Къде е мъжката гордост?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Къде е мъжката гордост?

Мнение от Делян » 18 Апр 2010, 3:24

Съгласен съм, че човек трябва да си държи на думата, в твоя случай вината на продавачите е единствено че са ти казала "Ок запазвам ти",правилният начин като се пазариш с непознат, на който му нямаш довери и в същото време да останеш лоялен е просто да му кажеш "Пич не те познавам и без капаро няма как да ти запазя,ако дойде някой с пари на ръка отива при него".По-добре е изобщо да не обещаеш, отколкото да нарушиш обещание :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 18 Апр 2010, 6:23

автора за пазарни отношения да е чул :lalala: :?: :idea: :arrow: :!: :twisted: :ok:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 18 Апр 2010, 9:38

на мен пък ми се е случвало да върна купувач готов с парите да купи кола, заради един който се обади че тръгва от Варна за София да му я запаза и каза че колата я плаща веднага, та тоя от Варна ми върза тенекия, така изпуснах и другия купувач, а колата я продадох с 500 лева на долу след 2 седмици
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 18 Апр 2010, 10:13

EBEEMVACIA написа:автора за пазарни отношения да е чул :lalala: :?: :idea: :arrow: :!: :twisted: :ok:

В днешно време на празни думи никой не може да вярва! Особено в БГ! Автора на темата не знам къде живее,но за разлика от някои цивилизовани страни ,тук на 1-во място се поставя думичката "КАПАРО" и след това дадената стока се счита за запазена!

Според мен ,колегата просто е улучил скапан ден и лош късмет.Но не би трябвало да се сърди на търговеца!
Никой не изпуска клиент с КЕШ,само защото някой от някъде си е казал ,че проявява интерес към стоката! Само на думи ......некак си не става! Огледайте се в какви измамни времена живеем!!! Сигурен съм ,че всеки от Вас би постъпил по същият начин като търговеца! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 is
Мечтае да кара: M6

Мнение от chalafa » 18 Апр 2010, 13:49

Dpy написа:Съгласен съм, че човек трябва да си държи на думата, в твоя случай вината на продавачите е единствено че са ти казала "Ок запазвам ти",правилният начин като се пазариш с непознат, на който му нямаш довери и в същото време да останеш лоялен е просто да му кажеш "Пич не те познавам и без капаро няма как да ти запазя,ако дойде някой с пари на ръка отива при него".По-добре е изобщо да не обещаеш, отколкото да нарушиш обещание :yes:

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: и аз за същото говоря.затова казвам че не си държат на думата.
Има само два вида коли, BMW и всички останали .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 18 Апр 2010, 22:27

Мъжката дума затова е наречена така. Казл си че го запазваш и го запазваш. Никой не е длъжен да казва мъжки думи, но каже ли ги ако е мъж трябва да държи на тях. На който не му стиска просто да си каже, че не може да го запази и готово. А иначе ситуацията става путкинска. Когато продавах предишната си кола един пич я запази без пари. Обещах му. После дойде човек с парите без да се пазари, но сори. След един месец си взех парите от обещанието. Не е толкова страшно. Ама всеки иска да ебе дявола, което макар и насилствен секс не е мъжка постъпка.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Апр 2010, 1:13

ukelichko написа:Мъжката дума затова е наречена така. Казл си че го запазваш и го запазваш. Никой не е длъжен да казва мъжки думи, но каже ли ги ако е мъж трябва да държи на тях. На който не му стиска просто да си каже, че не може да го запази и готово. А иначе ситуацията става путкинска. Когато продавах предишната си кола един пич я запази без пари. Обещах му. После дойде човек с парите без да се пазари, но сори. След един месец си взех парите от обещанието. Не е толкова страшно. Ама всеки иска да ебе дявола, което макар и насилствен секс не е мъжка постъпка.
:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 19 Апр 2010, 1:56

Бе и аз да се оплача колко "мъже" има тука, поради факта, че коменатара не ми е за Некоректни, а за Несериозни или Пут*енски... , но такива теми няма, та... Вие викате запазвате си... Тей де, ама аз съм с парите в ръка, спазаряваме цената и поради факта, че съм от провинцията, единствено остава "мъжа" да ми прати стоката по Еконт... И си я чакам...Чакам... Другите ми стоки пристигат, нея я няма... Викам на човека в Еконт "Абе така и така, тука още нещо трябваше да пристигне от друго място пак за мен..." - " :paranoid: Еми това са, друго няма :paranoid: " , след което пак ЛС, с което най-учтиво питам продавача дали ги е пуснал и ако е, да ми даде номер на товарителницата, за да проверя къде са... При което най-нагло ми заявява, че ще се наложи да се прекрати продажбата :mhihi: :shock: :banghead: , а в други теми беше писал, че стоката е продадена :shock: :mhihi: Никове няма да споменавам, да остане жив и здрав, ако чете това... :no:
Друг "мъж"... Звъня 10 пъти, писа 20 пъти , за джантите, които продавам... След 50 хиляди въпроса, накрая се спазарихме и на следващия ден (понеже беше късно вечер) оставаше да му пусна джантите по Еконт... Е да ама 15мин след разговора по телефона, получавам ЛС, че получил предложение за джанти пак такива от мястото, където е и той и щял да ги погледне... :shock: :dunno: :banghead: Е нали се сещате какво стана... :mhihi: В темата му , че купува - "Купени, ключ" , а на мен ни Вест, ни Кост :banghead: Жив и здрав и той да остане... :no:
Само да заявя, че и двамата гледам продават неща и дори и да ми трябва нещо и съм с кеш в ръката, ще останат без кеша :no:
Кой каквото си надроби, такова си сърба... Мога да забавям, ма не забравям :mhihi: :winky:
Та така... Вече и аз разбрах, че "мъже" У форумУ , многУ :mhihi: Всички живи и здрави да са :winky:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Апр 2010, 2:15

първия с пари на ръка печели.

не се прави на ощипана госпожица. следващия път като си харесаш нещо- пращаш парите по уестърн юниън или с превод и така... мислиш, че може да се минеш/ да те минат? правилно. затова- първия с пари на ръка - печели.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Апр 2010, 10:34

alx написа:първия с пари на ръка печели.

не се прави на ощипана госпожица. следващия път като си харесаш нещо- пращаш парите по уестърн юниън или с превод и така... мислиш, че може да се минеш/ да те минат? правилно. затова- първия с пари на ръка - печели.

:yes: :mhihi:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 19 Апр 2010, 23:16

ахахахах аз па си запазих джанти за след 3 месеца и човека каза ще чакам е почака и си взе парите !!!
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Предишна

Назад към Извън Темата