Новият ни здравен министър
Модератор: Общи модератори
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: Новият ни здравен министър
флейм, ти няма ли най-накрая да я смениш тази касетка или поне да обърнеш от страна "Б"...
имам чувството, че и докато те боцкат отзад, т.е. в дупето, пак си с усмивка на лицето, ама то т'ва не е положителна черта, нали се сещаш...
имам чувството, че и докато те боцкат отзад, т.е. в дупето, пак си с усмивка на лицето, ама то т'ва не е положителна черта, нали се сещаш...

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
///M Rider написа:абе квото и да си пишем времето ще си покаже![]()
само да не видим нови версии на старине филми
Еми то времето си тече вече 20 години и болшинството българи продължават да чакат за да видят какво ще покаже, а другите се спасяват кой както може. Не знам какво да очакваме да направи човек, дето си няма никаква идея какво говори а в същото време му се полага сериозна отговорност за подкарване на реформата в здравната ни система.
А на флейм, какво да отговорим повече след като нареди Русия заедно с най-големите демокраций на света и според него понеже всички сме тъпи и некомпетентни трябва само да си мълчим и чакаме като ни представят поредния идиот назначен за министър, който са намерили на разклона в Търново. Щях да умра от смях ако не ставаше въпрос за собствената ми държава.

Projektzwo написа:имам чувството, че и докато те боцкат отзад, т.е. в дупето, пак си с усмивка на лицето, ама то т'ва не е положителна черта, нали се сещаш...
Бе да ти кажа нито се боцкам, нито ме боцкат

А наркоманчетата обикновено ги съжалявам

martoto написа:20 години и болшинството българи продължават да чакат за да видят какво ще покаже, а другите се спасяват кой както може

martoto написа:флейм ... нареди Русия заедно с най-големите демокраций на света
...
според него понеже всички сме тъпи и некомпетентни трябва само да си мълчим и чакаме като ни представят поредния идиот назначен за министър
Мъъъъъъъъничко разлика има между "демокрация" и "велика сила"

И ми вкарваш думи в устата! Не съм казал, че си тъп и некомпетентен, нито за колегите, писали в тази тема!

И изобщо нямам навика да заключавам, че някой е идиот без да го познавам и на базата на 1 интервю

В горното изречение се съдържа позицията ми, която очевидно малко хора разбраха

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Бабето може и да излезе читаво, по новините казаха, че е склонила Бойко да отпадне таванът за лекарските заплати, значи проявява характер 

Никой не мое ма връне на селу!
spower написа:ferdy написа:Къде е връзката с тамифлу-то и ендокринологията, откъдето идва тя всъщност? Или тоя илач вече е станал панацея?
Панацея са парите дадени от фирмата вносител спечелила държавната поръчка
Много е дълго за обяснение, само ще спомена че няма връзка с ендокринологията и тамифлу-то, а финансовите интереси на кръга който представлява
Пак ли кръгове и названия? Разкажи, може ББ да прочете и да вземе мерки.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
saleen написа:Бабето може и да излезе читаво, по новините казаха, че е склонила Бойко да отпадне таванът за лекарските заплати, значи проявява характер
Е много ясно,нали самата тя е доктор....
Ето как се сформира една лекарска заплата в държавна болница...
Влиза пациент с плевмония,ако решат да го лекуват със скъпи медикаменти,може да прехвърли стойността на лечението....което е 400 лева (3 дена в болница...???)и тогава болницата влиза в разход,за целта има 2 способа,първият е че пациента се лекува с най-евтините лекарства и се изписва не за 3-4 дена а за 1,от там се правят икономии и лекарите "делят" горницата...
2 рия е че влиза човек с настинка а се пише "прединфарктно състояние",където лечението е около 4000 лева..разликата по споменатата процедура...
Държавните болници закупуват медикаментите си по-скъпо от часните такива...факт,което "горницата" се дели,така аз като данакоплатец плащам 1 път по-високите цени и ако не дай си Боже влезна в болница плащам още един път...
Реални примери-отидете в майчин дом и вижте някой лекари-шефове на отделения какви автомобили карат-жокер-няколко лексуса IS600-стойност над 100000 лева...
Порочна практика-избор на екип-има само един екип и трябва да платиш(избор няма)-цените започват от 480 лева,които 80% отиват само за лекара който оперира,останалите 20% са за болницата...
Специално пък за родилните отделения съм чувал всякакви гнусни истории, при това верни
Един ден като стигнем с приятелката ми до услугите им, няма да ходя с пачка пари при тях ми с пистолет, да ги видим как ще реагират
Възползват се само от безизходицата на хората. Мангалките цвъкат вътре безплатно естествено, а ние балъците да плащаме , за да ни се обърне некакво внимание .... Да имат късмета само

dimithur написа:Специално пък за родилните отделения съм чувал всякакви гнусни истории, при това верниЕдин ден като стигнем с приятелката ми до услугите им, няма да ходя с пачка пари при тях ми с пистолет, да ги видим как ще реагират
Възползват се само от безизходицата на хората. Мангалките цвъкат вътре безплатно естествено, а ние балъците да плащаме , за да ни се обърне некакво внимание .... Да имат късмета само
![]()
![]()
Като стигнеш до този момент, на съвсем друг акъл ще си... И аз си виках като теб, но като дойде момента, единственото което ти е в главата е да осигуриш всичко възможно за безпроблемно раждане ... и никой не те кара насила да си даваш парите..
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз случайно гледах новините и направо останах втрещен
Средно интелигентния Българин ако досега не се е усетил ,сега вече е крайно време да схване какъв цирк ни правят тия смешни хора
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
искам да споделя с вас мнението на в-к капитал по въпроса,което според мен описва точно новата министърка:
трябва ни човек, който да има управленски опит,да се е борил с държавната администрация,да има визия за реформата,решителността да я направи,но и умението да я представи на обществото и да ни убеди ,че тва е правилният път. нали се сещате тая колко може да ни убеди с усмивки и мълчание....
иначе на всеки втори етаж на панелен блок има по една честна лелка -темерут ,която ще свърши същата работа.....
трябва ни човек, който да има управленски опит,да се е борил с държавната администрация,да има визия за реформата,решителността да я направи,но и умението да я представи на обществото и да ни убеди ,че тва е правилният път. нали се сещате тая колко може да ни убеди с усмивки и мълчание....
иначе на всеки втори етаж на панелен блок има по една честна лелка -темерут ,която ще свърши същата работа.....
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Значи ако може, гледайте цялото интервю. С какъв тон и по какъв начин говори тази жена и за какво говори. Тя е вече публична личност, не е на вилата си и мисля, че подобно поведение от един министър, който сега сяда на стола е най-малкото неуместно, а сравненията с Елцин и Берлускони, са ирелевантни към случая. Ние не можем да кажем, щото някой друг се е дънил, значи можем и ние, това ли е добрия пример или може би е оправдание за вършене и говорене на глупости? От този човек ще зависи здравеоопазването в страната и аз определено не искам човек, който демонстрира някакво, незнам как и на какво да го оприлича, поведение, да взема важните решения в този сектор. Защото само г-н Борисов може да говори едно, а да върши съсем друго, на другите не е позволено
Но както казах, може пък да ми се е привидяло, да видим все пак какво ще свърши, може да има повод за аплодисменти, лично аз ще се радвам. Но не съм голям оптимист.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
интересно как министър нанев го отпъдиха като честен човек, но пък с прокурорско олбвинение,шефката на здравната каса ,глъсувана преди 64дни от същите тия гербаджии -днес е отстранена и обвиняема....! тия хора не могат да си задържат мнението за повече от ден-два....! и самият сигнал ,който подават по този начин стопира дори и честните държавни служители да вършат каквото и да било и по този начин блокират изобщо държавата....
Andreev1959 написа:Всеки човек още с раждането си бе здравно осигурен и се намираше под майчината закрила на партията-ръководителка.

Милицията принадлежеше на народа - и народът принадлежеше на милицията!

Еб* му майката
Като хлебарка е бе, нема отърване от тея , не знам аз ли съм карък нещо, щом все се натрисан на такива червени-олигофрени мечтатели по добрите стари времена
Или просто са навсякъде 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
flame написа:Andreev1959 написа:Всеки човек още с раждането си бе здравно осигурен и се намираше под майчината закрила на партията-ръководителка.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Милицията принадлежеше на народа - и народът принадлежеше на милицията!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе може и така да е било ама бащите ни спяха спокойно, че на другия ден ще си намери на същото място, където е паркирал Жигулата и, че лятото ще отидете на почивка за 2 седмици без да се чуди дали ще стигнат парите и без нагли арендатори да ви искат такса за плажа и и да ви обявят: - Или плащаш за чадър и шезлонг или на друго място ходи

Сега въпроса е какво правим днес, за да бъдем по-добре утре, а не да се връщаме към миналото и докога ще търпим всичкото това безрасъдство... Здрава ръка трябва и закони, който да се прилагат, а не само голи предизборни обещания, не случайно ББ заблуди народа с представата за тези си качества...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt