Порше Панамера турбо taxi
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Re: Порше Панамера турбо taxi
speeder88 написа:абе преди 3-4 години на Съни бийч имаше 745, та май сме ги минали мисля
Колега трудно ще ги минем немците, от няколко дни съм в Германия най-масовото такси е новата Е-класа, а и срещнах А8, 7-ца също таксита, цените са си нормални за немския стандарт, но за нас българите си е скъпичко!

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
JOTTO_DEL написа: в Германия най-масовото такси е новата Е-класа
Това е немското такси в 95% от случаите. Така е от 96г. насам. Преди това 190-тки фраш. Всички настоящи Е-Класе и се обновяват като излезе нов модел.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Е.Димитров написа:Демирев написа:На летище София опелите и деутата вземат по 30 лв. на км.
такованещо няма от поне 3-4 години,всеки път съм взимал такси от там и няма такава тарифа,некой ментак си взел в "полет",щото и ментаците ги гонят,на централна автогара също са взели под аренда стоянката и глобяват бакшишите ако се оплачеш...
По темата...
Е това порше да не харчи 80/100км. че да не са избили за горивото,освен ако през повечето време са снимали без клиенти или ако е возил без пари...
Така каза батката от клипчето. Ама твоето предположение звучи логично..

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Демирев написа:JOTTO_DEL написа: в Германия най-масовото такси е новата Е-класа
Това е немското такси в 95% от случаите. Така е от 96г. насам. Преди това 190-тки фраш. Всички настоящи Е-Класе и се обновяват като излезе нов модел.
Точно за това го написах, Е-класата си е доста скъпичка около 35000евра, тъй че нищо чудно да има и Панамера! В БГ ако някой си купи чисто нова Е-класа за такси ще го помислят за изтрещял, но тук в Германия не е нищо особено!

JOTTO_DEL написа:Демирев написа:JOTTO_DEL написа: в Германия най-масовото такси е новата Е-класа
Точно за това го написах, Е-класата си е доста скъпичка около 35000евра, тъй че нищо чудно да има и Панамера! В БГ ако някой си купи чисто нова Е-класа за такси ще го помислят за изтрещял, но тук в Германия не е нищо особено!
Tея Хюндайчета на окейките, с лизинга накрая точно 70000лв се връзват

JOTTO_DEL написа:Демирев написа:JOTTO_DEL написа: в Германия най-масовото такси е новата Е-класа
Колите на бакшишите в Немско обаче са си на такси фирмата и Мерцедес със сигурност дават изгоден лизинг и добра отстъпка, някоя фирма като поръча 5-6 коли.Така си го представям аз. А има доста е-класи, щото ги водат доста здравички...
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Демирев написа:На летище София опелите и деутата вземат по 30 лв. на км.
Бъркаш се нещо...

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз знам много добре докъде им стигат възможностите на Швабите и съвсем отговорно ви заявявам ,че там където те свършват започват тези на Швейцарците
Не е задължително такситата да са в жълт цвят - карат си шофьорите нови есклузивни автомобили в премиум и лукс сегмента ,карат ексклузивни и супер ексклузивни класики и изобщо на каквото му се иска човек да се повози да ходи там да се вози на такси
Един възрастен мъж няма да забравя как си чакаше на стоянката със стария Ролс и това не е изолиран случай
Тая Панамера не ми е интересна
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Демирев написа:JOTTO_DEL написа: в Германия най-масовото такси е новата Е-класа
И в гръцко не отсъпват на западния такси стандарт.Онзи ден пред ресторанта където работя спира едно Е420 CDI AMG(2008-а),а след него Е350 CDI AMG(2010) и тоя с 350-та вика аре да ходим долу на фара(една права отсечка около 2км),че съм сложил чип

Общо взето доста коли се замерват по това такси,дори и бензинови

Тук цвета на такситата е сребрист металик...
Аз съм чувал, че мерцедес са произвеждали някой Ц класи специално за такси-ниско ниво на екстри ,малък дизел и тн.
Идеята е, че там държавата се старае да повиши стандарта а тук се чудят за какво още да протегнат длан та да се мачка самочуствието и да се тъне в бедност
Идеята е, че там държавата се старае да повиши стандарта а тук се чудят за какво още да протегнат длан та да се мачка самочуствието и да се тъне в бедност
Live it like you Love it
Правилно си чул, но не е само Мерцедес и не е до ниското ниво на екстри, колкото до оборудването за такси.Само държавата какво общо има с цялата история? 

А за Панамаерата ми се струва, че това е автомобил с даден производствен дефект по каросерията, който не се продава, а си остава за ползване от Порше и са решили с рекламна цел да го направят такси, в което не виждам нищо лошо.

Нормална си е колата, иначе нямаше да тръгне никога по немските улици. Просто от АутоБилд се правят на интересни, идеята си е изцяло тяхна. 

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2