"ЯМБОЛ-ТЕХНОПОЛИС-Неделя-18:00h"
Модератори: bozukov_g, Общи модератори
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: ЯМБОЛ-Сбиркa писта Тенево 01.03.08-17.00
нека да върнем пак на първа страница темата, че ще я изгубим
нещо за тази седмица - събота, неделя.

нещо за тази седмица - събота, неделя.

- Padreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с мерак
колеги данеби някой от вас да познава този jojo///m3.разбрах само че е от ямбол-много е некоректен,даже е изгонен от форума.Ако имате някоя информация за него моляви кажете ми.Благодаря на всички ви предварително.
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
днес съм на парти на Карамел на Веселинчо
ако има някой от Ямбол който ще ходи може да се видим да напрайм по някоя снимка 

- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е60
Здравейте ентусиасти - Ямболии, да се разберем да направим една сбирка някъде, да обменим опит...
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Може, дайте едно предложение - например в понеделник или вторник от 19:00 часа.
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
събирате ли се колеги и къде правите сбирките ...
пишете ако решите нещо, па може да имате и гости от друг град
пишете ако решите нещо, па може да имате и гости от друг град

Здравейте на всички
, както сте забелязали вече е излязла програмата за 9-тия национален събор, която между другото е много добра (това е мое мнение), и не лошо да почнем да се организираме малко по - малко, дето се вика да се преброим и да може да си поръчаме стикери на време.

- driftxtreme
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 & e36
аз ще ходя в събота ако има желаещи може да пътуваме заедно,а за
стикерите като ги пуснат ще се разберем
p.s някой ако може да оправи заглавието на темата,че е от две години
стикерите като ги пуснат ще се разберем
p.s някой ако може да оправи заглавието на темата,че е от две години
- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги, според мен е време да започнем да се събираме и да обменяме опит в някои от дните от седмицата. Аз предлагам всяка неделя в 19:00, примерно на бензиностанция ОМВ да се съберем. Пишете, ако има желаещи, може да организираме нещо и за събора!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Да се организираме от сега за сабора е добра идея, въпреки че ще е трудно на който и да било да го организира, тай като все на някой му излиза работа, все някой е уж вазпрепятстван, от мен едно Е-34 с двама пасажера 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
Днес се състоя първата среща на БМВ ентосиасти от Ямбол. Бяхме само аз и един приятел. Пак е нещо, другата седмица ще видим 

Колеги невярвам, че в Ямбол няма BMW ентусиасти просто си мисля, че не сме достатъчно организирани
. Днес както спомена моя приятел divvaka бяхме само двамата, а като гледам другите градове хората се организират и събират често. Ако има желаещи другата неделя пак ще се съберем в 19.00 часа на ОМV. А до тогава можем да се организираме и да си поръчаме стикери за събора. Успех на всички и дано се съберем повече хора другия път. 

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Аре бройте ме и мене за другия път. Вече сме повече
Ама само за кафенце
че съм с колата. В петък и събота може с такси 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Заглавие: Re: 
От: pepitoooooooooo
Изпратено на: 19 Апр 2010, 11:31
До: Plamen_Shopov_BMW
Съобщение
Не зная как е станалотова, да ти се изтрие съобщението. Писах ти-в неделя от 19 часа на ОМВ-то в Ямбол. Който може-ще отиде. Ти също ще бъдеш добре дошъл. Въпросът е не колко човека ще се съберат-двама, трима или петнайсет, а да се започне. Не вярвам някой от момчетата да има нещо против. Искрено ти го казвам. Въпросът е кореспонденцията, която водим тука да я пренесем там, където искаме да се съберем. Не е нужно да се състезаваме или нещо такова. Погледни Шопите, или Майните, дори за пример мога да ти дам Заралии. Събират се за кафе, да си кажат кой какъв зор има, или какво търси, за взаимопомощ или да купят или продадат кола, телефон, джанти, гуми и каквото ти дойде още наум. Освен че търговията върви, хубаво е когато идеш някяде да има на кого да се обадиш, дори и да не си в нужда, просто може да ти се пие кафенце с компания. Затова трябва да ги има тези сбирки. Твърде възможно е да не съм в града този уикенд, но ще направя каквото мога и ще се опитам и аз да отида, дори било само за да се запозная с колеги. Може да сложиш съобщението ми в темата, ако желаеш и да драснеш някой ред на по-активните, които ще се съберат на ОМВ да се запознаете. Така се започва, а при добро желание от всички може и една по-сериозна маса да се направи
Аз ще следя темата и ще чакам да видя развитието и. Поздрави.

От: pepitoooooooooo
Изпратено на: 19 Апр 2010, 11:31
До: Plamen_Shopov_BMW
Съобщение
Не зная как е станалотова, да ти се изтрие съобщението. Писах ти-в неделя от 19 часа на ОМВ-то в Ямбол. Който може-ще отиде. Ти също ще бъдеш добре дошъл. Въпросът е не колко човека ще се съберат-двама, трима или петнайсет, а да се започне. Не вярвам някой от момчетата да има нещо против. Искрено ти го казвам. Въпросът е кореспонденцията, която водим тука да я пренесем там, където искаме да се съберем. Не е нужно да се състезаваме или нещо такова. Погледни Шопите, или Майните, дори за пример мога да ти дам Заралии. Събират се за кафе, да си кажат кой какъв зор има, или какво търси, за взаимопомощ или да купят или продадат кола, телефон, джанти, гуми и каквото ти дойде още наум. Освен че търговията върви, хубаво е когато идеш някяде да има на кого да се обадиш, дори и да не си в нужда, просто може да ти се пие кафенце с компания. Затова трябва да ги има тези сбирки. Твърде възможно е да не съм в града този уикенд, но ще направя каквото мога и ще се опитам и аз да отида, дори било само за да се запозная с колеги. Може да сложиш съобщението ми в темата, ако желаеш и да драснеш някой ред на по-активните, които ще се съберат на ОМВ да се запознаете. Така се започва, а при добро желание от всички може и една по-сериозна маса да се направи

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Ако не пътувам ме бройте и мен ... а може да сме и още няколко човека от Тополовград, но едва ли ... както и да е, ако съм тук 100% ще дойда в Ямбол на ОМВ в 19:00 ... Пак ще пиша, за да кажа със сигурност...