Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
Модератор: Общи модератори
Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
Бойко Борисов: Аз като протестирах 20 години, вие къде бяхте?!
Бате Бойко попита българският народ: „Аз като протестирах 20 години, Вие къде бяхте!? Мълчите! Аз ще ви отговоря, щото вие само знаете да критикувате, да чакате наготово и да гледате сеир. Вие драги ми сънародници, работихте безропотно, за същите престъпници-работодатели, за които и в момента продължавате да работите. Оплаквате се, че не спазвали трудовото законодателство, ами що им работите? Напуснете, стачкувайте търсете си правата, или искате някой да дойде да ви оправи? Готованци сте вие, не ви стиска да се борите, само знаете да хленчите и да търсите вината в другите. Вие сте си виновни и ако искате промени, сега трябва да им потърсите отговорност на тези дето продължават да ви подтискат и да ви заблуждават. Къде сте? Не ви виждам да протестирате, а да чакате НЕЩО да се случи. НЯКОЙ да ви оправи! Кой бе, мои виртуално протестиращи сънародници? В интеренет е лесно, излезте на улиците. Страхувате се да не си изгубите работата, ама то без жертви неможе. Спрете да работите за изедниците, дето само ви изстискват, нека да фалират. Да дойдат други свестни бизнесмени. Да не мислите, че тези ще отидат в чужбина да си развиват бизнеса. Че кой ще ги търпи там да не спазват закона. Виж при нас идва чуждата измет да развива бизнес и знаете ли защо? Защото сте с робско мислене, защото сте безропотни и продажни, защото се правите на хитреци, а всъщност сте глупци, прекарващи сами себе си. и не само това. Елате пред съдебната палата, да ги питате тея корумпирани, продажни съдии между които щъкат още бивши агенти на държавна сигурност, какво правят там? Изгонете ги от удобните им кресла и поставете на тяхно място нови непросмукани от покварата на продажноста човеци. Но на вас ви е по-лесно да гледате сеир. Вижте викате, Той ги хваща а ТЕ ги пускат и се смеете. На кого бе, смешници се смеете? Те продължават да показват, безскруполноста си, а вие гледате сеир , все едно гледате турски сериал. Глупавички сте вие, простички. Вашите бивши управници, изпратиха децата си да учат в чужбина и ги подготвиха отново да ви управляват. Не вярвате ли, ами погледнете ехидната усмивка на Сергейчо. Откъде се пръкна, чий възпитаник е? Ами тоя, дето от СДС-то искаха да ви го сложат за кмет на София, Мартин Заимов, той от къде е, чий син е? Ами другите нови лица, дето излизат и ще излизат, откъде произлизат? Хайде вложете малко мисъл, малко идеи. Децата на тези дето ви управляваха и грабиха досега, отново се готвят да ви управляват и грабят. Те отидоха, изучиха се в чужбина на ваши разноски и сега се връщат да ви оправят. А вашите деца, къде са? И те ли са в чужбина? Мият чинии, гастербайтерствуват и викат: ще се върнем като се оправи България. Демек готованци са, отидоха да живеят наготово, в уредени държави вместо да си оправят тяхната къщичка. Чакайте ги да се върнат, ако си нямате работа. Ама няма да се върнат, защото не са научени да се борят, не знаят как, не им стигат силиците. Могат само да бягат и да слугуват на новите си господари. Я ми кажете, вие колко пъти и къде сте протестирали, без да броиме протестите на маса с чаша в ръка. Там сме силни. Водим световната класация. Лесно е да се бяга, ама тея дето останахте в България и това не можете да направите и знаете ли защо? Защото сте бездарници, не можете да правите нищо, не се котирате на световния пазар. Там никой няма да ви даде нещо наготово. Затова си седите тука и чакате, гордеете се че сте търпелив народ, ама май добре го е казал Славейков: “ Не народ, а мърша.“ Пак ли не вярвате, ами вижте се къде живеете. Сред боклуците и тях чакате някой друг да ви ги изчисти, да не си оцапате ръцете. Иначе недоволствате, ама продължавате да си хвърляте боклуците през терасите. Да ви ги чистят циганите. Срамота. Ами майките и те искат. Я ми кажете бе майки български, какво сте направили за бъдещето на децата си, докато чоплите семки в парка, чатите си и клюкарствате? Колко от вас се борят с неправдите дето ви заобикалят. Май 20 – 30. Колко от вас знаят, какво правят децата им, какво учат с кого се срещат. Децата ви, пият, ебат се и се дрогират, а вие гледате турските сериали и въздишате по виртуалните им проблеми, докато затъвате в блатото на собствената си действителност. Всички вие искате, по -добро бъдеще, ама ако може някой друг да се пребори за него. Не става, скъпи ми сънародници. Казвате, драги ми Бай Ганьовци: „И ти, и ония са маскари“, а аз ще ви кажа: „И преди, и сега сте си Будали“. Пък вие ако искате се сърдете, докато разни, бивши ченгета – псевдо журналисти ви промиват мозъците и ви манипулират, така както им е изгодно. Огледайте се да видите колко от тези дето ви дават акъл са все бивши кадри на ДС? Да изброявам ли: Агент Гоце – президент, Агент Сава – лидер на ДПС, агент Ивайло – водещ журналист и още и още. Ритници ви трябват на вас, ритници и пестници или докато умрете, или докато почнете да се защитавате.
Всички прилики с действителни лица са случайни

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Амбиция,амбиция,ама с нея не се пазарува в магазина,като знам че в германия ония взима 3000 евро,аз 1000 лева а работим едно и също ама тои има много по добри условия,кво да се кефа ли
Шефа вика много е силна сивата икономика
Темата беше за друго,но аз нямам против да итворим една и за работодателите.

Темата беше за друго,но аз нямам против да итворим една и за работодателите.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
dimithur написа:...
каква е тази глупост ?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
steeN написа:dimithur написа:...
каква е тази глупост ?
Голата истина

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
AGD написа:Това че Бойко няма кадри и не се справя е очевидно. Нищо повече не очаквах от банда милиционери, но това, че очакванията ми се потвърдиха изобщо не ме радва.
Работата е там, че ако ме питат кой е по-добре да е на мястото на Бойко, не мога да отговоря. Нещо, което повечето хора намират за минус в него, според мен е голям плюс - това, че е много самовлюбен. Последните 20 години управляват хора, които веднъж докопали се до властта, стават невероятно арогантни и въобще не ги е грижа за мението дори на гласувалите за тях. Бойко обаче иска да си остане "добрия Бойко" и за хората, а не само в статиите на смешните журналисти и затова ще се постарае да няма очевидни издънки или да не се прави, че не са се случили - Желева и здравния министър мсиля, че показват, че се учи.
Що се отнася до икономическото състояние на страната, то всъщност е точно такова каквото беше и преди, само че до преди 2 години беше маскирано от чуждестранни инвестиции в строителството, които от своя страна бяха породени от надутия в Щатите кредитен балон. Подобряване във финансовото състояние на хората имаше, но то по никакъв начин не се дължеше на някакви успехи в политиката на царя или Станишев. На практика сега Дянков продължава същата политика - преразпределяне на едни пари от едно място на друго и никой от кабинета не казва какво ще предприеме, за да съживи производството в България. Въпреки че винаги съм бил почитател на техиката и технологиите, мога да преживея, че не произвеждаме вече компютри и автобуси, но това че внасяме най-елементарна селскостопанска продукция е абсолютен резил.
Големият недостатък на теми като тази обаче е един - въпреки че проблемите са явни и всички в една или друга степен са съгласни със съществуването им, никой не дава отговор на въпроса - какво да се направи, за да се променят нещата. Изключвам колегата, който каза, че се подготвя да емигрира, той е намерил решение за себе си, но така или иначе ще остави роднини и познати тук, така че и на него не би трябвало да му е все едно какво се случва в България.
п.п. Кризата по света е много далеч от приключване. Следя по малко какво се случва в разлчини отрасли, но най-вече в автомобилостроенето. В Германия, след края на програмата за даване на пари за стара кола при купуване на нова, броят на продажбите отново е на кризисно ниво. В голяма част от Европа все още са в сила такива програми, но след края им се очаква същия резултат. Отделно се смята, че в световен мащаб има свръхпроизводство на автомобили (20-30% над необходимото, не ми се рови за точни цифри) и неминуемо ще има още фалирали автомобилопроизводители, следователно още много безработни, свито потребление, нарастване на разходите за помощ за безработица.
п.п.п. Корупцията не е измислена в България. Проблемът при нас е, че няма кой да балансира тези, които влачат като за последно. Моето мнение съвпада с това на колегата, който каза че няма гаранция, че богатите няма да крадат - ако ви трябват пресни примери, потърсете информация за Милорад Благоевич и Бърнард Мадоф. Това си е въпрос на мироглед, а в България всеки се мисли за тарикат и другите за будали.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Псувайте още по Бойко, псувайте...очертава се Борисов да сдаде власта това лято най-късно на черния Ваньо, тъй де Костов. Той ще ви оправи, ама хубаво ще ви оправи дереджето.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:Псувайте още по Бойко, псувайте...очертава се Борисов да сдаде власта това лято най-късно на черния Ваньо, тъй де Костов. Той ще ви оправи, ама хубаво ще ви оправи дереджето.
Сидеров е преди него на опашката

P.S Ние не го псуваме Бойко, опитваме се да му правим градина критика

Малоумния пост дето цитирах по-горе е от същия блог дето бяха писали за антикризисните изказванията на гръцкия премиер и на който доста хора се вързаха

И аз се надявам на Костов да дойде пак и да ни оправи, ама нещо много се забави.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако нискостебленото и късопишкесто фашистче сидеров се класира за властта аз ше се откажа тотално от тая планета! то не беха жоржи-поржи ганчев,па друг клоун,па гошо-тъпото,па симо-сакса,па боко-батмана,па са остава и на тоя смешник да му гласуват! ма то от проЗ народ кво да се очаква.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:Цитат:
Бойко Борисов: Аз като протестирах 20 години, вие къде бяхте?!
Бате Бойко попита българският народ: „Аз като протестирах 20 години, Вие къде бяхте!? Мълчите!
Много от тях не са били родени, или са били хлапета преди 20 години, ама за премиера най- важното е да се плюнчи с реториката си.
http://vbox7.com/play:9e2dd2f6 Нещо не го виждам като протестиращ, ама нейсе

Никой не мое ма връне на селу!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Какво оправдавате бат Бойко-лош му бил екипа.Та нали той си избира екипа.Бойко е най големият мафиот не се заблуждавайте.Знаете ли защо погнаха Лечков сега? Решиха да го дискредитират защото не е пуснал фирмите на Бойко по един проект в Сливен.Нявсякъде е така в държавата ако кажеш нещо срещу тях веднага те унищожават.В момента ситуацията много напомня на времето на комунизма 44-45г.Идват в къщата ти потрошават всичко казват ти, че си престъпник и те арестуват.Та нали всеки си има права и е невинен до доказване на противното.Но как и да е бат Бойко ще ни оправи от всякъде

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
sean-john написа:LiTtLeRoCk написа:saleen написа:LiTtLeRoCk написа:сега оставиха Бойко да се оправя както може.
Не е точно така, защото никой не го е оставил насила, а той сам се кандидатира за този пост и сам пое ангажимент да изпълни предизборните си обещания като изведе държавата към по- добро. Като не му е по силите тая задача-да не беше се захващал.
А да не би някой да може да направи нещо по добро,при предното правителство спряха парите по много проекти от ЕС,с правителството на ГЕРБ се отпушиха много пари това малко ли е?И чудесата не стават за 6-7 месеца при положени,че над 10 години България бе тотално разграбвана и унищожавана и то отвътре,и искаме сега всичко да се оправи за една година,е приемете го няма как да стане.И как толкова години нито едно отвличане не беше разкрито,а идва Бойко и оп цялата група разбита?Е как да ги разкрият като единия плаща на другия той на третия и така.
Смея да твърдя,че до сега по добро и открито управление България не е имала от началото на прехода,като толкова ревете кажете ми едно правителство което смятате,че може и е дало по добро управление на България.
Така си евсеки май иска чудеса.. е няма найстена как да стане...
И аз се присъединявам към това мнение!

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Dimo написа:sean-john написа:LiTtLeRoCk написа:saleen написа:LiTtLeRoCk написа:сега оставиха Бойко да се оправя както може.
Не е точно така, защото никой не го е оставил насила, а той сам се кандидатира за този пост и сам пое ангажимент да изпълни предизборните си обещания като изведе държавата към по- добро. Като не му е по силите тая задача-да не беше се захващал.
А да не би някой да може да направи нещо по добро,при предното правителство спряха парите по много проекти от ЕС,с правителството на ГЕРБ се отпушиха много пари това малко ли е?И чудесата не стават за 6-7 месеца при положени,че над 10 години България бе тотално разграбвана и унищожавана и то отвътре,и искаме сега всичко да се оправи за една година,е приемете го няма как да стане.И как толкова години нито едно отвличане не беше разкрито,а идва Бойко и оп цялата група разбита?Е как да ги разкрият като единия плаща на другия той на третия и така.
Смея да твърдя,че до сега по добро и открито управление България не е имала от началото на прехода,като толкова ревете кажете ми едно правителство което смятате,че може и е дало по добро управление на България.
Така си евсеки май иска чудеса.. е няма найстена как да стане...
И аз се присъединявам към това мнение!

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Като дойдоха изборите айде да дадем глас с/у Доган да галсуваме за по- доброто на страната за бъдещето на децата ни... минаха изборите обещанията останаха в праха на миналото, кризата се задалбочи, безработицата се увеличи, цените скочиха... Една проста равносметка за мен самия гледащ в собствената си паница:
1.Заплатата ми я намалиха на 1/2
2.Свих бюджета си до минимум
3.Изплащането на кредита ми стана немислимо,добре че баща ми помага
4.Като доиде време да си платя каското на колата и ,а сега де платих го и до там почти не я карам, за винетка дори и не си помислям
5.Забравих за заведения и дрехи, а гледам Листопад с мойта щото друго немога и да и предолжа, че тя основно се грижи за домакинството, ако успее да ме замъкне по магазините гледам през стоките с празен поглед на фона на скъсания джоб.. за данък на колата и на апартамента не смея и да си помисля, а преди до края на март си плащах всичко дължимо към държавата..
И отново за съпоставка при предното управление смених 2 БМВ-та, взех си жилище, позволявах си всичко описано по горе, което немога да си позволя сега. Дори си взех и мотор...Мислех и за деца, а сега... Е как мислите дали бих подкрепил на следващите избори тоз киляф Вдянков или с удоволствие бих му "сложил примката на площада".
Ще потрая още малко нищо, че съм учил и бих дал всичко за страната ни, ако не съм отценен тук то в друга държава със сигурност биха ме приели да изцедят това, което съм придобил тук като знания и умения...
1.Заплатата ми я намалиха на 1/2
2.Свих бюджета си до минимум
3.Изплащането на кредита ми стана немислимо,добре че баща ми помага
4.Като доиде време да си платя каското на колата и ,а сега де платих го и до там почти не я карам, за винетка дори и не си помислям
5.Забравих за заведения и дрехи, а гледам Листопад с мойта щото друго немога и да и предолжа, че тя основно се грижи за домакинството, ако успее да ме замъкне по магазините гледам през стоките с празен поглед на фона на скъсания джоб.. за данък на колата и на апартамента не смея и да си помисля, а преди до края на март си плащах всичко дължимо към държавата..
И отново за съпоставка при предното управление смених 2 БМВ-та, взех си жилище, позволявах си всичко описано по горе, което немога да си позволя сега. Дори си взех и мотор...Мислех и за деца, а сега... Е как мислите дали бих подкрепил на следващите избори тоз киляф Вдянков или с удоволствие бих му "сложил примката на площада".
Ще потрая още малко нищо, че съм учил и бих дал всичко за страната ни, ако не съм отценен тук то в друга държава със сигурност биха ме приели да изцедят това, което съм придобил тук като знания и умения...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

spower написа:И отново за съпоставка при предното управление смених 2 БМВ-та, взех си жилище, позволявах си всичко описано по горе, което немога да си позволя сега. Дори си взех и мотор..
spower написа:3.Изплащането на кредита ми стана немислимо,добре че баща ми помага
Ta я пак си помисли, дали благодарение на предишното правителство си придобил всички от изброените екстри, или благодарение на измамническите кредити , с които се опитаха да ни сложат розови очила . Ма си си ги взеха обратно - и очилата и парите