ще ти напишат предположение какво ти трябва, 10 ще пишат че тва не е вярно, че на тях стринка им по бащина линия била ходила в на Пичковци районното и я били върнали щото не носела едикакво си..
В фън темата имаше подобно за смяна на крушка... И накрая ти все пак ще хвърлиш едно оче на сайта на МВР за да си сигурен
къде тфа?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4