сбивали ли сте по време на шофиране?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Re: сбивали ли сте по време на шофиране?

Мнение от Toneloker » 13 Апр 2010, 13:08

GVT написа:Абе много пъти съм казвал ,че СОБТ най лесно ще си набират кадри от тоя форум. :mhihi: Тук който и да барнеш се нинджа или командос. :mhihi:

Ти сби ли се с някой колега, че да имаш такава случка? :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 13 Апр 2010, 16:03

vicho написа:
Doberman_vas написа:
vicho написа:
Spiro написа:Ама викаш преби пенсионера а ?

с 1 удар! :mhihi: :kuku: :bowdown:

Ти си моя идол вече. Хвала на таквиз хора дето бият пенсиоери :clap: :clap: :clap: :clap:

не само твой

предлагам на колегата VarVariN да му сложат ранг - Пенсионер Killer :mhihi: :mhihi:

да знаеш че познавам пенсионера,и жена му баба Цецка яко ти се е заканила за тва че си пребил мъжа и :paranoid: ,каза че при падането дядото си е спукал едното мЪдо и сега тебе щяла да търси за СЕКС :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Апр 2010, 16:14

Шофьорлъка все повече става занимание за мазохисти, с тоя изтрещял народ по пътищата :roll: За съжаление голяма част от тия хора са въоръжени кой с газов или боен патлак, кой с бухалка или ножове, тъй че не е хубаво да има бабаитлъци-един два пъти ти минава номера, тъкмо си се взел много на сериозно и на третия път попадаш на някой по- издухан от тебе и става мазалото за няма нищо. Предполагам всички помнят този случай: http://news.ibox.bg/news/id_1414933081
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 13 Апр 2010, 17:50

saleen написа:Шофьорлъка все повече става занимание за мазохисти, с тоя изтрещял народ по пътищата :roll: За съжаление голяма част от тия хора са въоръжени кой с газов или боен патлак, кой с бухалка или ножове, тъй че не е хубаво да има бабаитлъци-един два пъти ти минава номера, тъкмо си се взел много на сериозно и на третия път попадаш на някой по- издухан от тебе и става мазалото за няма нищо. Предполагам всички помнят този случай: http://news.ibox.bg/news/id_1414933081
:yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Апр 2010, 17:54

vladuicho написа:...

да знаеш че познавам пенсионера,и жена му баба Цецка яко ти се е заканила за тва че си пребил мъжа и :paranoid: ,каза че при падането дядото си е спукал едното мЪдо и сега тебе щяла да търси за СЕКС :lol:

ааа колеги, не нарочвайте мене, аз с пенсионери не се бия, че ще ям бой :mhihi:
историята принадлежи на Пенсионер Killer-а, аз само я допълних :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 14 Апр 2010, 1:25

Toneloker написа:
GVT написа:Абе много пъти съм казвал ,че СОБТ най лесно ще си набират кадри от тоя форум. :mhihi: Тук който и да барнеш се нинджа или командос. :mhihi:

Не бе,аз слушкам. :mhihi: Иначе прочети повечето мнения да видиш кво става,се биткаджии,кой дедо с бастун кой дете чат пат и някой слаботелесен,абе заеби.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 14 Апр 2010, 7:21

В крайна сметка, ако всички спазват на 80% ЗдВП няма да се стига до разни смешни случки с непредвиден край. А и 1 съвет - гледайте ако на кръстовището няма знак, дали не идва някой от дясно, че той е с предимство ;)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Апр 2010, 9:36

аз па съм се целувал по време на движение! и не съм се сбивал,щото за да се сбия трябва да спра движението...... :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 14 Апр 2010, 20:06

SKISA написа:аз па съм се целувал по време на движение! и не съм се сбивал,щото за да се сбия трябва да спра движението...... :twisted:

Защо не си вземеш някоя кола с десен волан - така ще можеш да биеш в движение в повечето случаи. Иначе ако трябва за всеки идиот да спираш, кога ще стигнеш там за където си тръгнал? :)
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 14 Апр 2010, 20:22

И аз имам най- различни случки една от която беше на магистралата на връщане от Сливница се прибираме баща ми с опел астра и аз със Бмв-то.
Карам отпред и по едно време гледам баща ми отбива зад некъв Голф 3 ка с 3 пишлимета Викам си О ооО тука ще става нещо ,кучките обратен на двойно непрекъсната и на врати пред голфа .Тия се бяха осрали тотално .
Баща ми си карал нормално тия му свирили ,светили псували и им казал да спрат да се разбереме та излапаха шамарите
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 14 Апр 2010, 22:49

GVT написа:
Toneloker написа:

Не бе,аз слушкам. :mhihi: Иначе прочети повечето мнения да видиш кво става,се биткаджии,кой дедо с бастун кой дете чат пат и някой слаботелесен,абе заеби.

Всичките ги прочетох просто беше прекалено интересно за да спра. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 14 Апр 2010, 23:00

Оле,като чета за какви неща стигат до бой пътните юзери... :dunno:
Един свирнал на друг на сфетофара и после схватка,лицето Х се престроил неправилно,после схватка.
Луда работа :no:
И аз прекарвам доста време в трафика,но се абстрахирам от тираджийски изблици и животът е хубав :yes:
Вчера ме засича неква кака с чисто нов Смарт,тъкмо и се намусих и следващата кола след нея беше патрул,като ми видяха реакцията и я подгониха :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 15 Апр 2010, 1:19

Брейй ква интересна тема тука имало пък аз дане съм я видял. Аз да споделя , че нямам екшън - сцени до сега, и по-добре, владея се за сега. Случвало се е един-два пъти да хвана дръжката на вратата от вътрешната страна, но само толкоз...
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Апр 2010, 7:10

Ето един малък пример за селянията на пътя в който един от героите е Александър Балкански :mhihi: http://www.dnes.bg/crime/2010/04/14/pak ... sate.89362 Цирк :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 15 Апр 2010, 7:16

Имаше един колега, който се беше оплакал от този Балкански ... точно заради паркиране. Тоя няма ли си цирк, та се прави на портиер на паркинг?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата