Мъжете са просто устроени: чипс+бира+мач = пълно щастие.
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Да беше толкова лесно, всички да сме щастливи. Ама не е.
Здравето и любовта си трябват. Парите също. БМВто да. Секса, задължително, но не прекалено много, примерно 7 пъти на седмица е достатъчно. Сега тука става тежко:
Бирата може да се замени с джин, или уиски, или водка, или ракия. В някой случай текила помага за достигането на по горната цел: секс.
Аз чипс мноу мразим, но салатка, мезе, става.
И телевизия не обичам много, такаче мача на живо най добре. И празните бутилки да хвърчат в посока чуждия отбор.
Абе не е лесна тая работа. Вие кво си мислите?
Здравето и любовта си трябват. Парите също. БМВто да. Секса, задължително, но не прекалено много, примерно 7 пъти на седмица е достатъчно. Сега тука става тежко:
Бирата може да се замени с джин, или уиски, или водка, или ракия. В някой случай текила помага за достигането на по горната цел: секс.
Аз чипс мноу мразим, но салатка, мезе, става.
И телевизия не обичам много, такаче мача на живо най добре. И празните бутилки да хвърчат в посока чуждия отбор.
Абе не е лесна тая работа. Вие кво си мислите?
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
BMW8 написа:ЗДРАВЕ + ПАРИ + ПРИЯТЕЛИ = ЩАСТИЕ
Всичко друго се купува
това е истината - здраве и приятели не се купуват - затва са ценни, а другото ценно е парите - защото всичко останало можеш да си купиш с тях

- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Щом на някой му изнася да мисли така за нас нека се успокоява , че ни разбира . Ама в същнос май само ние си знаем как сме устроени . Всеки човек си е индивидоален сам за себеси . Но за приятелитре и здравето съм на пълно съгласен .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
То при всеки е различно!
Цялата врътка според мен е в жените!
Искаш ги, но за да ги имаш трябва да се държиш странно - неестествено. Говоря за "каките" с Е63 примерно...
Ако нямаш за цел жена то се знае: бира + приятели + ХХХ(всеки избира екстра според маниерите си) = веселба
БМВ(най-краткия път към мъжкото щастие) = веселба (нищо повече не ти трябва)
Цялата врътка според мен е в жените!

Искаш ги, но за да ги имаш трябва да се държиш странно - неестествено. Говоря за "каките" с Е63 примерно...
Ако нямаш за цел жена то се знае: бира + приятели + ХХХ(всеки избира екстра според маниерите си) = веселба

БМВ(най-краткия път към мъжкото щастие) = веселба (нищо повече не ти трябва)
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
DEFLEPPARD написа:BMW8 написа:ЗДРАВЕ + ПАРИ + ПРИЯТЕЛИ = ЩАСТИЕ
Всичко друго се купува
това е истината - здраве и приятели не се купуват - затва са ценни, а другото ценно е парите - защото всичко останало можеш да си купиш с тяхся ще кажете - любов не мое с пари.... ми може и да не може - може и жена ти да е с теб заради парите ти, а не щото те обича - ама пък знаеш че докато я засипваш няма да избяга и можеш да си я обичаш колкото си искаш
![]()
А ще ми кажеш ли защо любимият ни народ в изблик на безмерна мъдрост е отронил плахо "Имаш ли парички те обичат всички, нямаш ли парички в миг изчезват всички"
ПС: Не претендирам за точност, но беше нещо подобно
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: ре
Ачо написа:
А ще ми кажеш ли защо любимият ни народ в изблик на безмерна мъдрост е отронил плахо "Имаш ли парички те обичат всички, нямаш ли парички в миг изчезват всички"
Това го отрони

п.с. Песента се казва "Мъни, мъни"
Някой от модераторите на "музикални предпочитания" може да се намеси с линк

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Аз пък мисля, че в простото и сиво ежедневие, когато се чудиш "как да вържеш двата края", колко 95Н можеш да сипеш днес за 50лв., градушката ще ти съсипе ли къщата и колата; колко дъжд ще падне на кв.м... жените (реципрочно мъжете), колите, бирата... всички тия неща са без значение. Щастието е различно всеки ден. В един момент изгревът на слънцето те зарежда с енергия и ти дава положителни емоции, а в друг ти е необходимо да спечелиш 6-ца от тотото, примерно. Според мен колкото повече преживява даден човек, толкова повече завишава критериите си за щастие. И още един пример: ако за някой богаташ щастие е да си купи колата, която харесва в цвета, които иска, то за кварталния клошар щастие е да намери коричка хляб. В този ред на мисли, предполагам, че щастието е моментът на съвпадение между онова, което искаме и онова, което получаваме... И понеже зная, че всички тук искаме баварки, желая на всички минимум по една 

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2