сбивали ли сте по време на шофиране?
Модератор: Общи модератори
Re: сбивали ли сте по време на шофиране?
емии баш до бой не се е стигало ама аз съм един от тия с е-класите дето вадят патлаци
bmwmania написа:Един единствен път съм стигал до края /иначе само псувам/ ама от тогава имам 20 бели косъма, щото като ми показа /един с неква Е класа, лачена беше де../ пищов през стъклото /мисля, че беше GLOCK или приличаше на такъв/ си се по...х яко....от тогава, служебния пищов с мене под левия крак на седалката и ако се стигне до крайности, през вратаи квото стане.....иначе ми беше големо гайле да си го нося с мене де, ама след тоя случай .... абе не е това решението, трябва да се уважаваме всички. Само тогава ще е добре
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...аз пък си нося фотоапарат. по-точно телефон с фотоапарат. много искам някой батко да ме сочи с патлака и да имам такава негова снимка. после ще му я продам в съда или пред съда на доста добра цена.....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
alexsch написа:...аз пък си нося фотоапарат. по-точно телефон с фотоапарат. много искам някой батко да ме сочи с патлака и да имам такава негова снимка. после ще му я продам в съда или пред съда на доста добра цена.....
Този снимков материал няма сила в съда /не е направена от "специални средства за заснемане"/ може само на стената да си я лепнеш тази снимка

02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Вчера един юнак с едно volvo слезна да бие някъв циганин с каручка на ул. Иван Асен II става тази простотия 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....може и да няма, ама бас ловя, че ако ти си на тая снимка ще се изсереш с някой лев за да не стигне до прокурора....поне най-малкото разрешителното ще ти отнемат! а после ново се вади трудно! а пък ако и нямаш разрешително ще изпишеш две кофи с мастило за тоя бабаитлък!
my mods:
Никой нема да тръгне да ви развява законно притежавано КНО
Най-малкото щото още на место ги преценяват тея, дето имат склонност към развяване на разни атрибути и ядец разрешително
Тея бабаити развяват газови боклуци, които могат да си ги заврат отзад, а ако и това не могат винаги ще се намери некой да им помогне 

- 525tds1983
- Потребител
-
alexsch написа:...аз пък си нося фотоапарат. по-точно телефон с фотоапарат. много искам някой батко да ме сочи с патлака и да имам такава негова снимка. после ще му я продам в съда или пред съда на доста добра цена.....

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
dimithur написа:Никой нема да тръгне да ви развява законно притежавано КНО...
... на место ги преценяват тея, дето имат склонност към развяване и ядец разрешително
...Тея бабаити развяват газови боклуци...
не съм съгласен с нито едно от тия неща. сам се сети защо...
жокер:

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Ха интересна тема 
За съжаление и аз имам какво да споделя.
Преди 3 год някъде към 6 вечерта търся място да паркирам около централата на БТК - Парк Х-л София на жълтите павета така да се каже
и ми направи впечатление един с едно пежо такаво "бързо" , който засичаше хората и гледаше лошо... при което и аз го погледнах и той реши да ми плюе така леко по колата
при което почти истинктивно поздравих майка му , но нищо повече не съм имал намерение да се разправям (не се бях прибирал в БГ от доста време и бях отвикнал от такива простотии). Този реши да се прави на мъж и ми препречи колата и слезе и което беше смешно с диск - компакт диск на средния пръст - Gangstaa
излязох и аз и той се приближи ме пита : Ти баща ли ще ми ставаш ?
Аз му казах да се маха и не искам никав да му ставам при което въпроса се повтори и последва ГЛАВА в носа ми ама имах късмет не можа нищо да ми направи и гризна 2 тупаници
и падна ,но интересното е че от колата слезе още един който изглеждаше доста стабилен , но странното е че не ми скочи както и той така и двамата
и така тоя вече с счупения нос ме напсува и си тръгнаха
п.п докато се разправяхме всички свиркаха с клаксони и псуваха , до момента в който не се сбихме и вс млъкнаха и почнаха да зяпат

За съжаление и аз имам какво да споделя.
Преди 3 год някъде към 6 вечерта търся място да паркирам около централата на БТК - Парк Х-л София на жълтите павета така да се каже

п.п докато се разправяхме всички свиркаха с клаксони и псуваха , до момента в който не се сбихме и вс млъкнаха и почнаха да зяпат

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
леле колко се начетох на случаи
мене никога не ми се е случвало някой да слезе от колата, псувал съм ги крещял съм свирил съм никой не смее да слезе 

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re:
emdless4 написа:Vra4anin написа:да съм се сбивал по време на шофиране - не съм. Ама съм си биел ч**ия (или казано по-възпитано - правил съм си ножка) по време на шофиране.
гаааааа.... с тва изби рибата агагаапхахахаа, имаше една тема "какво сте правили, което никой друг не е " или нещо подобно, само за там си
http://www.auto-vidin.com/forum-f17/topic-t2018.htmВидинският районен съд е наложил административно наказание “задържане в
поделенията на МВР” за срок от две денонощия на Е.П./27г./ от
с.Сланотрън. Наказанието е наложено по УБДХ за това, че на 4 март около
13.45 часа мъжът е мастурбирал в лек автомобил в двора на видинската
езикова гимназия.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Re:
emdless4 написа:Vra4anin написа:да съм се сбивал по време на шофиране - не съм. Ама съм си биел ч**ия (или казано по-възпитано - правил съм си ножка) по време на шофиране.
гаааааа.... с тва изби рибата агагаапхахахаа, имаше една тема "какво сте правили, което никой друг не е " или нещо подобно, само за там си

Ми кво, то кви БМВ-маниаци сме, ако не си ударим една злодейка кат се качим в тия разкоши!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Re:
Е има си спътнички за тази раута еваси...titto написа:emdless4 написа:Vra4anin написа:да съм се сбивал по време на шофиране - не съм. Ама съм си биел ч**ия (или казано по-възпитано - правил съм си ножка) по време на шофиране.
гаааааа.... с тва изби рибата агагаапхахахаа, имаше една тема "какво сте правили, което никой друг не е " или нещо подобно, само за там си![]()
Ми кво, то кви БМВ-маниаци сме, ако не си ударим една злодейка кат се качим в тия разкоши!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Тука срядата (преди 2 дни) карам си и на един светофар пред мен има няква астра СА регистрация (от Добрич съм).
И си стоя, чакам секундите, преди да светне зеленото тоя с астрата отваря врата и ми показва среден пръст, затваря вратата, потегля и ми се смее в огледалото му го виждам, викам си ще да е някой мой познат.
На следващия светофар пак съм зад него тоя пак ми се хили (някъде мой набор... около 20тина годишен) тръгваме, подавам мигач, изравняваме се, тоя пак се хили, чудих се дали има смисъл да слизам, в багажника имам жокерчета, но го оставих, чудих се дали не беше грешка, но после размислих, нито съм бияч, нито нищо, но с жокерите щеше да го отнесе, просто много странен случай.
Любимото ми е, засича ме и ме нарежда...
Питам кво става, чрез ръкомахане... Пак ме нареждат, предлагам да спре, онзи продължава
Тука наскоро един таксиджия, ама минимум 60 годишен много щеше да го отнесе, голям мераклия беше, мъча се да му обясня да си се качи в колата и да си продължаваме кой откъде е, онзи ми продължава с храната. Накрая размисли все пак, но не мисля, че имаше смисъл да се стига до там, почнах и аз селската с храните и т.н.
А цялата работа беше, защото от голям шофьорлък тръгна да завива в една тясна уличка с много спрели коли, не си предцени маневрата и се наложи да даде назад за да се донамести и продължи, виждам, че включва задна и докато включа и аз да дам назад онзи ме нарежда... и вади ръце през прозореца, а буквално ми отне секунда да включа на задна
Случки стотици сигурно вече, от ден на ден все повече се изумяват хората...
И незнам защо се чувстват всички длъжни, на лента, която е за завой наляво да продължат направо и като не ги пуснеш, като те свиват да ругаят пак... Грозна картинка
И си стоя, чакам секундите, преди да светне зеленото тоя с астрата отваря врата и ми показва среден пръст, затваря вратата, потегля и ми се смее в огледалото му го виждам, викам си ще да е някой мой познат.
На следващия светофар пак съм зад него тоя пак ми се хили (някъде мой набор... около 20тина годишен) тръгваме, подавам мигач, изравняваме се, тоя пак се хили, чудих се дали има смисъл да слизам, в багажника имам жокерчета, но го оставих, чудих се дали не беше грешка, но после размислих, нито съм бияч, нито нищо, но с жокерите щеше да го отнесе, просто много странен случай.
Любимото ми е, засича ме и ме нарежда...

Тука наскоро един таксиджия, ама минимум 60 годишен много щеше да го отнесе, голям мераклия беше, мъча се да му обясня да си се качи в колата и да си продължаваме кой откъде е, онзи ми продължава с храната. Накрая размисли все пак, но не мисля, че имаше смисъл да се стига до там, почнах и аз селската с храните и т.н.
А цялата работа беше, защото от голям шофьорлък тръгна да завива в една тясна уличка с много спрели коли, не си предцени маневрата и се наложи да даде назад за да се донамести и продължи, виждам, че включва задна и докато включа и аз да дам назад онзи ме нарежда... и вади ръце през прозореца, а буквално ми отне секунда да включа на задна

Случки стотици сигурно вече, от ден на ден все повече се изумяват хората...
И незнам защо се чувстват всички длъжни, на лента, която е за завой наляво да продължат направо и като не ги пуснеш, като те свиват да ругаят пак... Грозна картинка

E34, E38
Колеги, тука сте събрали много интересни случки, браво за темата!
Аз също имам, къде аз съм завършвал боя, къде не точно... но имам.
Първата, тя може би е и малко стара, седя си в Ладата(на пасажерското място), паркирана пред няколко магазина(седя в нея, щото там е забранено да се паркира, но алтернативата беше да стане като в случката). Седя, слушам си музика от телефона, щото Ладата колонки има, ама касетофон йок. По едно време гледам един Форд Фиеста, черен, собственика му го отключва и отваря багажника. Обръщам му внимание, защото извършва действията доста сръчно, като при отварянето на багажника изръси нещо от рода на: "ся ши видиш кой ти пречи на магазина...", извади бата и се запътва към близкия магазин за един лев. Помислих си, че явно продавачът се е обадил на КАТ да го вдигнат, 'щото ще им носят стока или нещо от сорта. Сигурно е било така, но тоз' пич не намери никого в магазина и излезе. На няколко метра от него две продавачки си пиеха кафето и едно малко дете до тях. Отива оня до тях и ги пита на висок глас: "Къде е продавачката в е тоя магазин?!?", при което едната, давайки някаква вафла на детето(предполагам сина й), му каза, че тя е въпросния човек. Тоя почна да я псува как колата му не пречела на никого, как смеела да се обажда в полицията и как батата щяла да й влезе на "едно място". Обаче час пик и много хора го видяха играча, един с някъв опел спря, излезе и се запъти към него. Стигна го и оня както си хранеше не усети откъде му е дошъл десния прав в тила.
Друга случка, тоя път не бях аз печелившия. Към 21:30 бързам към вкъщи, щото вали та си е*ало майката. Пресичам в центъра на пешеходната пътека до 2ро районно, като преди това се огледах, но не прекалено
. Видях един син Опел вектра, но беше на 100-тина метра и прецених, че ще мина... Да, ама не. На половината пешеходна пътека чувам свирене на гуми, поглеждам надясно и го виждам, че спря на два метра от мен. Свири ми, аз вдигам ръце в положение "К'во има, бе?!?", а оня вътре го прецених, че е застаряващ и много нисък. Но стана като на колегата баща му с москвича. Напсува ме човека, аз му извиках "Т'ва жълтото непресеченото му викаме пешеходна пътека, главо овча проста дърта...", оня ми вика "Да слезна ли ве, келеш???", аз вече надъхан, щото оня ми се вижда дребничък, а аз тъкмо бях качил няколко кила от фитнес, му викам "Слезни и ши видиш к'во ше стани!!!", обаче грешния човек съм заплашил. Слезе, верно беше след 50те, обаче беше доста едър - към метър и осемдесе и доста широки рамена имаше де'ба. Тогава си направих кардио до районното
.
Най-прясната(те са две, но едната е в страхотни) е следната:
Спираме с дядото Ладата(пак на същото място като в първата случка) и той отиде до един магазин. Връща се, сяда в колата(баба ми е на задната седалка, абе пълна програма) и върти ключа вече. Пали и тъкмо да свали ръчната, отзад се чува "прас, кър-р-р-ррр, хрус". Излизаме двамата с него и к'во, още една лада, само че седмица. Шофьора на видима възраст 85, излиза от колата и почва да псува. Мен не ми прави впечатление, простаци има много и навсякъде все пак, но оня се запъти към мен, щото съм доста малък на години, и тръгна с юмруците по мен. Тая няма да стане си мисля и така лекинко го съборих на улицата(той вече на пръст мирише, но много отворен) и извадих щангата от багажника. Опрях се на нея и докато се изправяше го питам: "И ся кво прайм?!?", обаче той нагъл и ми вика "Тъпанар, ако още един път ме удариш..." тука го прекъснах с щангата в левия крак. Закачих му без да искам и десния и той взе, че падна. Тука май се осъзна, защото започна да се извинява и накрая си плати и бронята.
Това са от мен.
Аз също имам, къде аз съм завършвал боя, къде не точно... но имам.
Първата, тя може би е и малко стара, седя си в Ладата(на пасажерското място), паркирана пред няколко магазина(седя в нея, щото там е забранено да се паркира, но алтернативата беше да стане като в случката). Седя, слушам си музика от телефона, щото Ладата колонки има, ама касетофон йок. По едно време гледам един Форд Фиеста, черен, собственика му го отключва и отваря багажника. Обръщам му внимание, защото извършва действията доста сръчно, като при отварянето на багажника изръси нещо от рода на: "ся ши видиш кой ти пречи на магазина...", извади бата и се запътва към близкия магазин за един лев. Помислих си, че явно продавачът се е обадил на КАТ да го вдигнат, 'щото ще им носят стока или нещо от сорта. Сигурно е било така, но тоз' пич не намери никого в магазина и излезе. На няколко метра от него две продавачки си пиеха кафето и едно малко дете до тях. Отива оня до тях и ги пита на висок глас: "Къде е продавачката в е тоя магазин?!?", при което едната, давайки някаква вафла на детето(предполагам сина й), му каза, че тя е въпросния човек. Тоя почна да я псува как колата му не пречела на никого, как смеела да се обажда в полицията и как батата щяла да й влезе на "едно място". Обаче час пик и много хора го видяха играча, един с някъв опел спря, излезе и се запъти към него. Стигна го и оня както си хранеше не усети откъде му е дошъл десния прав в тила.
Друга случка, тоя път не бях аз печелившия. Към 21:30 бързам към вкъщи, щото вали та си е*ало майката. Пресичам в центъра на пешеходната пътека до 2ро районно, като преди това се огледах, но не прекалено

Най-прясната(те са две, но едната е в страхотни) е следната:
Спираме с дядото Ладата(пак на същото място като в първата случка) и той отиде до един магазин. Връща се, сяда в колата(баба ми е на задната седалка, абе пълна програма) и върти ключа вече. Пали и тъкмо да свали ръчната, отзад се чува "прас, кър-р-р-ррр, хрус". Излизаме двамата с него и к'во, още една лада, само че седмица. Шофьора на видима възраст 85, излиза от колата и почва да псува. Мен не ми прави впечатление, простаци има много и навсякъде все пак, но оня се запъти към мен, щото съм доста малък на години, и тръгна с юмруците по мен. Тая няма да стане си мисля и така лекинко го съборих на улицата(той вече на пръст мирише, но много отворен) и извадих щангата от багажника. Опрях се на нея и докато се изправяше го питам: "И ся кво прайм?!?", обаче той нагъл и ми вика "Тъпанар, ако още един път ме удариш..." тука го прекъснах с щангата в левия крак. Закачих му без да искам и десния и той взе, че падна. Тука май се осъзна, защото започна да се извинява и накрая си плати и бронята.
Това са от мен.