Зачестили кражби
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Зачестили кражби
Здравейте колеги,
искам да отворя една нова тема относно зачестилите кражби по автомобили или по-точно на халогени и парктроници/датчици или цялата лайсна с датчиците/.
Аз лично пострадах на два пъти с халогени/М-кови/.И като гледам из Бургас не е останала 3-ка или 5-ца с М-кови халогени на бронята.Много изгладнял народ има,щом периодично обикалят така из града.
Добре че е този форум да си купуваме разни реплики колкото да ни запълнят дупките в бронята.Незнам кой от нас в тая скапана държава ще даде към 500 лв за оригинални халогени и най-лошото е че като отидеш при застрахователите даже и със служебна бележка от районното не ти признават щетата.Нямам думи просто!!!
искам да отворя една нова тема относно зачестилите кражби по автомобили или по-точно на халогени и парктроници/датчици или цялата лайсна с датчиците/.
Аз лично пострадах на два пъти с халогени/М-кови/.И като гледам из Бургас не е останала 3-ка или 5-ца с М-кови халогени на бронята.Много изгладнял народ има,щом периодично обикалят така из града.
Добре че е този форум да си купуваме разни реплики колкото да ни запълнят дупките в бронята.Незнам кой от нас в тая скапана държава ще даде към 500 лв за оригинални халогени и най-лошото е че като отидеш при застрахователите даже и със служебна бележка от районното не ти признават щетата.Нямам думи просто!!!
Re: Зачестили кражби
като съм в Бургас, често си казвам - тази вечер ще я оставя пред блока, обаче като се сетя за халогените, броня и т.н. и я карам на паркинг ... за съжаление такава е действителността в БГ
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
© написа:ще я оставя пред блока, обаче като се сетя за халогените, броня и т.н. и я карам на паркинг

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
MIRO_bs написа:Здравейте колеги,
Смени си застрахователя.

Аз съм доволен от моя, но ако ми кажеш кой застраховател плаща за откраднато ще съм ти задължен
,защото както е тръгнало ще има и трети път!

Последна промяна MIRO_bs на 23 Апр 2010, 18:56, променена общо 1 път
- vampum
- Потребител
-
- Кара: e46 320ci
Май е верно това за халогените в Бургас.Аз снощти се простих с мойте М-кови халогени на бронята.
Автокаското както спомена колегата не покрива липсващи детаили,и пия студена вода.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Айде и мен нощеска са ми свалили задна емблема и черни бъбреци
Някой от квартала е и ще му направя колата тотал щета тая вечер.

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
И аз осъмнах без халогени
за лекарства да ги дават парите копеленцата недоносени,ше ги кълна по-бетер от циганка на пазара изродите
пък позная ли си ги някъде всичките павета от улицата ше са му на колата

пък позная ли си ги някъде всичките павета от улицата ше са му на колата

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Ще крадат ми, като купуваме втора употреба части от морги и т.н.Ако не се купуваше части с неизяснен произход нямаше да е така 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
adovet написа:Ще крадат ми, като купуваме втора употреба части от морги и т.н.Ако не се купуваше части с неизяснен произход нямаше да е така
Всеки ще си копува стари части,погледни какви коли си копуваме,и после помисли имаме ли пари за нови детайли като от оторизиран магазин струват повече от самата кола.Но това си е пазарната икономика има ли търсене ще има и предлагане,а тъй като БМВ много рядко отива в морга блъснато отзад,на продавачите им остава да си ги пребират от колите ни.Неприятно е но това си е самата истина.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- bobyg
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 iS
да се оплача и мен днес ме оставиха с един бъбрек,другия остана щото селяка се оплаши и тръгна,ама аз видях кво кара и само да го засеча.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Я напиши какво кара и с каква регистрационна табела е и да видим къде седи този автомобил!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
Да наистина кажи марката на колата и рег.№ ако си видял.
И като се замисля цял град остана без халогени/най-вече/ и си правя извода, че тези хора не са от града и идват за една нощ колкото да направят акцията.
И като се замисля цял град остана без халогени/най-вече/ и си правя извода, че тези хора не са от града и идват за една нощ колкото да направят акцията.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2