Мисия Лондон...или новото българско кино.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Мисия Лондон...или новото българско кино.

Мнение от SKISA » 19 Апр 2010, 11:52

ма кво ме интересува дебют ли е ,бенефис ли е!?!?
зеха ли 8те лева!? зеха ги!! искам си играта за 8 лева! не ме интересува кви дебюти праат! за пачино зимат ли ми 8 лева!?!? зимат ми! начи искам като него.....! оувъ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Апр 2010, 12:03

SKISA написа:ма кво ме интересува дебют ли е ,бенефис ли е!?!?
зеха ли 8те лева!? зеха ги!! искам си играта за 8 лева! не ме интересува кви дебюти праат! за пачино зимат ли ми 8 лева!?!? зимат ми! начи искам като него.....! оувъ....

Бе ти 8 лева ли даде...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Апр 2010, 12:15

е ся не може да очакваш да има игра като на ал пачино,по простата причина че тои не участва там,презумцията тука е че като ходим да гледаме този фил на кино а не през замундата е че, стимулираме наще артисти и режисиори и така скоро ще има нов следващ бг. филм и ако в мисия лондон бозата е била 60% във филма,следващия ще е 50% по малко бозав и така в един слъчев ден че излезеш от киносалона и ще си кажеш баси якия филм нищо че е български!
тъпото е че,една съборена индистрия като бг киното трябва тепърва с нашите пари,нерви и упоритост да я вдигаме на крака,и кога ще стане това един господ знае

Аватар

Мнение от SKISA » 19 Апр 2010, 12:40

ми бозата е около 89% , аз ходя точно ,за да ги стимулирам, ма те ме стимулират с езичета анално за тия пари!
знам, че няма как да е като пачино ,ма не може ли поне като брад пит в телма и луиз ,ебаси!?!?
по същата причина съм си купил,а не свалил сички дискове на ъпсурт,дал съм си парсата и за киното,театъра мога да кажа ,че си заслужава парите в доста постановки ,ма айде да земат малко да се стегнат ,щото пайнърски клипове в арена не ми се гледат!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Апр 2010, 12:45

kiko написа:е ся не може да очакваш да има игра като на ал пачино,по простата причина че тои не участва там,презумцията тука е че като ходим да гледаме този фил на кино а не през замундата е че, стимулираме наще артисти и режисиори и така скоро ще има нов следващ бг. филм и ако в мисия лондон бозата е била 60% във филма,следващия ще е 50% по малко бозав и така в един слъчев ден че излезеш от киносалона и ще си кажеш баси якия филм нищо че е български!
тъпото е че,една съборена индистрия като бг киното трябва тепърва с нашите пари,нерви и упоритост да я вдигаме на крака,и кога ще стане това един господ знае

Аз с тия надежди чакам хубав БГ филм от 15 г... Преди ги гледах по работа, затова сега ходя рядко на кино. Мисията още не съм я видял, но мислех, че ще е читава, Митовски, какъвто и простак да е, знае какво прави и го изпипва. Представях си нещо като Гепи в БГ вариант - малко абсурдно, малко трагично, но в крайна сметка докосващо.

Никога не сме имали истинско кино, всъщност. Малкото изключения потвърждават правилото. Актьорите са театрали, сценаристите са телевизионни театрали, защото школа за кино (ама не кино и театър или кино и телевизия) тук просто НЯМА. Говорил съм с доста големи имена по темата, всеки вдига рамене и вика "те пак театрали ще им преподават". Докато някой не вкара ноу хау отвън, няма да стане. А за "Стъклен дом" - зле са актьорите, но това е първия БГ сериал дето прилича на модерен сериал. И никак не е малко.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 19 Апр 2010, 12:51

Незнам какво толкова го храните филма, ясно е ,че нестава, ясно е ,че бюджета му е главно от реклама, но като за български филм мисля ,че е добре. Гледах, го на кино и не съжалявам, давал съм си парите и за далеч по тъпи холивудски филми.
А вие наиситна ли очаквахте ,че като сте дали 8лв ще получите филм като на Ал Пачино.

Че филма е повърхностен и играта е трагична, никой не спори, но аз лично не съжалявам ,че съм подкрепил БГ кино, като се има в предвид ,че някой дават поне десеторно на тая сума да видят и чуят някой от "актрисите" по заведенията.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Апр 2010, 13:00

Бе "на всеки километър" си беше баси екшъна,е,сега ако го гледам сигурно ще е баси и тъпото може би,"Мера според мера" също е уникален,"Васко Де Гама..." също,"Таралежите се раждат без бодли","С деца на море","Оркестър без име","Топло","Вчера","Опасен чар","Двойникът" ,имаше един филм с Иван Иванов,дето беше милиционер под прикритие-"Комбина","Специалист по всичко"."Бон шанс, инспекторе" и филмите правени по книгите на Богомил Райнов...просто решиха всички режисьори да са "модерни" както е модерна педерастията...и естествено ,както педерастията ,се получава нещо гадно,гнусно и нелепо...

Аватар

Мнение от SKISA » 19 Апр 2010, 13:16

емиле,написа го много точно!
да добавя : време разделно,но не английската версия,да обичаш на инат, дами канят...
явно е все пак до кадърност ,не до мерак.
дадох пример с пачино ,за да направя сравнение в сумите! да не ми реват що зимали малко пари!
че трябва да се подкрепи бг-киното е ясно и тва и правя ,ма некакси не ми се възвръщат инвестициите вече 20г.....! и се изнервих....

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 19 Апр 2010, 13:30

Имах покана и не отидох...съжалявам...не заради фрий прожекцията - напротив.
Ще си платя и ще го гледам.
Ще влезна предполагайки, че ще е боза и може би ще излезна със същия извод...няма значение...трябва да се гледа, не защото е феноменален, а защото е български филм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 19 Апр 2010, 13:43

ай стига с това подкрепяне бе :no: как решихте, че като ходите да го гледате в ЧАСТНИ КИНА, разпространен от ЧАСТНА ФИРМА, сниман продуциран и т.н т.н т.н, подкрепяте българското кино????!!!! то вече си е подкрепено, има си спонсори, изброените по-горе "мастити комапнии", изкупени права от "маститите" киносалони и това е. вие като си давате 8-те лева не ги давате на Любен Нейков или пък на българското кино. това че продуцентите са тарикати и са пробутали благодарение на рекламата поредната БГ шитня не значи, че трябва да се чувстваме задължени да спонсорираме горепосочената шитня и всички покрай нея наредени тарикатчета, нали така? факт е че кино няма, футбол няма, пари няма нищо няма! това е щото и хора няма......ама пък простотия си има :lol: :lol: :lol: ей тва не моаа го разбера :kuku:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 14:00

Верно какво подкрепяте с тея 8лв, както каза Скиса, 80% от времето било реклама на Пещерска ракия , Загорка и некакви цигари :lol: Най-много да подкрепите Андреа да си сложи нов силикон, ама то инвестицията си заслужава, после ще плакнете очички по снимките в интернет безплатно :mhihi:

Са сериозно. Наскоро гледах "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" и честно казано не беше лош. А проблемът с некадърните ни актьори го беха разрешили много елегатно режисьорите - в главните роли играеха сърби :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Апр 2010, 14:02

Е34,покажи ми ги тези ДЪРЖАВНИ кина и ДЪРЖАВНИ фирми които снимат бг филми че не се сещам? защото киностудио бояна май също го разпродадоха+ това държавата няма $ да си избърше гъза с извинение та камо ли да си позволи лукса да направи стоиностен филм
просто този филм вече не се прожектира :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Апр 2010, 15:17

E34 написа:ай стига с това подкрепяне бе :no: как решихте, че като ходите да го гледате в ЧАСТНИ КИНА, разпространен от ЧАСТНА ФИРМА, сниман продуциран и т.н т.н т.н, подкрепяте българското кино????!!!! то вече си е подкрепено, има си спонсори, изброените по-горе "мастити комапнии", изкупени права от "маститите" киносалони и това е. вие като си давате 8-те лева не ги давате на Любен Нейков или пък на българското кино. това че продуцентите са тарикати и са пробутали благодарение на рекламата поредната БГ шитня не значи, че трябва да се чувстваме задължени да спонсорираме горепосочената шитня и всички покрай нея наредени тарикатчета, нали така? факт е че кино няма, футбол няма, пари няма нищо няма! това е щото и хора няма......ама пък простотия си има :lol: :lol: :lol: ей тва не моаа го разбера :kuku:

Нещо май в грешната насока мислиш... Дааа, филма е заснет (има спонсори), прожектира се (кината плащат)- ама това става само когато аз, ти и други отидат и дадат 8 кинта... Да разясня за всеки случай:
Даваш 8 кинта в киното- те си избиват парите които са дали за да го прожектират... И печелят разбира се, лошо няма... После продуцента (или който там урежда парите за заснемане на филма) получава статистиката колко зрители е имало в салоните и почва да смята... Ако са много- после по-лесно ще намери спонсори (а и повече ще бъдат) да заснеме друг филм. Повече спонсори => повече пари. Повече пари => повече възможности за избор на каквото и да е... По-голям избор => по-качествени актьори могат да се вземат... И т.н., и т.н.... Моите 8лв. може да не отиват пряко за заснемането на нов филм, но помагат...

Подкрепа за БГ киното е нужна, аз също ще отида да го гледам (макар Скисата да ме отказа почти), ще си дам моите няколко лв. за да мога при следващият филм да имам основание да претендирам за по-добро качество... Да седя и да плюя, че видите ли филма бил боза и за нищо не ставало нашето кино е най-лесно :roll:

ПС: Щом можете да ходите на кино да гледате амер. бози и после да псувате, че филма не си е заслужавал, ще можете да направите същото и за БГ филм... Съгласих се, че поне щатските боклуци имат спец. ефекти и са зрелищни, но това им е единственият плюс пред нашите филми май...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 15:22

Повече спонсори => повече пари. Повече пари => повече възможности за избор на каквото и да е... По-голям избор => по-качествени актьори могат да се вземат... И т.н., и т.н....

По висок акциз на цигарите => повече приходи в бюджета. По високи данъци на колите и винетки => по-хубави пътища

Да ама Не. (ядец) Все пак живеем в абсурдистан :ok:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Мнение от ///M Rider » 19 Апр 2010, 15:27

е че филмчето си го бива :dunno:

все пак е някакво начало ето например не е лошо направен "Универсален Войник"
3 ли се водеше че забравих :D
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата