Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

Мнение от flame » 19 Апр 2010, 20:46

Боже, боже... колко мъка има по тази земя!... :lol: :ok:

Преди да се изкажа само да отбележа няколко кратки, ясни и верни мнения на колеги:
LiTtLeRoCk написа:За пореден път се убеждавам,че за българина няма угодия

acho.rs написа:Първо: няма как да живееш по-добре от преди година , при положение , че света бе в разгара на кризата през това време

SKISA написа:в началото гледах с интерес и някаква надежда,но така беше и с царя и неговите юпита и с костов и синята лавина /другите малко не съм ги гледал с интерес/...

Пффффффффф! :lol: Блажени са верующите! :mhihi:
Аз досега винаги съм си давал сметка, че който и да дойде няма да ми помогне ако не си помогна аз ;)
И общо взето едни хора разчитат на тотото, държавата, господ и др. подобни, а други - на собствените си сили, пък дори и да не са толкова големи :smoke:

SKISA написа:в момента вече мисля, че няма какво да чакам и да изчаквам още ,за да видя какво "ще" и "ако" ,и ..."ама майче" ще направи той и правителството му.
има и доста положителни неща свършени-мене ме интересуват отрицателните ,защото положителните така или иначе са му работа и е трябвало да я свърши.

Аз както вече отбелязах никога не съм чакал не некой да ме оправи за 800, повече или по-малко дни :lol:
И ако трябва да бъда честен от работа не ми остава много време да гледам неща, които не мога да променя, а само да коментирам ;)
А за положителните и отрицателните неща - цял живот, в абсолютно всичко, винаги съм отсявал положителните неща, на които да се радвам! :D
И почти винаги съм подминавал лошите неща... с изключение на съдията на футболния мач, върху който си изливам лошото и после пак си свиркам :mrgreen:

SKISA написа:-първите три закона ,гласувани от ГЕРБ в парламента ,в момент когато страната е на прага на кризата са: за хазарта-обслужващ трима или четирма големи собственици на иманярски колекции,закона за нотариусите-обслужващ около 1500 занимаващи се с тази професия и третият даже го забравих-толкова е бил важен.за първите 100дни ,както и за поисканото до нова година време да се окопитят и започнат реформите-толкова!
-когато другите страни вече се готвят за излизане от кризата-ние не знаеме кък изобщо да се бориме с нея.
-бизнеса е тотално смачкан и покрай приказките за далавери,неплатени данъци и друго целият бизнес в страната е блокиран,безработицата расте главоломно,затварят се цели отрасли.
-последния екшън е с влизането на барети в електро-дружествата/които разбира се не са цвете за мирисане/ ,но начина по който се действа е смешен и за децата-търсят по касите в кварталите доказателства за инвестиции. точно тая акциа първо не води до нищо ,освен чуждестранните инвеститори да си вземат евентуално капите и други да не смеят да дойдат,щото лошия чичко полицай ше ги бий.....
-прокламираните /дори в самата нощ на изборите/ обещания ,че ще се справи с корупцията засега са само екшън-акции и сплашвания на определени хора и кръгове. лично заплашената в същата нощ ирена не знам си коя -майка на делян пеевски,бивша шефка на тото-то ,която след заплата от примерно 3бона на държавна работа взе че купи пет вестника,две печатници и няколко списания е оставена на мира от същият този Бойко ,който се закани да и спре тока и на сина и....! ми не стана ,щото имат преса и ше му развалят имиджа.
-пиара се превърна в най-важната структура за управление и в свят на гледащи биг бради и секви серияли и риалитита ,разбера се тва е правилният ход.
-всяко несправяне с каквато и да е материя или проблем се оправдава с предното,по-предното или което и да е правителство вече 1г след идването им на власт.
-реформи в здравеопазването или друга сфера няма ,просто са спрени каквито и да е плащания ,щото така явно се борят с кризата! здравната каса плаща под 50% от заработеното от болниците и липсват пари в тях за лекарства и ежемесечни нужди,както и за заплати,които пък бяха атакувани с някакви суми от 35бона ,но после се оказа ,че не било баш така и се извиняваха.
-съдебната система е следващата свещена крава на топа на устата ,но въпреки че и там има плевели ,тя по презумпция би трябвало да е независима ,а се цели обратното и пълен контрол на Цветанов върху нея.израза :"до седмица трябва да има арестуван магистрат" е лично негов и не подлежи на съмнение целта му ,а не волята му за справяне с проблемите.
-арестите с холивудски привкус са просто коментирани немалко и единственото ,което ми навяват е : ние сме силните! вие ше траете! и ако некой се обади-ше види той!
-изклучителна непоследователност в действията и хаотичност! сутринта се казва едно и вечерта то вече се е променило и е станало точно обратното. тръгва се в една насока и след няколко седмици се оказва ,че изобщо няма да се върви натам,а бизнеса има нужда от планиране и ясни правила за да работи и изкарва същите тия данъци,дето трябват ,за да се напълни бюджета.
-фискална политика с неплащане и държане на парите на депозит в момент,когато има нужда от средства /като ,естествено плащането на данъците и същите тия депозити минават през.....!? познахте ли името на банката!? а...!?а чия е банката познахте ли!?!?
-засега толкова се сещам и в подкрепа на моите твърдения отново предлагам да вдигне ръка човек ,само един човек ,независимо милионер или клошар,работник на площадка,служител , маниджър или какъвто и да е и да каже:"аз съм по-добре с това ръководство и сега от преди!" искам да го видя тоя човек...!

А колко по-забавно е да скачаш 2 часа на стадиона в подкрепа на любимия отбор и да изрецитираш сички знайни и незнайни псувни по адрес на съдията! :mrgreen: :mhihi:
И после да се прибереш вкъщи така :D или така :mrgreen: , и после :ok: , :twisted: , :bchug: , :lalala: ...

ferdy написа:И аз се надявам на Костов да дойде пак и да ни оправи, ама нещо много се забави.

Eeeeee, колежке, Костов е симпатяга, ама малко поодърте да му са н'види! :mrgreen: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 19 Апр 2010, 21:33

flame написа:.....................

И аз се оправям, даже чудесно, но си е депресиращо да гледам как се скапва всичко. Иначе който е бачкал яко и е вкарал някакъв акъл кризата го засяга значително по-малко. И мен Дъртия три дни след като се уволних от казармата ме изпрати на работа и от тогава 20 години не съм се спрял, но не могат всички да са като нас. Има и слаби и чувствителни натури и тях трябва да ги защитава тая държава. Да им осигури нормален живот. Защото някой толкова си могат. А имат желание, но ......Е има и неземни мързеливци и тотални мизерници, но не всички са такива. И наистина комунизма осакати много хора. Никой не ни учеше да се оправяме сами, нашият живот беше на Партията. Има и хора които работиха яко и се пенсионираха с месечна пенсия, по-малка от цигарите ми за месеца. Те не са нарушавали закона, работили са си съвестно(до колкото позволяваше системата, знаете как беше) и сега на стари години, когато са скапани и болни го духат. Иначе някой здрав дето само лежи чака някой да го оправи хич не го жаля. Или някой дето е вишист и поради това е решил, че не може да бъде строител или сервитьор, защото му е под достойнството. Вече и аз не знам. От една страна ми е гадно, макар че изкарвам доста парици, от друга вече не мога да търпя всеки да чака само някаква далверка и лесни пари и да седи беден и мизерен, но да не работи нищо. И като гледам моя син, съм с две ръце да върнат казармата, ама онази по социалистическо време и всички кашици да ги направят в Елхово, та да видят, че най голямата трагедия не е когато спре нета за един час. Иначе за да изкарам емоциите използвам Плейстейшъна. Сега ви зарязвам и отивам да убия 100-ина немаца във Франция, че тая война все мене чака, мисиите никой няма да ми ги изпълни.........

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 21:40

ukelichko написа:И като гледам моя син, съм с две ръце да върнат казармата, ама онази по социалистическо време и всички кашици да ги направят в Елхово, та да видят, че най голямата трагедия не е когато спре нета за един час.

Е тука и аз съм твърдо за :mhihi: Баси ама верно сме станали големи мързеливци и мрънкатори.
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 19 Апр 2010, 21:50

И БЕЛЕНЕ И скравена и :bang: :bang: :nono: :censored: :ranting: :dummy:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Апр 2010, 21:50

Мъжете могат да компенсират тъпата казарма и да избегнат затъпяването и комплексарщината и мизерията там,
като отидат малко на гурбет-което има всички положителни страни на казармата,без отрицателните,че и пари ще изкарат..
Ами съвременните дами,които се готвят да бъдат принцеси,за тях какво е нужно да се въведе?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 19 Апр 2010, 22:01

Bogat-Beden написа:Мъжете могат да компенсират тъпата казарма и да избегнат затъпяването и комплексарщината и мизерията там,
като отидат малко на гурбет-което има всички положителни страни на казармата,без отрицателните,че и пари ще изкарат..
Ами съвременните дами,които се готвят да бъдат принцеси,за тях какво е нужно да се въведе?

Едно бране на маслини в Гърция мисля че ще свърши работа. Или на нещо там дето расте ниско до земята.Един ден след дъжд, защото тинята с нищо не може да се замени като гадост.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 22:03

ukelichko написа:Един ден след дъжд, защото тинята с нищо не може да се замени като гадост.

Може , можееее :mhihi: Как ти звучат прасешки акита :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Апр 2010, 22:25

Някои се опитваме да вечеряме :paranoid: :puke:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 19 Апр 2010, 23:15

Малко оф по темата ама тая вечер коментирахме интересна тема с приятели.Бойко като главен секретар се опитваше по всякакъв начин да подражава на този човекИзображение супер полицая Никола Гешев,един голям българин /между другото миналата седмица се навършиха 114 години от неговото рождение/Като се замисли човек има някаква връзка,Гешев е първия полицай на Борис III,Бойко на неговото истърсоче Симеон,а между тях седи една личност,агент на Никола Гешев а по късно и с личен телохранител Б.Борисов,Тодор Живков.Ебати случайностите :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Апр 2010, 9:22

ukelichko написа:И аз се оправям, даже чудесно, но си е депресиращо да гледам как се скапва всичко. Иначе който е бачкал яко и е вкарал някакъв акъл кризата го засяга значително по-малко. И мен Дъртия три дни след като се уволних от казармата ме изпрати на работа и от тогава 20 години не съм се спрял, но не могат всички да са като нас. Има и слаби и чувствителни натури и тях трябва да ги защитава тая държава. Да им осигури нормален живот. Защото някой толкова си могат. А имат желание, но ......Е има и неземни мързеливци и тотални мизерници, но не всички са такива. И наистина комунизма осакати много хора. Никой не ни учеше да се оправяме сами, нашият живот беше на Партията. Има и хора които работиха яко и се пенсионираха с месечна пенсия, по-малка от цигарите ми за месеца. Те не са нарушавали закона, работили са си съвестно(до колкото позволяваше системата, знаете как беше) и сега на стари години, когато са скапани и болни го духат. Иначе някой здрав дето само лежи чака някой да го оправи хич не го жаля. Или някой дето е вишист и поради това е решил, че не може да бъде строител или сервитьор, защото му е под достойнството. Вече и аз не знам. От една страна ми е гадно, макар че изкарвам доста парици, от друга вече не мога да търпя всеки да чака само някаква далверка и лесни пари и да седи беден и мизерен, но да не работи нищо. И като гледам моя син, съм с две ръце да върнат казармата, ама онази по социалистическо време и всички кашици да ги направят в Елхово, та да видят, че най голямата трагедия не е когато спре нета за един час. Иначе за да изкарам емоциите използвам Плейстейшъна. Сега ви зарязвам и отивам да убия 100-ина немаца във Франция, че тая война все мене чака, мисиите никой няма да ми ги изпълни.........

:yes: Зе ми го от устата!!!

Само 1 уточнение - навсякъде по света, дори и в най-богатите държави, има прошляци, които спят под мостовете и просят...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Апр 2010, 9:26

Флееееммххх, гледам си анализирал постовете ми ,та да отговора. аз не се оплаквам за моето си състояние и се гордея ,че до сега никой клоун не е успял да ме излъже да гласувам за него,защото просто не съм толкова доверчив.
-не-не чакам някой да ме оправи-достатъчно добре се оправям и сам,но хвърлям по едно око и в страни от мен,а тва ,което виждам не ми харесва. нямам идеята да съм остров сред пустошта и другите да го духат, щото не е рентабилно и полезно и за мен самия.
-дали съм винаги недоволен-едва ли,щото е имало времена ,които съм бил доволен от промените и начина на управление. не са много ,но ги има и няма как да нарека черното-бяло.
сегашното управление ,освен с тва ,че се зае да излови и накаже някои стари управляващи/доколко ше успее ще се види в съда/ с друго не ме е зарадвало и все още чакам да направи,квото е обещало и каквото се очаква от управлението....
-на мачове не ходя отдавна.
-аз пък отсявам лошото,както казах в първият си пост,щото доброто е работа на управлението и тва,което е направило добре е трябвало да го направи , а аз пиша само за тва,дето не е направено или е направено лошо,защото тва е важното...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Апр 2010, 9:39

SKISA написа:Флееееммххх, гледам си анализирал постовете ми ,та да отговора. аз не се оплаквам за моето си състояние и се гордея ,че до сега никой клоун не е успял да ме излъже да гласувам за него,защото просто не съм толкова доверчив.
-не-не чакам някой да ме оправи-достатъчно добре се оправям и сам,но хвърлям по едно око и в страни от мен,а тва ,което виждам не ми харесва. нямам идеята да съм остров сред пустошта и другите да го духат, щото не е рентабилно и полезно и за мен самия.
-дали съм винаги недоволен-едва ли,щото е имало времена ,които съм бил доволен от промените и начина на управление. не са много ,но ги има и няма как да нарека черното-бяло.
сегашното управление ,освен с тва ,че се зае да излови и накаже някои стари управляващи/доколко ше успее ще се види в съда/ с друго не ме е зарадвало и все още чакам да направи,квото е обещало и каквото се очаква от управлението....
-на мачове не ходя отдавна.
-аз пък отсявам лошото,както казах в първият си пост,щото доброто е работа на управлението и тва,което е направило добре е трябвало да го направи , а аз пиша само за тва,дето не е направено или е направено лошо,защото тва е важното...

Ми пий 1 бира тогаа, кво са ядосваш :mrgreen: :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от mongodim » 20 Апр 2010, 13:35

Страшни бухали сме сички. Абсоютни мрънкялници. Станишев ни омайваше, че нямало криза че при нас нямало да се развие в такава степен, приемаше всякакви оптимистични и розови варианти. Питам многознайковците защо тогава си траехте и не умувахате. Сега като опря онова в гъза, зехме да ревеме биснеса умря нямаме работа , няма хляб.
Що не ревахте Доган и Станишев като раздаваха договори на килограм на разни кръгове и обръчи, или като харчеше милярди бюджетни излишъци за глупости.
Сега сички плащаме масрафа на тройната коалиция и който си е траел тогава сега много много да не сеобажда.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Апр 2010, 19:12

mongodim написа:Страшни бухали сме сички. Абсоютни мрънкялници. Станишев ни омайваше, че нямало криза че при нас нямало да се развие в такава степен, приемаше всякакви оптимистични и розови варианти. Питам многознайковците защо тогава си траехте и не умувахате. Сега като опря онова в гъза, зехме да ревеме биснеса умря нямаме работа , няма хляб.
Що не ревахте Доган и Станишев като раздаваха договори на килограм на разни кръгове и обръчи, или като харчеше милярди бюджетни излишъци за глупости.
Сега сички плащаме масрафа на тройната коалиция и който си е траел тогава сега много много да не сеобажда.

Повече,няма какво да се напише в тази тема мисля ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 20 Апр 2010, 19:23

N.Mihaylovski написа:
mongodim написа:Страшни бухали сме сички. Абсоютни мрънкялници. Станишев ни омайваше, че нямало криза че при нас нямало да се развие в такава степен, приемаше всякакви оптимистични и розови варианти. Питам многознайковците защо тогава си траехте и не умувахате. Сега като опря онова в гъза, зехме да ревеме биснеса умря нямаме работа , няма хляб.

Повече,няма какво да се напише в тази тема мисля ;)

:bchug: :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата