Ключове, чипове, сервизи, официални преставители и т.н.
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Ключове, чипове, сервизи, официални преставители и т.н.
Проблемът е следният:
Приятелката ми има Ауди А4, но има само един ключ за него и то с чип. Иска да си направи втори. Изчетох тук всичко написано по въпроса и естествено стигнах до извода, че е най-добре да си поръча оригинален от представителя на марката, вместо да дирим ключар, който после евентуално да си има копие/не казвам, че ключарите са мошеници, но все пак.../. Така и направихме. Питахме в представителството на Ауди в Русе и оттам ни казаха, че ще ни поръчат оригинален ключ срещу номера на рамата и 150 лв. Дотук добре, но се оказа, че след като ключа пристигне, тя трябва да отиде в техния сервиз, заедно с колата и стария ключ за да се пренастроят всички ключалки и ключове с еднакъв код
Та питам аз, какъв е смисълът да поръчваме от Германия оригинален ключ по номера на рамата, като тук някакъв си разбирач ще го пренастройва. Нещо не ми се връзва. Този ключ не би ли трябвало да си точно като предния? Ако някой е запознат нека сподели така ли е нормално. Така ли е при другите марки, при БМВ?
Приятелката ми има Ауди А4, но има само един ключ за него и то с чип. Иска да си направи втори. Изчетох тук всичко написано по въпроса и естествено стигнах до извода, че е най-добре да си поръча оригинален от представителя на марката, вместо да дирим ключар, който после евентуално да си има копие/не казвам, че ключарите са мошеници, но все пак.../. Така и направихме. Питахме в представителството на Ауди в Русе и оттам ни казаха, че ще ни поръчат оригинален ключ срещу номера на рамата и 150 лв. Дотук добре, но се оказа, че след като ключа пристигне, тя трябва да отиде в техния сервиз, заедно с колата и стария ключ за да се пренастроят всички ключалки и ключове с еднакъв код

- deliveryman
- младши ентусиаст
-
отиди при някой ключар да ти нареже ключ и да ти сложи ампула и после в оторизиран сервиз да ти го обучат,коя година е колата?
П.С. по номера на рамата не могат да ти поръчат ключ.
П.С. по номера на рамата не могат да ти поръчат ключ.
6 мнения
• Страница 1 от 1