Дойче веле:цените в Германия по-ниски от България!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Re: Дойче веле:цените в Германия по-ниски от България!!!

Мнение от georgymk » 14 Апр 2010, 22:34

Stoqnov_1979 написа:
dimithur написа:Ми има една закономерност - бедният човек е глупав човек :evil: Той затова е и беден. Ми тогава що па да не стрижат овцете като са глупави . Баси е досега се опитвах да си пека кремвирши с кашкавал, които се разпаднаха тотално , котка даже само като ги видя избяга с отвръщение :evil:

Колега,ако ти кажа и какво правят с пилешките бутчета,а и с цели пилета ще те откажа от ядене!!!

Бе то бирата вече не струва...ти кренвирши и бутчета...
аз като гледам като пека на скарата я пържола,я нещо друго,то само вода и боя...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Апр 2010, 22:37

xerial написа:Имах щастието да живея няколко години във Виена и още тогава с парите с които живеех там, тук не ми стигат ....

Като се има в предвид че там плащах наем, а тук НЕ ! Храната изобщо не ми беше проблем като дори поне 4 дни от седмицата вечерях или обядвах навън... та изобщо няма какво да се коментира, явно сме най-големите овчици.. :ok:
Същата ситуация, но става въпрос за Англия. Много третокачествен живот в БГ.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 14 Апр 2010, 22:38

georgymk написа:
Stoqnov_1979 написа:
dimithur написа:Ми има една закономерност - бедният човек е глупав човек :evil: Той затова е и беден. Ми тогава що па да не стрижат овцете като са глупави . Баси е досега се опитвах да си пека кремвирши с кашкавал, които се разпаднаха тотално , котка даже само като ги видя избяга с отвръщение :evil:

Колега,ако ти кажа и какво правят с пилешките бутчета,а и с цели пилета ще те откажа от ядене!!!

аз като гледам като пека на скарата я пържола,я нещо друго,то само вода и боя...

То да е вода е супер,но не е само това!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 14 Апр 2010, 22:40

къде бе нека са им ниски цените, те затва са дебели :mhihi:
Ние си държим високи цени, щото хем да сме гъзари като купуваш и извадиш балата да плащаш, хем да покажеш в дискотеката малко фитнес телце :mhihi: :mhihi:

са по темата:
От една година съм вече в Германия, то не е истина просто, като дойдох и гледам всичко по-евтино от бг, викам си "бах тия немци кво прааат бе" :mhihi:

П.С. Абе що всяка тема е "извън темата" е за простотията в България, я си направете един раздел да си се оплаквате на воля, така и така никой не ви слуша/гледа. То не става така с писане по форумите и реване :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 14 Апр 2010, 22:41

BiTurbo написа: То не става така с писане по форумите и реване :winky:

Не става и с мигриране в Германия :winky:
Изображение Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 14 Апр 2010, 22:44

georgymk написа:
Stoqnov_1979 написа:

Оф и за бирата си много прав :evil: Миналата година с приятелката ходихме до Белограчик и спахме в Лом, щото там немаше свободни места никъде :mhihi: Та гледам в хотела продават местната бира Алмус, която сигурно не бях опитвал от 15 години, но по последни спомени беше голям шит :mhihi: Но си викам, айде за доброто старо време, ще си вземеме от нея, пък за бекъп взех и няколко Туборг-а, е така ако оная се окаже, че хептен не става за пиене. Отварям си аз, отпивам - баси яката бира :shock: Свежа прохладна , викам си сигурно съм много уморен, затова така ми се струва :mhihi: Отварям веднага един Туборг да сравнявам - ебаси шита :banghead: Не че искам да правя реклама, ама това е положението :dunno: Гледам все повече френдове се ориентират да пият вносна бира, верно 2лв е бутилката, ма то това тука хептен вече за нищо не става :banghead: :ranting:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 14 Апр 2010, 22:44

xerial написа:
BiTurbo написа: То не става така с писане по форумите и реване :winky:

Не става и с мигриране в Германия :winky:

аааааа става става, много добре даже :mhihi: :winky:

П.С. Па и кой е казал че е мигрирал :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Апр 2010, 11:57

dimithur написа:Ми има една закономерност - бедният човек е глупав човек :evil: Той затова е и беден.

:yes: А една трета категория са открили тайнството на интернет пазаруването, в която са посветени само ограничен кръг хора (около 1 милиард) :mhihi:

Аватар

Мнение от dimithur » 15 Апр 2010, 12:08

flame написа:
dimithur написа:Ми има една закономерност - бедният човек е глупав човек :evil: Той затова е и беден.

:yes: А една трета категория са открили тайнството на интернет пазаруването, в която са посветени само ограничен кръг хора (около 1 милиард) :mhihi:

Еми останалите като не владеят шаманизъм ще се бутат в МОЛ-овете да купуват на 5ни цени :mhihi: Абе мани майтапа, ма я си купи кашкавал или салам от интернет, докато стигне до тука ще е станал на френско сирене :mhihi:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Апр 2010, 12:23

dimithur написа:Абе мани майтапа, ма я си купи кашкавал или салам от интернет, докато стигне до тука ще е станал на френско сирене :mhihi:

Ти па са! :lol:
Още малко и клечки за зъби ще вземеш да си пазаруваш по интернет :lol:
Естествено, че в нета се пазаруват предимно нехранителни стоки, а хранителните - обикновено бутилирани и с надпис 43o :mhihi:

Аватар

Мнение от dimithur » 15 Апр 2010, 12:30

flame написа:
dimithur написа:Абе мани майтапа, ма я си купи кашкавал или салам от интернет, докато стигне до тука ще е станал на френско сирене :mhihi:

Ти па са! :lol:
Още малко и клечки за зъби ще вземеш да си пазаруваш по интернет :lol:
Естествено, че в нета се пазаруват предимно нехранителни стоки, а хранителните - обикновено бутилирани и с надпис 43o :mhihi:

Ми честно казано редовно си поръчвам китайско по нета барбар с клечките за ядене :mhihi:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Апр 2010, 12:43

Това означва ли, че да си с германка е по- евтино, отколкото да излизаш с българка? :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 15 Апр 2010, 13:05

Демирев написа:Това се дължи на голямата конкуренция между 3-те големи хранителни вериги в Германия: Алди, Нето и Лидъл, докато в България са обществена тайна картелите във всички сфери!

Абе колеги изтървахте най-важното, което всеки ден ни го набиват в очите(и в гъзъ де).
И после немеца щял да иска парите му да се наливат по нашите пътища и за нашето земеделие, не ставайте смешни :banghead: :banghead: :banghead:
Просто в България нямаме и никога сме нямали истинска реална пазарна икономика и това си е.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 15 Апр 2010, 15:21

важно е да си прауд ту би бългериън :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ir0n » 18 Апр 2010, 14:33

Не искам да ви разочаровам, но аз съм от 8 години в Германия и отначало също много се учудвах на цените на тези три споменати магазина. С времето се убедих, че наистина доста стоки бяха по-евтини от нащо фантастико в Люлин. След четвъртата година обаче започнах да осъзнавам разликата в качеството...Започна да ми се подува корема, ставаше ми тежко и от най-малкото ядене, да не говорим за газовете....След като и моята приятелка изпитваше същите симптоми, решихме да спрем да купуваме от най-евтините салами, меса, сирена и т.н. стоки, които действително бяха по-изгодни от в България.И о чудо, след няколко месеца корема ми се нормализира и започнах да си ям като хората. Естествено сега давам повечко пари на месец за ядене, но ям качествено и в никакъв случай по-евтино от България. Фрапиращо евтините салами (200гр/55цента) имаха 3% месо, настърган кашкавал, който се оказа заместител на кашкавал, кайма, която има годност 2 седмици незамразена и струва 2,50 евро килото и като ядеш от нея имаш 3 дена киселини. Цитираните магазини са за най-бедните и за безработните, в истинските магазини цените са в пъти по-високи...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата