аре, днеска черпих за първа заплата на новата работа!
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
аре, днеска черпих за първа заплата на новата работа!
ще ми се да ви почерпя всичките, ама ще стане, когато ми дадат заплата от тотото (джакпота)! иначе много ми се ще да ви почерпя, да сте ми живи и здрави всички пичове (и пички) и да не забравяме защо сме тук, нали? целувки от мен (само на пичетата, ей!)
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Ми благодаря за почерпката!
П.С: Честно да си кажа, по-глупава тема не съм виждал!Каква е целта и?
::: vankata™ :::
vankata™ написа:Ми благодаря за почерпката!
целта й е да пишат такива като тебе, дето си нямат друга работа ами да се заяждат, разбра ли, умнико?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
evans написа:хахаха,човек не ме карай да падам от стола.
ти, като ти чета постингите, май и не можеш да се качиш на стола, па камо ли да паднеш

- vankata™
- младши ентусиаст
-
Вземи си изтрий темата, че колко народ ще ти се смее, пък ти ще беснееш - и ще стане красота!!!
vankata™ написа:Вземи си изтрий темата, че колко народ ще ти се смее, пък ти ще беснееш - и ще стане красота!!!
Покорно ти се извинявам за всичко, което съм казал и или ако по някъкъв начин съм те нагрубил. Само не ме карай да си изтрия темата, моля те? Ако нещо съм сгрешил, моля да ме извиниш, повече няма да пиша по този начин. Просто като видях, че е "Извън темата" си помислих, че мога да напиша нещо, което няма да засегне никой лично, а ще предизвика положителни емоции.
Извинявай още веднъж и те моля да ми простиш, че пуснах тази тема!
- vankata™
- младши ентусиаст
-
kam_tod написа:vankata™ написа:Вземи си изтрий темата, че колко народ ще ти се смее, пък ти ще беснееш - и ще стане красота!!!
Покорно ти се извинявам за всичко, което съм казал и или ако по някъкъв начин съм те нагрубил. Само не ме карай да си изтрия темата, моля те? Ако нещо съм сгрешил, моля да ме извиниш, повече няма да пиша по този начин. Просто като видях, че е "Извън темата" си помислих, че мога да напиша нещо, което няма да засегне никой лично, а ще предизвика положителни емоции.
Извинявай още веднъж и те моля да ми простиш, че пуснах тази тема!
Няма какво да ти прощавам - този сърказъм е гаден!Ти сам започна да пишеш глупости!
Сега защо така? Не е човешко, не е колегиално, нали всички обичаме марката БМВ? Защо ми отговаряш по този начин? Пак ли те нагрубих неволно. Извинявай, ако е така... 

- vankata™
- младши ентусиаст
-
Аз спирам до тук - повече няма да кажа нищо по който и да е пост на kam_tod !Моля админите или модераторите за си свършат работата!Благодаря!
Не исках да стане така... все пак и ти си член на този форум... просто искам всички като пишем тук да мислим какво пишем и защо. иначе няма смисъл, може да си пишем и във форума за бременните майки...
- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
kam_tod написа:Не исках да стане така... все пак и ти си член на този форум... просто искам всички като пишем тук да мислим какво пишем и защо. иначе няма смисъл, може да си пишем и във форума за бременните майки...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=23659 Виж това и там можеш да пишеш каквото си искаш и никой няма да ти каже нищо, а сега се появяват две такива теми м/у които няма много голяма разлика и нямат никакъв смисъл!!

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
От мен честито. Знам какво е първа заплата ( преди няколко месеца ) и за съжаление разбрх наскоро и какво е първо уволнение. Дано те кефи работата и да не те ощастливят като мен.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
ееееххххх спомени.... сещам се за мойта първа заплата (или по-скоро взети пари не наготово а срещу свършена работа)..... беше лятото на 94-а ако не се лъжа, беше 100лв. още докато ги взех отидох и си купих една от ония електронни игри с Ну Погоди - дето събира яйца - играта струваше 80лв. а с останалите 20лв. си купих 2 батерии за нея
П.С. Вярно е че темата е супер тъпа и неподходяща, но е вярно също така че Кам Тод е нов потребител и не е наясно как седят нещата във форума - прекрасно знаете, че всеки нов редовен потребител започва с подобни глупости (най-скорошния пример май съм аз
)... Та това което си мисля е, че може би най-правилното нещо в случая е някой да обясни на човека как е сгафил, а не да се заяждате и да се карате с него....
оставам честта на най-старшите тука

П.С. Вярно е че темата е супер тъпа и неподходяща, но е вярно също така че Кам Тод е нов потребител и не е наясно как седят нещата във форума - прекрасно знаете, че всеки нов редовен потребител започва с подобни глупости (най-скорошния пример май съм аз

оставам честта на най-старшите тука

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2