сбивали ли сте по време на шофиране?
Модератор: Общи модератори
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Re: сбивали ли сте по време на шофиране?
тука много има да се пише
най-обичам моите приятели бакшишите

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
cobrata_m3 написа:тука много има да се пишенай-обичам моите приятели бакшишите
![]()
![]()
охо,да не почваме тях

ае стига

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Бианка написа:Аз, от ето такъв джигит дето не знае за какво служат сфетофарите, и за какво са цветовете му, в момента съм с 4 болта,2 планки,1 изкуствена кост и 13 см разрез в гръбнака! Седя си аз на сфетофара на червено, а този зад мен си рови из тъблото и.....та от тогава просто, искам ето такива тарикати да слезна и да ги препарирам за няколко часа, та да се усетят какво правят по тия улици...Мъките хич, не са малки след такова изживяване.И най-вече всички трябва да знаем, че не сме застраховани и всеки един от нас може да иде на почивка в Пирогов....
Като не знаеш какво да ги правиш такива - свиваш юмрук, изправяш китката и удряш с кокълчетата в носа...ще му тръгнат симфонии в главата

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
До тук всичките случки са убийствени!
Моите не са кой знае какво, но имам няколко добри!
Прибирам се веднъж от летището. Тъкмо бях кацнал, един приятел идва да ме вземе с моята кола.
Качвам се аз и първата ми работа беше, да отидем да се повозим малко.
Тръгваме от летището без посока..След няколко минутки се озоваваме на орлов мост, идвайки от цариградско, чакайки за ляв завой. До мен някаква баничарка в лентата за направо. Светва ми зелено, тръгвам си аз, в този момент този с баничарката, го виждам че се забива пред мен и иска да прави ляв, но без мигач....Да ми беше дал знак, щях да го пусна, но той реши без...При което аз скачам на спирачките и бягам максимално в ляво, обаче не..онзи ми обърса калника и тръгва да бяга......Ох майко, откачих. Дай след него, настигам го, минавам го, пускам аварийни и започвам да си намалям. Отазад теглич ме брани, ако пък реши да не спира.
Спирам го аз, и веднага изкачам от колата и тръгвам към него...оня без много много му да мисли, веднага се заключи и си открехна прозореца...Викам му, шибаняк, видя ли какво направи бе? От вътре се чува, некъв супер спекъл и притеснен глас "аз съм полицай, аз съм полицай" ..Отправих му няколко "покани", да излезе от колата си, за да види какво е сътворил на моята. Той отказа, отидох да видя моята - лека деруга, която видимо щеше да излезе с паста. Движението беше задръстено, хора доста се насъбраха да ми гледат сцената..реших да не викам КАТ и си замианхме. В резултат, след пастата деругата на калника остана, но какво да се прави...Прави се на мъж, като прави ляв от лента за направо, но после, не смее да слезе от колата. Не съм страшен, дори напротив, просто не търпя и откачам, когато някой посегне срещу комбито ми....
А пък тази, не е точно бой на пътя, но пък е забавна ...в гр.София на околовръстното, при светофара за Дървеница, посока Бояна.
Тук искам да вметна, че съм със срванително дълга коса.
Зад мен една астра (Astra F) бордо. Светнало зелено, но не съм и разбрал.
Чува се бесният клаксон, поглеждам светофара, аха да тръгна, че се осъзнах какво се случва и до мен спира Астрата с бесен вой от вътре..
-Амаааа ейййййй, ку*вооооо!!! Зелено е мааааа!!!
Обръщам се аз към него, поглеждам го някакъв такъв супер зачуден..и той
-Олее, извинявай батка, ама давай, давай че зелено...
Засмях се и си продължих...
Моите не са кой знае какво, но имам няколко добри!

Прибирам се веднъж от летището. Тъкмо бях кацнал, един приятел идва да ме вземе с моята кола.
Качвам се аз и първата ми работа беше, да отидем да се повозим малко.
Тръгваме от летището без посока..След няколко минутки се озоваваме на орлов мост, идвайки от цариградско, чакайки за ляв завой. До мен някаква баничарка в лентата за направо. Светва ми зелено, тръгвам си аз, в този момент този с баничарката, го виждам че се забива пред мен и иска да прави ляв, но без мигач....Да ми беше дал знак, щях да го пусна, но той реши без...При което аз скачам на спирачките и бягам максимално в ляво, обаче не..онзи ми обърса калника и тръгва да бяга......Ох майко, откачих. Дай след него, настигам го, минавам го, пускам аварийни и започвам да си намалям. Отазад теглич ме брани, ако пък реши да не спира.
Спирам го аз, и веднага изкачам от колата и тръгвам към него...оня без много много му да мисли, веднага се заключи и си открехна прозореца...Викам му, шибаняк, видя ли какво направи бе? От вътре се чува, некъв супер спекъл и притеснен глас "аз съм полицай, аз съм полицай" ..Отправих му няколко "покани", да излезе от колата си, за да види какво е сътворил на моята. Той отказа, отидох да видя моята - лека деруга, която видимо щеше да излезе с паста. Движението беше задръстено, хора доста се насъбраха да ми гледат сцената..реших да не викам КАТ и си замианхме. В резултат, след пастата деругата на калника остана, но какво да се прави...Прави се на мъж, като прави ляв от лента за направо, но после, не смее да слезе от колата. Не съм страшен, дори напротив, просто не търпя и откачам, когато някой посегне срещу комбито ми....
А пък тази, не е точно бой на пътя, но пък е забавна ...в гр.София на околовръстното, при светофара за Дървеница, посока Бояна.
Тук искам да вметна, че съм със срванително дълга коса.
Зад мен една астра (Astra F) бордо. Светнало зелено, но не съм и разбрал.
Чува се бесният клаксон, поглеждам светофара, аха да тръгна, че се осъзнах какво се случва и до мен спира Астрата с бесен вой от вътре..
-Амаааа ейййййй, ку*вооооо!!! Зелено е мааааа!!!

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Идиоти колкото искаш! Преди около месец един "господин" с алфа РОМ-ео беше готов да яде боя! Карам си в дясната лента от кръговото на 4-ти километър, покрай Националната следствена служба посока Студентски град и трябва да се престроя в ляво, за да завия към Дървеница. В ляво до мен имаше кола и аз дадох ляв мигач и намалих, за да се изтегли човекът и аз да се престроя.И в този момент не щеш ли зад мен се святка с фарове, надува се клаксона, все едно сме на свтаба. И се почна с познатия репертоар- селянин и т.н. Ма най-лудото което каза беше "как ще спреш тука"
Е как да не спра-пред мен кола, до мен кола аз къде да отида?!!! Да не говорим, че там има и пешеходна пътека!
Дига ми гири, ама като видя, че вътре има 100 кила и малко повече взе да омеква. И пита "Кво бе, ш се биеш ли?" А аз му викам "Ако се наложи"
Е той кво очаква? Аз не съм направил нищо, той направи цирка псува, вика, обижда. Е какво очаква? Ако слезе да и тръгне към моята кола аз да седя и нищо? Или да сляза, да си сваля гащите и да се хвана за палците?
И всички знаем ако стане удар кой е виновен! ТОЙ! Даже ако знаех, че така ще лети някой отзад и ще се прави на мъж после щеше да скоча на спирачките нарочно! Нека ме удари. Аз по този път съм минал. Ама той хем щеше да яде шамарите, хем щеше да отнесе акт, хем щеше за пари да го влачат застрахователите! Накрая му казах, че аз може да съм селянин, но той си е чист селяндур. Защото да си селянин не е лошо, но е много лошо да си СЕЛЯНДУР! Като въпросният "господин". Е да е жив и здрав и той. И той да си намери майстора!

Azidaha написа:-Амаааа ейййййй, ку*вооооо!!! Зелено е мааааа!!!
трябваше да прикрепиш и твоя снимка към поста

www.bmwпрофесори-bg.net
Абе колеги вие, които се биете по светофарите за някакви дреболии идиоти ли сте? Някакъв ви засекъл- вие го прибивате. Леко се чукнете- бой. Свирне ви някой отзад- бой и трошене на колата. Еми това ако не е селска постъпка на пълен дебил какво е?
Мисълта ми е: толкова ли не можете след като някой ви блъсне леко отзад примерно просто да викнете кат и да се оправите, а трябва да го биете (или той вас) за да се докаже кой е по-маймуна?
Като оня колега, дето някакъв му влязъл в багажника и той го потрошил директно без въпроси- ми направо откачам от такива индивиди.
Мисълта ми е: толкова ли не можете след като някой ви блъсне леко отзад примерно просто да викнете кат и да се оправите, а трябва да го биете (или той вас) за да се докаже кой е по-маймуна?
Като оня колега, дето някакъв му влязъл в багажника и той го потрошил директно без въпроси- ми направо откачам от такива индивиди.
.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Spoony написа:Абе колеги вие, които се биете по светофарите за някакви дреболии идиоти ли сте? Някакъв ви засекъл- вие го прибивате. Леко се чукнете- бой. Свирне ви някой отзад- бой и трошене на колата. Еми това ако не е селска постъпка на пълен дебил какво е?
На това му се вика манталитет и липса на елементарно възпитание.

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
_65536_kb_sec_ написа: На това му се вика манталитет и липса на елементарно възпитание.
Да ама като някой такъв "специалист " ме опердаши по трасето ич ми не дреме възпитан ли не е ли

Спрял - бой ,тръгнал -бой ,ударил го -бой ,засякъл го - бой .Т'ва малко като вица със зайо - що си със шапка ,що си без шапка .Като ви чете човек не ви е нужно много и май повечето само си търсите повод

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Bella написа:_65536_kb_sec_ написа: На това му се вика манталитет и липса на елементарно възпитание.
Да ама като някой такъв "специалист " ме опердаши по трасето ич ми не дреме възпитан ли не е лиНе знам що не си намерите друг начин да си изкарвате стреса .
Спрял - бой ,тръгнал -бой ,ударил го -бой ,засякъл го - бой .Т'ва малко като вица със зайо - що си със шапка ,що си без шапка .Като ви чете човек не ви е нужно много и май повечето само си търсите повод
ввв.Нинжаповер-бг.нет/биячи/

Понякога боя е неизбежен
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Бе не се бийте бе, стреляйте се
Тъкмо по-бързо да се отървем от лошия човешки матриал 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Аз си мислех, че ако ме удари някой ще стане боя. Но миналата година ме удариха и нищо подобно не се случи. Първото и единствено нещо което си спомням е, че CD-то ми беше излязло 10 см от шейната. Другото от първите 10 секунди ми се губи от яд. Отначало бях бесен като слязох, но като минаха 30 секунди бях нов човек. Погледнах си колата и видях, че е спукана бонята, задния капак и калника под десния стоп бяха леко огънати. А зад мен на ровъра, дет ме удари радиатора му беше залепен за двигателя, брони, капаци. Здраво комбито, ей
Вътре в Ровъра 2 момичета и 2 момчета се свили и не смеят да слязат - явно съм бил много бесен. Даже тон не повиших. Дет се вика случва се. После се хилихме 2 часа с тези които ме удариха, докато дойде КАТ, даже се посприятелихме
Иначе не бих се сбил за такова нещо. Т.е. не бих посегнал първи, но сегне ли ми някой ще си се пазя де. Даже съм много спокоен, като карам в града. Винаги бих пуснал някой. Само се нервя на тези дет си мислят, че лостчето от ляво на волана не е мигач, а пръчка, на която да си закачат борчето миришещо на кокос и на тези, които за нищо почват да псуват и да хранят.

Иначе не бих се сбил за такова нещо. Т.е. не бих посегнал първи, но сегне ли ми някой ще си се пазя де. Даже съм много спокоен, като карам в града. Винаги бих пуснал някой. Само се нервя на тези дет си мислят, че лостчето от ляво на волана не е мигач, а пръчка, на която да си закачат борчето миришещо на кокос и на тези, които за нищо почват да псуват и да хранят.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
.
Последна промяна Zubcho на 25 Апр 2010, 8:02, променена общо 1 път
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
...
Последна промяна titto на 25 Апр 2010, 9:26, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
.
Последна промяна Zubcho на 25 Апр 2010, 8:02, променена общо 1 път
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.