Порше Панамера турбо taxi

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Re: Порше Панамера турбо taxi

Мнение от JOTTO_DEL » 22 Апр 2010, 23:25

speeder88 написа:абе преди 3-4 години на Съни бийч имаше 745, та май сме ги минали мисля

Колега трудно ще ги минем немците, от няколко дни съм в Германия най-масовото такси е новата Е-класа, а и срещнах А8, 7-ца също таксита, цените са си нормални за немския стандарт, но за нас българите си е скъпичко! :roll:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 22 Апр 2010, 23:31

JOTTO_DEL написа: в Германия най-масовото такси е новата Е-класа

Това е немското такси в 95% от случаите. Така е от 96г. насам. Преди това 190-тки фраш. Всички настоящи Е-Класе и се обновяват като излезе нов модел.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ir0n » 22 Апр 2010, 23:50

Е.Димитров написа:
Демирев написа:На летище София опелите и деутата вземат по 30 лв. на км. :evil:

такованещо няма от поне 3-4 години,всеки път съм взимал такси от там и няма такава тарифа,некой ментак си взел в "полет",щото и ментаците ги гонят,на централна автогара също са взели под аренда стоянката и глобяват бакшишите ако се оплачеш...
По темата...
Е това порше да не харчи 80/100км. че да не са избили за горивото,освен ако през повечето време са снимали без клиенти или ако е возил без пари...

Така каза батката от клипчето. Ама твоето предположение звучи логично.. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 23 Апр 2010, 0:19

Демирев написа:

Това е немското такси в 95% от случаите. Така е от 96г. насам. Преди това 190-тки фраш. Всички настоящи Е-Класе и се обновяват като излезе нов модел.

Точно за това го написах, Е-класата си е доста скъпичка около 35000евра, тъй че нищо чудно да има и Панамера! В БГ ако някой си купи чисто нова Е-класа за такси ще го помислят за изтрещял, но тук в Германия не е нищо особено! ;)
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 23 Апр 2010, 0:35

JOTTO_DEL написа:
Демирев написа:

Точно за това го написах, Е-класата си е доста скъпичка около 35000евра, тъй че нищо чудно да има и Панамера! В БГ ако някой си купи чисто нова Е-класа за такси ще го помислят за изтрещял, но тук в Германия не е нищо особено! ;)

Tея Хюндайчета на окейките, с лизинга накрая точно 70000лв се връзват :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ir0n » 23 Апр 2010, 0:46

JOTTO_DEL написа:
Демирев написа:

Колите на бакшишите в Немско обаче са си на такси фирмата и Мерцедес със сигурност дават изгоден лизинг и добра отстъпка, някоя фирма като поръча 5-6 коли.Така си го представям аз. А има доста е-класи, щото ги водат доста здравички...

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 23 Апр 2010, 8:27

Демирев написа:На летище София опелите и деутата вземат по 30 лв. на км. :evil:

Бъркаш се нещо... ;)
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Апр 2010, 18:46

Аз знам много добре докъде им стигат възможностите на Швабите и съвсем отговорно ви заявявам ,че там където те свършват започват тези на Швейцарците 8) Не е задължително такситата да са в жълт цвят - карат си шофьорите нови есклузивни автомобили в премиум и лукс сегмента ,карат ексклузивни и супер ексклузивни класики и изобщо на каквото му се иска човек да се повози да ходи там да се вози на такси :) Един възрастен мъж няма да забравя как си чакаше на стоянката със стария Ролс и това не е изолиран случай :mhihi: Тая Панамера не ми е интересна :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 25 Апр 2010, 1:24

Демирев написа:

И в гръцко не отсъпват на западния такси стандарт.Онзи ден пред ресторанта където работя спира едно Е420 CDI AMG(2008-а),а след него Е350 CDI AMG(2010) и тоя с 350-та вика аре да ходим долу на фара(една права отсечка около 2км),че съм сложил чип :shock:
Общо взето доста коли се замерват по това такси,дори и бензинови :mhihi: ,а туристите слизат от него широко ухилени(досущ като оная лелка в панамерата)...
Тук цвета на такситата е сребрист металик...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 25 Апр 2010, 8:42

Спокойно, не са...както каза един бакшиш - пазарна икономика! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 26 Апр 2010, 0:47

Аз съм чувал, че мерцедес са произвеждали някой Ц класи специално за такси-ниско ниво на екстри ,малък дизел и тн.
Идеята е, че там държавата се старае да повиши стандарта а тук се чудят за какво още да протегнат длан та да се мачка самочуствието и да се тъне в бедност
Live it like you Love it

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ir0n » 26 Апр 2010, 1:51

Правилно си чул, но не е само Мерцедес и не е до ниското ниво на екстри, колкото до оборудването за такси.Само държавата какво общо има с цялата история? :conf:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3er E90

Мнение от Naiob » 26 Апр 2010, 10:46

:OT: Повечето модели на Мерцедес могат да се поръчат да излязат от завода директно като такси, със съответния цвят, екстри и т.н. Една година бях на практика в завода в Ращат, където се правят А и Б класите, и имаше доста Б класи в специалния си за такси цвят, за които се знаеше предварително кой и от къде ги е поръчал. Същото е и в Зинделфинген и Бремен, където се произвеждат С, Ц, Е и т.н.
А за Панамаерата ми се струва, че това е автомобил с даден производствен дефект по каросерията, който не се продава, а си остава за ползване от Порше и са решили с рекламна цел да го направят такси, в което не виждам нищо лошо. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ir0n » 26 Апр 2010, 11:23

Нормална си е колата, иначе нямаше да тръгне никога по немските улици. Просто от АутоБилд се правят на интересни, идеята си е изцяло тяхна. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 28 Апр 2010, 3:09

http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата