Помощ!!! Плъхове!!!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Помощ!!! Плъхове!!!
според мен с отрова недей,ще умре някъде в гаража и няма измирисване после ако не го намериш,лепило съм пробвал ама той плъха беше огромен и не подейства издрапал е,капаните и това за канибализма при плъховете вършат работа 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
cherepa83 написа:според мен с отрова недей,ще умре някъде в гаража и няма измирисване после ако не го намериш,лепило съм пробвал ама той плъха беше огромен и не подейства издрапал е,капаните и това за канибализма при плъховете вършат работа
Интересното е че в гаража не влизат, лошото е че се побира само една кола и моята в повечето случаи седи в двора на открито

Та проблема с умирането не ме притеснява, като се има в предвид че и мазето е празно и там също не влизат, съответно на закрито няма къде да предадат богу дух

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
А защо не си направиш един Hunting unlimited? При моето куче бяха направили едни тунели под къщичката и беше страшно...Докато не си купих въздушна пушка, че с ловната щеше да е грубо
Сядаш, дебнеш и ги започваш. А иначе мисля, че отровата е най-лошият вариант. На първо място наистина може да си отровиш кучето така.А като се наяде някоя гад и се завре някъде и пукне ще има неприятни миризми, докато я намериш...Дори и да е отвън, както казваш няма да е приятно.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Тва с въздушната пушка е идея
ама нямам време да се занимавам
Колкото до отровата, намерих аз една която всъщност не е отрова и е безвредна за други животни
Та ще купя утре такава и ще мина през ветеринара да питам дали мога да го ползвам
Колкото до умирането навън, няма шубраци и тем подобни където да се скрият без да бъдат намерени преди да се размиришат
Единственото възможно място е под на кучето колибата, но тя така или иначе ще се мести да не го тормозим докато си разширявам гаража и най-много да ги бетонираме

Колкото до отровата, намерих аз една която всъщност не е отрова и е безвредна за други животни

Та ще купя утре такава и ще мина през ветеринара да питам дали мога да го ползвам

Колкото до умирането навън, няма шубраци и тем подобни където да се скрият без да бъдат намерени преди да се размиришат

Единственото възможно място е под на кучето колибата, но тя така или иначе ще се мести да не го тормозим докато си разширявам гаража и най-много да ги бетонираме

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Идея е, обаче повечето въздухарки трябва да се зареждат непосредствено преди стрелба, не може да я заредиш и половин час примерно да чакаш плъха да се покаже, защото ще прецакаш пружината, пък и риска от рикошет от близка дистанция си го има.
По мои наблюдения плъховете не са любимо кучешко меню, аз лично като съм слагал отрова нямаше проблем нито с кучето, нито с котката, но ако все пак стане беля се прилага като антидот витамин К и други средства, които повишават кръвосъсирването и няма ядове.
daddy_ написа: А иначе мисля, че отровата е най-лошият вариант. На първо място наистина може да си отровиш кучето така
По мои наблюдения плъховете не са любимо кучешко меню, аз лично като съм слагал отрова нямаше проблем нито с кучето, нито с котката, но ако все пак стане беля се прилага като антидот витамин К и други средства, които повишават кръвосъсирването и няма ядове.
Никой не мое ма връне на селу!
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Хвани някое коте да ти припикае колата и по-точно двигателния отсек,няма да припарят никога повече.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Борис_Малинов написа:Хвани някое коте да ти припикае колата и по-точно двигателния отсек,няма да припарят никога повече.
да го вкара при мотора и да му каже "ЧИШШШ"?

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Весо.. хващаш един плъх.. затваряш го в клетка с още 2.. след седмица този който е оцелял го вземаш и го слагаш в клетка с още 2.. този който пак оцелее го слагаш пак в кутия с още 2 за седмица.. и така след месец ако нямаш неизгризан кабел в колата то поне ше имаш плъх себеподобноядец.. 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:Борис_Малинов написа:Хвани някое коте да ти припикае колата и по-точно двигателния отсек,няма да припарят никога повече.
да го вкара при мотора и да му каже "ЧИШШШ"?
По-скоро да го вкарам при мотора на свалена генерация и да вкарам м50-та в прекъсвач

Майтапа на страна, в четвъртък ще залагам капани и глупости, за да може докато колата е на ремонт да се по прихванат някакви бройки.
А иначе мотора мисля да го измия хубаво и найстина да потърся нещо с миризма която ги отблъсква и да го заложа някъде при мотора за известно време

Сега използвам момента докато съм в бояна и си имам гаражче чисто от тия гадини да проуча всички видове отрови и т.н. и да намерим най-ефективното

В този ред на мисли искам да благодаря на всички които дадоха идеи и помогнаха

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
наскоро имаше такава тема в подфорум е30- хванах се за главата колко начини за отърване от тая гад се изписаха. много гадно, като се завъди тая сган, и проблеми после.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
Я хвърлете и един поглед на това.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=82&fg=34
То си било измислено от германеца, работи с ток.
Но точно как го пускаш и колко ток дърпа, нещо не ми е много ясно.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=82&fg=34
То си било измислено от германеца, работи с ток.
Но точно как го пускаш и колко ток дърпа, нещо не ми е много ясно.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
uricatoli написа:Весо.. хващаш един плъх.. затваряш го в клетка с още 2.. след седмица този който е оцелял го вземаш и го слагаш в клетка с още 2.. този който пак оцелее го слагаш пак в кутия с още 2 за седмица.. и така след месец ако нямаш неизгризан кабел в колата то поне ше имаш плъх себеподобноядец..
тоя шампион накрая като изяде всички себеподобни ще налети я на кучето я на стопанина 100%

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3