Зачестили кражби

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Зачестили кражби

Мнение от MIRO_bs » 22 Апр 2010, 11:48

Здравейте колеги,
искам да отворя една нова тема относно зачестилите кражби по автомобили или по-точно на халогени и парктроници/датчици или цялата лайсна с датчиците/.
Аз лично пострадах на два пъти с халогени/М-кови/.И като гледам из Бургас не е останала 3-ка или 5-ца с М-кови халогени на бронята.Много изгладнял народ има,щом периодично обикалят така из града.
Добре че е този форум да си купуваме разни реплики колкото да ни запълнят дупките в бронята.Незнам кой от нас в тая скапана държава ще даде към 500 лв за оригинални халогени и най-лошото е че като отидеш при застрахователите даже и със служебна бележка от районното не ти признават щетата.Нямам думи просто!!!

Слави
Аватар

Re: Зачестили кражби

Мнение от © » 22 Апр 2010, 12:25

като съм в Бургас, често си казвам - тази вечер ще я оставя пред блока, обаче като се сетя за халогените, броня и т.н. и я карам на паркинг ... за съжаление такава е действителността в БГ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от dimitar46 » 22 Апр 2010, 13:13

колеги пред 5г в бс. ми откраха халогенитена едно е36 заедно с колата
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Апр 2010, 14:49

Не откриваш топлата вода :confused: Темата е дъвкана много пъти..... спасение няма :evil:
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 22 Апр 2010, 18:26

© написа:ще я оставя пред блока, обаче като се сетя за халогените, броня и т.н. и я карам на паркинг

:yes: Евтиното излиза скъпо. Иначе нямаше да има аларми, застраховки, охраняеми гаражи и т.н.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 22 Апр 2010, 18:56

MIRO_bs написа:Здравейте колеги,
искам да отворя една нова тема относно зачестилите кражби по автомобили или по-точно на халогени и парктроници/датчици или цялата лайсна с датчиците/.
Аз лично пострадах на два пъти с халогени/М-кови/.И като гледам из Бургас не е останала 3-ка или 5-ца с М-кови халогени на бронята.Много изгладнял народ има,щом периодично обикалят така из града.
Добре че е този форум да си купуваме разни реплики колкото да ни запълнят дупките в бронята.Незнам кой от нас в тая скапана държава ще даде към 500 лв за оригинални халогени и най-лошото е че като отидеш при застрахователите даже и със служебна бележка от районното не ти признават щетата.Нямам думи просто!!!

Смени си застрахователя.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MIRO_bs » 22 Апр 2010, 20:31

Аз съм доволен от моя, но ако ми кажеш кой застраховател плаща за откраднато ще съм ти задължен :bowdown: ,защото както е тръгнало ще има и трети път!
Последна промяна MIRO_bs на 23 Апр 2010, 18:56, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: e46 320ci

Мнение от vampum » 23 Апр 2010, 17:35

Май е верно това за халогените в Бургас.Аз снощти се простих с мойте М-кови халогени на бронята. :ranting: Автокаското както спомена колегата не покрива липсващи детаили,и пия студена вода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 23 Апр 2010, 18:56

Айде и мен нощеска са ми свалили задна емблема и черни бъбреци :mhihi: Някой от квартала е и ще му направя колата тотал щета тая вечер.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Мнение от m@rtin » 23 Апр 2010, 20:48

И аз осъмнах без халогени :ranting: за лекарства да ги дават парите копеленцата недоносени,ше ги кълна по-бетер от циганка на пазара изродите

пък позная ли си ги някъде всичките павета от улицата ше са му на колата :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 23 Апр 2010, 20:53

Ще крадат ми, като купуваме втора употреба части от морги и т.н.Ако не се купуваше части с неизяснен произход нямаше да е така :nono:

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 23 Апр 2010, 22:38

adovet написа:Ще крадат ми, като купуваме втора употреба части от морги и т.н.Ако не се купуваше части с неизяснен произход нямаше да е така :nono:

Всеки ще си копува стари части,погледни какви коли си копуваме,и после помисли имаме ли пари за нови детайли като от оторизиран магазин струват повече от самата кола.Но това си е пазарната икономика има ли търсене ще има и предлагане,а тъй като БМВ много рядко отива в морга блъснато отзад,на продавачите им остава да си ги пребират от колите ни.Неприятно е но това си е самата истина.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318 iS

Мнение от bobyg » 24 Апр 2010, 2:34

да се оплача и мен днес ме оставиха с един бъбрек,другия остана щото селяка се оплаши и тръгна,ама аз видях кво кара и само да го засеча.

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 24 Апр 2010, 10:27

Я напиши какво кара и с каква регистрационна табела е и да видим къде седи този автомобил!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Потребител
Аватар

Мнение от MIRO_bs » 24 Апр 2010, 12:42

Да наистина кажи марката на колата и рег.№ ако си видял.
И като се замисля цял град остана без халогени/най-вече/ и си правя извода, че тези хора не са от града и идват за една нощ колкото да направят акцията.

Следваща

Назад към Извън Темата