КАТ & Мотористите
Модератор: Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: КАТ & Мотористите
Stanchev написа:Apassionata написа:.... Като видя такъв, гледам да му направя място и ... честно казано му се радвам...
Повече толерантност трябва
ами защо не правиш място на всички, които видиш?
най-добре отбивай като видиш МПС, толерантност да има
Ти кажи какво е твойто МПС, та като го видя... да отбия, в насрещното срещу теб

И пак казвам, не мисля, че моторджиите са повече опасни от другите участници в движенито... Просто някои хора ги дразни шума и ... абе аджаба как тоя "дришльо" ше дава толкова газ... И ше ми се пречка тука с тва моторче...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Maverick_VS написа:Абе, Схаро, държавата длъжна ли е да ти/ви направи писта за мотори, че нещо не мога да се сетя къде го пишеше това в Конституцията?! И въобще каква теза защитаваш - че след като нямало писта, ще си карат така моторите по обществените пътища ли
Явно не си чел кво съм писал и какво защитавам не си разбрал ...
Защитавам тезата, че не всички са под един знаменател ... Защитавам тезата, че не е нормално да не ме виждат като си седя на светофара... Защитавам тезата, че е малоумно се затварят места на, които се практикуват тия неща по възможно най-безопасния начин... Защитавам тезата, че не може някой ми влиза в платното с идеята, че щото съм с мотор сме щали се разминем безпроблемно ... Защитавам тезата, че не е нормално ме замерят със стоп палката... Защитавам тезата, че неможе ми вика някой да ходя карам по пистите за да не му шимя или преча по някъв начин след като такива няма...
Навсякъде по света поущтряват хората да слезнат от колите и да минат на мотори, (всякакви видове) за да се намали трафика, само тука сме на опаки на всички.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Хубаво...явно аз не съм разбрал, но в няколко мнения все за писта "плачеше" и така...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Apassionata написа:Stanchev написа:Apassionata написа:.... Като видя такъв, гледам да му направя място и ... честно казано му се радвам...
Повече толерантност трябва
ами защо не правиш място на всички, които видиш?
най-добре отбивай като видиш МПС, толерантност да има
Ти кажи какво е твойто МПС, та като го видя... да отбия, в насрещното срещу теб...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Maverick_VS написа:Хубаво...явно аз не съм разбрал, но в няколко мнения все за писта "плачеше" и така...
Да де защото не е нормално да нямаме една писта, а да ми викат и полицаи, и хора секви, и политици да ходя да карам на пистата като искам.
И нямаме не защото не е имало интерес от някой да я направи, а просто защото точните хора не са имали интерес...
Иначе имаме писта за супермото на световно ниво ... имаме писта за мотокрос с награди за най-добрата писта в света ... Значи можем да правим писти и значи има интерес към моторните спортове. Ама никъде не се и чува за тия неща.
Някой да е разбрал от за това мероприятие
http://forum.offroad-bulgaria.com/showp ... stcount=78
[QUOTE=Краси Грудев;1111001]
А виждали ли сте някога репортаж по наша телевизия за някой моторен спорт в бг като този ?!?!
И да не ви се вярва това е репортаж за състезание в България хехе
http://extreme.com/mx/1010843/mx1-race- ... garia-2010
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
браво,браво 

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Абре кво ше занимават народа с мотокрос,като има биг брадър фемили,турски сериали и зрелищни арести на корумпирани магистрати.Въпроса е да се люпят семки пред телевизора.
Та аз за Росен Тончев съм гледал повече по гръцка телевизия,отколкото по наша...
Та аз за Росен Тончев съм гледал повече по гръцка телевизия,отколкото по наша...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
особенно е показателно момчето в инвалидната количка...
И по мен с колата са метали палка,малоумна работа,значи ,минавам на зелен полицай пред народното събрание но така се случва че 3 метра след милиционера посока орлов мост, спирам щото задръстване до светофара...след около 2 минути чувам някакъв удар по тавана...поглеждам на ДЯСНО и гледам някаква палка се сурка по паветата,викам си "баси,некой бутна милиционера дето регулира",изкачам от колата и виждам същия тоя милиционер нещо ми се кара да мина в дясна лента(където е за завиване на дясно към Патриарха)и даже ми се кара,тогава разбрах че е хвърлил палката както най-вероятно е хвърлял гегата по овцете в миналото си,естествено и аз почнах да му се карам,как си позволява подобни волности...
Пак ще подчертая,обожавам моторите и най-вероятно ще си взема една R6,но това малоумно каране няма да толерирам,освен това винаги има шанс некой идиот да те чукне изозадзе,дали си с кола или мотор-няма значение,именно като си с мотор и си по-малък ,трябва да се спира на светофара от страни,не по средата и именно че си с мотор трябва да се съобразяваш с автомобилите поради горната причина за големината...а ако си наистина добър моторист ,поради факта че си по-бърз позволява повече маневри за предотвратяване на ПТП...а не създаване на предпоставки за ПТП
И по мен с колата са метали палка,малоумна работа,значи ,минавам на зелен полицай пред народното събрание но така се случва че 3 метра след милиционера посока орлов мост, спирам щото задръстване до светофара...след около 2 минути чувам някакъв удар по тавана...поглеждам на ДЯСНО и гледам някаква палка се сурка по паветата,викам си "баси,некой бутна милиционера дето регулира",изкачам от колата и виждам същия тоя милиционер нещо ми се кара да мина в дясна лента(където е за завиване на дясно към Патриарха)и даже ми се кара,тогава разбрах че е хвърлил палката както най-вероятно е хвърлял гегата по овцете в миналото си,естествено и аз почнах да му се карам,как си позволява подобни волности...
Пак ще подчертая,обожавам моторите и най-вероятно ще си взема една R6,но това малоумно каране няма да толерирам,освен това винаги има шанс некой идиот да те чукне изозадзе,дали си с кола или мотор-няма значение,именно като си с мотор и си по-малък ,трябва да се спира на светофара от страни,не по средата и именно че си с мотор трябва да се съобразяваш с автомобилите поради горната причина за големината...а ако си наистина добър моторист ,поради факта че си по-бърз позволява повече маневри за предотвратяване на ПТП...а не създаване на предпоставки за ПТП
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Пак ще подчертая,обожавам моторите и най-вероятно ще си взема една R6,но това малоумно каране няма да толерирам
Искрено ти пожелавам да си вземеш мотор особено Р6, да го покараш една год, да дойдеш малко на ОМВ и ше си говорим пак в тая тема да те видя какво ше ти е мнението.
Доста от хората тука не сте прави с отношението си към мотористите, но няма да пиша тука 5 страници да ви обяснявам що не е така.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
BMW_RIDER написа:Пак ще подчертая,обожавам моторите и най-вероятно ще си взема една R6,но това малоумно каране няма да толерирам
Искрено ти пожелавам да си вземеш мотор особено Р6, да го покараш една год, да дойдеш малко на ОМВ и ше си говорим пак в тая тема да те видя какво ше ти е мнението.
Доста от хората тука не сте прави с отношението си към мотористите, но няма да пиша тука 5 страници да ви обяснявам що не е така.
Аз пък мисля R1

///Ivan написа:BMW_RIDER написа:Пак ще подчертая,обожавам моторите и най-вероятно ще си взема една R6,но това малоумно каране няма да толерирам
Аз пък мисля R1
Приеми един съвет от мен, ако не си катал мотор (не скутер) поне еднагодина не си взимай такъв.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Kris написа:Приеми един съвет от мен, ако не си катал мотор (не скутер) поне еднагодина не си взимай такъв.
що бе аз от piagio на SRAD 750 седнах

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
http://www.motoforum-bg.com/index.php?topic=5507.0
За такива ли трябвало да се грижа и да им правя път? После що в автофорумите никой не защитавал мотористите...

За такива ли трябвало да се грижа и да им правя път? После що в автофорумите никой не защитавал мотористите...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
XaMaB написа:http://www.motoforum-bg.com/index.php?topic=5507.0![]()

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2