намерено из нета...+ нова сесия, линк на стр 4

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: намерено из нета...

Мнение от flame » 21 Апр 2010, 13:23

Babuna написа:Следващият път вземи под въпрос разликата в цените.

Аз винаги я взимам ;)
В смисъл знам, че хубавите неща са скъпи :winky:
А не в смисъл, че се циганя за по-евтиното :winky:
Иначе щех да карам Шкода и да нося маратонки Реабак :lol:

ДаниД написа:много ги обичам такива като тебе, дето само знаят да хранят, за това се съгласявам с тебе. ПРАВ СИ, Мустанга е страшна бангия :mhihi:

Ти па! :lol: Аз си казвам мнението, че едиквиси коли са грозни - и ти ся щот ти харесват и го обърна на хранене :winky:
А за Мустанга - не съм правил рейсърски изпълнения и не знам в детайли как е под капака ;) За визията вече споменах :mhihi:
Ма всъщност като се замисля, че има индивиди, за които PVC чалгаджийките са изискани дами... кво ли съм тръгнал да споря на тема визия :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 21 Апр 2010, 13:30

flame написа:
Babuna написа:Следващият път вземи под въпрос разликата в цените.

Аз винаги я взимам ;)
В смисъл знам, че хубавите неща са скъпи :winky:
А не в смисъл, че се циганя за по-евтиното :winky:
Иначе щех да карам Шкода и да нося маратонки Реабак :lol:

Колега, ти ще ти ще дойдеш от някакъв баш аристократичен род, 3/4-ти от Европа няма против да кара Шкода, но не и ти. :shock: :lol:

Предполагам вече си се сдобил с 458 Italia, много бих се радвал, ако ме повозиш 200-300 метра.

Жив и здрав.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 21 Апр 2010, 13:32

Не, просто тия коли си имат чар, както виждаш, американска кола не карам, Но в интерес на истината карал съм тундра 5.7 и честно казано бих си купил някой ден ;), ама ще си я купя не за да ми върши работа, а защото ми е кеф да си я карам ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Апр 2010, 13:33

Babuna написа:Колега, ти ще ти ще дойдеш от някакъв баш аристократичен род, 3/4-ти от Европа няма против да кара Шкода, но не и ти. :shock: :lol:
Предполагам вече си се сдобил с 458 Italia, много бих се радвал, ако ме повозиш 200-300 метра.

Баси, трябва да си аристократ ли некъв, за да караш БМВ вместо Шкода?! :shock:
БМВ правят по около милион парчета годишно ако не се лъжа...
А ако некой ден стана аристократ и си купя Ферари задължително ще те повозя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Апр 2010, 13:34

ДаниД написа:тундра 5.7 и честно казано бих си купил някой ден ;), ама ще си я купя не за да ми върши работа, а защото ми е кеф да си я карам ;)

Аз пък АКО СЕ НАЛОЖИ бих си я купил точно поради обратната причина :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ДаниД » 21 Апр 2010, 13:42

На мен ми е интересна причината поради която на някой ще му се наложи да си купи Тундра 5,7 :mhihi:
Както и да е ;) Жив и здрав и карай каквото си поискаш :mhihi:

пс Опитвал ли си се да обясниш на някой който кара голф, защо си си купил БМВ ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Апр 2010, 13:48

ДаниД написа:На мен ми е интересна причината поради която на някой ще му се наложи да си купи Тундра 5,7 :mhihi:

Аз точно поради тази причина не съм си купил и се надявам, че няма и да ми се наложи :mhihi:

ДаниД написа:Жив и здрав и карай каквото си поискаш :mhihi:

Точно това правя :D

ДаниД написа:Опитвал ли си се да обясниш на някой който кара голф, защо си си купил БМВ ?

Да - и даже съм му карал Голфа, а той моето БМВ ;)
И независимо, че караме различни коли пак си пием бирата заедно :bchug: :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ДаниД » 21 Апр 2010, 13:54

Наздраве :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Апр 2010, 23:13

Изображение

американски бангии, които се подиграха със всички европейски високотехнологични чудесии... над viper-а надписа нюрбургринг не е случаен.

ето един доста красив (и бърз) седан за цената си, та дори и с истинско окачване (не допотопния заден мост на мустанга)... и като се има предвид, че на живо изглежда в пъти по-добре.

Изображение
Изображение
Изображение

ясно е, че масата са боклуци, но има доста добри неща.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Апр 2010, 23:20

От къде се почна, до къде се стигна. Оксам си джитка с Мустанга в английско па вие му намирайте кусур, че е ташак и е грозен :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Апр 2010, 23:41

абсолютно. то само човек като види издутината на предния капак и му става ясно, че работата е много сериозна.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 22 Апр 2010, 13:27

Як е форда, ама новото мондео по-ме кефи :ok:

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 22 Апр 2010, 13:35

То се знае, че ние сме си завистливи хорица :mrgreen: затова се намира кусур в неща които неможем да си ги позволим ;)

А за мустанга на колегата...толкова много съм те споменавал тебе човек, че не е истина, като се съберем с приятели и обсъждаме някое и друго возило...винаги става въпрос за човека от БМВ форума със жълтия мустанг и номер MU55TNG

P.S. Майкоооо, аз ако си видя колата (и то не каква да е) снимана от професионален фотограф ще се скъсам от кеф...то няма такъв кеф бе!

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 22 Апр 2010, 13:58

Flame , абе човек 80% от мненията в тази тема са твой :kuku: и невидях да имат особена връзка със снимката на колегата.
Аз за колата какво да кажа , просто е невероятна , винаги съм харесвал амреканските огромни купета , с намръщена маска и фарове и голями предни капаци който крият голям звяр под тях :bchug: .
Снимката е направена много професионално , ще очакваме некоя случайна и със Z-етката
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 22 Апр 2010, 14:02

flame написа:..............
И за да го илюстрирам нагледно - една жена колкото и добра да е (аналогия с под капака) - би ме било срам да изляза с нея ако е грозна (аналогия с визията) :winky:

Аз бих излезнал с Американката,па нека да е "грозна".
Грозна ,грозна ,обаче като мине покрай нас и се обръщаме.Дали заради визията или звука всеки си знае. :dunno:

по темата:
Оксам снимката е супер. :clap:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата