Дойче веле:цените в Германия по-ниски от България!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Дойче веле:цените в Германия по-ниски от България!!!

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 20:09

Вижте ги беееееееееееееееееееееееее :kuku: http://vbox7.com/play:8b319342&start=42&r=emb

Търчат като невидели за "кисело мляко" от 9ст и банани по левче :kuku:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Апр 2010, 20:51

dimithur написа:Вижте ги беееееееееееееееееееееееее :kuku: http://vbox7.com/play:8b319342&start=42&r=emb

Буахахахаха!! :mhihi: :lol:
И аз бех там (не за откриването де, по-късно - когато беше най-голямата блъсканица :kuku: :mhihi: ) и беше голема емоция! :mrgreen:
Продавачите обясняват, че в склада има къде 100 тона банани, обаче на ората им треперят ръцете и гледат с един такъв особен поглед докато грабят :mhihi:

Бе готино беше ся! Кой квот търси - едни банани, други преживявания... :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 19 Апр 2010, 21:00

dimithur написа:Вижте ги беееееееееееееееееееееееее :kuku: http://vbox7.com/play:8b319342&start=42&r=emb

Aбе ако имаха пари да си купуват всеки ден от каквото имат нужда и каквото им се яде надали щяха да се блъскат и да търчат като шантави :confused:

п.с Изключвам тези ,които го правят от спортна злоба и са първи на откривания на магазини и редене по опашки :lol:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

Аватар

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 21:31

Bella написа:
Aбе ако имаха пари да си купуват всеки ден от каквото имат нужда и каквото им се яде надали щяха да се блъскат и да търчат като шантави :confused:

п.с Изключвам тези ,които го правят от спортна злоба и са първи на откривания на магазини и редене по опашки :lol:

А да бе блаженни верващите :mhihi: Те французите са наляли толкова милиони да отворят тука мол, че на нас да ни е евтино :mhihi: Аз от кога разправям, че грам не разбираме от пазарна икономика и още си живееме в некаква соц. действителност :mhihi: Отива бай Ганя да се ръга за евтинко кисело млекце, ма в същото време примерно вижда щанда с пръжките и решава , че му са се прияли. Да ама те са на 3но по-високи цени, отколкото в другите магазини , ама той си мисли, че като е спестил от млекото може да си го позволи :mhihi: Да ама не, като излезнеш от магазина и теглиш чертата на крайното салдо, излиза , че са те набутали :mhihi: Вие какво ги опреличавате немците, французите и другите тарикати като един дядо Иван, дето идва тука на бял кон да ни строи МОЛ-ове, щото е много загрижен за нашето изхранване и просперитет :mhihi:
Н.Хайтов

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Апр 2010, 21:54

Ir0n написа:Радваш ли се нещо? :mhihi:

ми не знам,аз за пръв път сега прочитам,че консервантите и оцветителите придават добрия вкус :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 19 Апр 2010, 21:56

dimithur написа: Отива бай Ганя да се ръга за евтинко кисело млекце, ма в същото време примерно вижда щанда с пръжките и решава , че му са се прияли. Да ама те са на 3но по-високи цени, отколкото в другите магазини , ама той си мисли, че като е спестил от млекото може да си го позволи :mhihi: Да ама не, като излезнеш от магазина и теглиш чертата на крайното салдо, излиза , че са те набутали :mhihi:

Не знам ти къде си го гледал тоя Ганьо /като пазарувам не зяпам тия около мен с какво се занимават / ,но вече за не знам кой път виждам на касата пред мен хора да връщат продукти от първа необходимост и се чудят дали да оставят хляба ,олиото или сиренето от общо 5 неща в количката щото не могат да си позволят да си купят всичките .За мен това е показател ,че народа е беден и масово хора мизеруват. :|
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

Аватар

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 22:01

Aбе мизерстваха 97 година ;) Са да го наречем правят една здравословна диета и без това много се уядоха
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ir0n » 19 Апр 2010, 22:12

Bogat-Beden написа:

ми не знам,аз за пръв път сега прочитам,че консервантите и оцветителите придават добрия вкус :lol:

Оф, аромати и овкусители

Аватар

Мнение от dimithur » 19 Апр 2010, 22:20

Ir0n написа:
Bogat-Beden написа:

Оф, аромати и овкусители

Имах един колега, дето преди беше работил в месарски цех на известна мутра (е не толкова явно известна, че в момента не се сещам за името, а може вече и да не е измежду живите :mhihi: ) Та на въпросните аромати той им викаше "пушеци" Докарват примерно един тон гранясало конско месо, което се преработва и се почва - 2 капки от едно шишенце - перфектна пуешка пушена вакумирана шунка вече имаме :mhihi: Или па свинско филенце :mhihi: Все разни хубави "пушени" деликатеси :mhihi:
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 20 Апр 2010, 11:06

Има някаква истина, но не е толкова розово, както се описва както винаги! В споменатите магазини, които ги има в цяла Европа, стоките са с минимално качество, да не говорим за супер оскъдния избор и да цените са ниски. От тези магазини не купуват много хора, а по точно хора с нисък бюджет. Може да е по-евтино от Бг, но и качеството не е много повече, пробвал съм 4-5 пъти различни неща и дотам, вече не влизам в тези магазини. Относно хубавите храни, те са по-скъпи от Бг и от голяма част от Европа. Преди 3/4 седмици сравних цените в нормални магазини и мога да ви кажа, че хубав кашкавал, не от този който се слага в Макдонълдс е 20/30€ кг хубавите вурстовете са 10€ и т.н., да има кремверши и по 20цента за 200гр, но там е ясно какво има. Относно италианския сладолед в Лидъл, да пробвал съм го, не е лош, не е и по-лош от Делта и Дарко и цената му е добра, но не е италиански сладолед, какъвто съм ял в Италия, а за тази цена има и други сладоледи, френски и т.н., които дори са по-хубави от точно този италиански. С две думи, в тези магазини има много малко неща, които да си струват. От друга страна има неща, които са по-евтини, като дрехи, промишлени стоки и т.н., но храната не е от тях!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Апр 2010, 17:38

Amigo,¿Que tal? там по столицата :mhihi: ,
май отдавна не си се връщал и са ти останали приятните спомени...
Стига с тия стотици евро на килограм за кашкавали и меса ,бе колеги,всички френски аристократи ще дойдете.. :mhihi:
Холандската Гауда или Маасдам по 6-7 еур не задоволяват ли изтънчения ви вкус??Я кажи дали няма едни и същи стоки в Лидл и Меркадона,на различни цени обаче? ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 20 Апр 2010, 18:33

Нека сметнем:

Що годе читав кашкавал -

12 лв. - 6 евро кг. в Метро България
В Метро Германия високо качество кашкавал - 18 евро кг.
средна заплата 2800 евро на месец на немския гражданин (да не се бърка с гастербайтерите!)
БГ - 550 лв. - 275 евро на месец

Свинско месо в Метро Германия - 15 евро кг.
България - 7 евро кг.

Смятайте колко кг. може да купи немския гражданин и колко българина....
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Апр 2010, 18:40

dimithur написа:Aбе мизерстваха 97 година ;) Са да го наречем правят една здравословна диета и без това много се уядоха

ти май не си в час :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Апр 2010, 18:49

Stanchev написа:
dimithur написа:Aбе мизерстваха 97 година ;) Са да го наречем правят една здравословна диета и без това много се уядоха

Баш си е в час колегата ;)
Ти ако си бил поне на 10г. тогава трябва да си спомняш, че лекарските заплати се въртеха около 10 долара ;)
Ся ми се струва, че са в пъти повече от зимата на Жан Виденов :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Апр 2010, 18:52

flame написа:
Stanchev написа:

Баш си е в час колегата ;)
Ти ако си бил поне на 10г. тогава трябва да си спомняш, че лекарските заплати се въртеха около 10 долара ;)
Ся ми се струва, че са в пъти повече от зимата на Жан Виденов :winky:

другата част от цитата имах предвид, че сега са се уяли ;)
иначе си спомням бях на 15/16 години през въпросната 1997г.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата