сбивали ли сте по време на шофиране?
Модератор: Общи модератори
- 525tds1983
- Потребител
-
Re: сбивали ли сте по време на шофиране?
jordanov написа:Имаше един колега, който се беше оплакал от този Балкански ... точно заради паркиране. Тоя няма ли си цирк, та се прави на портиер на паркинг?
а на теб "авариен изход" като "паркинг" ли ти звучи? замисли се ако ти се наложи да се изнасяш от някъде с цел да си спасиш живота - ти и още 400-500 човека, накоито хич не им дреме че ще те премачкат защото живота им е по-мил от твоя, и в един момент на пътя ти се изпречи паркирана кола която заема 70% от мястото където трябва да мине "стадото" , какво правим тогава?
то за тоя всичко е авариен изход можеш да си сигурен 

www.bmwпрофесори-bg.net
- Бианка
- Потребител
-
- Кара: нещата да вървят
- Мечтае да кара: Е92
Привет колеги! Аз искам да попитам, вие вадите палки,патлаци биете се и тн. а ние жените какво да правим с вас мъжете??? Голяма кола карам,не правя задръствания за да си реша косата или нещо подобно,стрелкам се със всички мъже, но понеже съм жена доста често има желаещи да ми се качат на капака! Засичат ме,те са виновни и като свирна ми се показват пръсти и т.н. Ние в такъв случай какво да правим,като не сме 130кг и не сме 1.80 високи??!!!
Бианка написа:Привет колеги! Аз искам да попитам, вие вадите палки,патлаци биете се и тн. а ние жените какво да правим с вас мъжете??? Голяма кола карам,не правя задръствания за да си реша косата или нещо подобно,стрелкам се със всички мъже, но понеже съм жена доста често има желаещи да ми се качат на капака! Засичат ме,те са виновни и като свирна ми се показват пръсти и т.н. Ние в такъв случай какво да правим,като не сме 130кг и не сме 1.80 високи??!!!
Ми имах една колежка, дъщеря на полицай, возеше си и тя една телескопична палка

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
явно само пендели те засичатБианка написа:Привет колеги! Аз искам да попитам, вие вадите палки,патлаци биете се и тн. а ние жените какво да правим с вас мъжете??? Голяма кола карам,не правя задръствания за да си реша косата или нещо подобно,стрелкам се със всички мъже, но понеже съм жена доста често има желаещи да ми се качат на капака! Засичат ме,те са виновни и като свирна ми се показват пръсти и т.н. Ние в такъв случай какво да правим,като не сме 130кг и не сме 1.80 високи??!!!

Аз колкото и да съм ядосан като ме засече някой или ми отнеме предимство и видя ,че е жена-просто ми минава,по 2 причини-първо знам,че шофирането ви е нелека задача

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Бианка написа:Привет колеги! Аз искам да попитам, вие вадите палки,патлаци биете се и тн. а ние жените какво да правим с вас мъжете??? Голяма кола карам,не правя задръствания за да си реша косата или нещо подобно,стрелкам се със всички мъже, но понеже съм жена доста често има желаещи да ми се качат на капака! Засичат ме,те са виновни и като свирна ми се показват пръсти и т.н. Ние в такъв случай какво да правим,като не сме 130кг и не сме 1.80 високи??!!!
Ами... питай ме какво направих като един с Алфа ведъж ме засече супер нахално, после караше толкова нервно и рисково, тръгна в насрещното да изпреварва, прибра се... и накрая като наби най-бруталните спирачки и добре че бях нащрек и извадих реакция, на 3 см спрях... Слязох и тръгнах да му отварям вратата, "ПИЧА" се заключи и ... не мърда, седи, гледа в една точка като препариран ... А до него няква мадама...

Имам още една случка, вече с жена, гоних я и я стигнах...но не ми се разправя

Оттогава съм си обещала, каквото и да става, колкото и да ми прикипи, да не мърдам от колата и да си карам в мойта посока... А клаксона не го жаля

Последна промяна Apassionata на 16 Апр 2010, 17:47, променена общо 1 път
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Като видях кой е отговорил последно в темата , ми е стана интересно какво си написала , хах браво
луда мацка си

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Apassionata написа:... :розовата иконка с китката: ... / нещо не ми излиза/...
Тази иконка ли не ти излиза

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
HeBePeH написа:...., хах браволуда мацка си
![]()
По-скоро бях

Ся сериозно, не толерирам насилието, нито по пътищата, нито по принцип. Бях избухлива, агресивна, палех се лесно, мислех си, че винаги съм права... С времето се научих да се владея / както се вижда не много успешно

ms написа:Apassionata написа:... :розовата иконка с китката: ... / нещо не ми излиза/...
Тази иконка ли не ти излиза![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тази, тази

- Бианка
- Потребител
-
Където както позволява си го връщам с тяхната гяволия,както ме засичат те, така и аз тях....ама някой са направо за претрепване! Супер търпелива съм, но като ми кипне и с голи ръце бих скочила макар,че кел файда като сляза с голи ръце все пак 48 кг съм....иначе жени и аз съм гонила... на няколко пъти съм отваряла врата да сляза(както сме спрели в задръстване) незнам какво да и направя но...гледам да си спестявам излишни проблеми! По улиците в момента е закона на джунглата...за съжаление.....
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
някъв те засича, псуваш го, той те псува, гоните се малко, стигаш го, засичаш го, слизаш, отваряш вратата, извличаш го от колата, той става и ... те прибива като куче ... 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
Това е СУПЕР БИАНКА
ниможеш я бийш ей

02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- Бианка
- Потребител
-
Не бе колеги, погрешно ме разбирате! Ако прекалено е прегрешил, какво да го оставя ли? С неговите камъни по неговата глава....и както казах където както позволява и който колко е прегрешил.Разбира се,че да отговаряш на простотията с простотията е тъпо,но има големи малоумници! Просто трябва, малко повече колегиялност по пътищата,така ще е по-лесно за всички нали така!?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не! не така! никва колемърлявност! на зла круша- дзъл прът!