Дойче веле:цените в Германия по-ниски от България!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Дойче веле:цените в Германия по-ниски от България!!!
Kaк па успя да намесиш вдянков и в тая тема
Той па какво общо има с цените на зарзаватите, не съм чул и на тех да им е бацнал акциз 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ir0n написа:Защото във всяка държава лидл си има собствено производство, за да са ниски цените. Иначе представяш ли си износ за Испания от Германия или Австрия?Аз не. Цените биха отишли в небесата...Освен това една стока се напасва ценово и по качество за определената държава. Само извстни марки не могат да не си позволят да не предлагат едно и също качество.
За Лидл това ми е лично мнение. Ще се радвам ако ми покажеш че греша и стоките са едни и същи и идват от едно място. Ама се съмнявам
Eми загледай се в зеленчуците и виж,че всички или повечето,както и плодовете са от Испания,има страшно много марки шоколад,които са еднакви,немска бира,датско месо,италиански сладкиши..Сравнявам Лидл и Алди в Испания,Дания и Норвегия-над тях имам преки наблюдения..Айде обори ме ти сега..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
dimithur написа:Kaк па успя да намесиш вдянков и в тая темаТой па какво общо има с цените на зарзаватите, не съм чул и на тех да им е бацнал акциз
запознай сеее

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
EBEEMVACIA написа:dimithur написа:Kaк па успя да намесиш вдянков и в тая темаТой па какво общо има с цените на зарзаватите, не съм чул и на тех да им е бацнал акциз
запознай сеееhttp://e-vestnik.bg/8900/emil-dimitrov-revizoro-reforma-v-mitnitsata-shperplata-shushumigata-i-fashista-pak-sa-na-rakovodni-postove/
A тоя па догано-комунистическо-тлъсто-деляно пеевски вестник от няколко месеца съм се зарекал да не го чета

Bogat-Beden написа:Ir0n написа:Защото във всяка държава лидл си има собствено производство, за да са ниски цените. Иначе представяш ли си износ за Испания от Германия или Австрия?Аз не. Цените биха отишли в небесата...Освен това една стока се напасва ценово и по качество за определената държава. Само извстни марки не могат да не си позволят да не предлагат едно и също качество.
За Лидл това ми е лично мнение. Ще се радвам ако ми покажеш че греша и стоките са едни и същи и идват от едно място. Ама се съмнявам
Eми загледай се в зеленчуците и виж,че всички или повечето,както и плодовете са от Испания,има страшно много марки шоколад,които са еднакви,немска бира,датско месо,италиански сладкиши..Сравнявам Лидл и Алди в Испания,Дания и Норвегия-над тях имам преки наблюдения..Айде обори ме ти сега..
Веднага. Плодове и зеленчуци как очакваш да има целогодишно в държави като Германия, Испания,Дания и Норвегия? Такива работи се внасят в цяла Европа от Испания, Турция, Тунис и други държави от Африка. За шоколада....нали ти се каза, че се продават под едно и също име, но се произвеждат на месна почва?И други колеги ти го казват, ма ти не отбираш. Както и бирата. Нима бекса в България е от Германия? Италианския сладкиш е по вид италиански, ма се произвежда на място. Гледай на стоките къде са произведени, не гледай как се казват. Сега сигурно следващия ти въпрос ще бъде за дъвките?
Тук в Лидл има Туборг. От Дания? Нанайси. Вари се в Хамбург, според немските традиции, нема нищо общо с Дания....
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Германия-център на вселената
Придаам са!

Придаам са!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Е това ли успя да измислиш, първо имах балкански комплекс, после Германия...Тц тц
Ае жив и здрав, като нема кво да кажеш, не се излагай поне
Ае жив и здрав, като нема кво да кажеш, не се излагай поне

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Лично си купих испански сок от пени маркет в Мюнхен, видях да има и други стоки. Болшинството се произвеждат в страната, където е магазина, но има и внос. Има доста немски неща в испанските лидъли също. Относно темата, да абсолютно съм съгласен, че евтиния кашкавал 6-7-8€, от лидъла и други подобни магазини, е много по-добър от Българския, освен ако не се сравнява с български от 15/20лв. Както каза и един колега, твърдите овчи и смесени кашкавали, нямат нищо общо с Гауда и подобни, но и цената е друга. В Бг, аз не съм виждал такива за сега.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
При днешната новина, темата се обезсмисля...
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6272904
Мисля, че преди една година бяха 150лв..
Тук максималната цена, която съм виждал е 25-30€ за кг.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
A аз се възмущавах на 150 лева за грозде
По -странното беше ,че и на мен ми обясниха същото ,че не страдат от липса на клиенти 

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

alekangg написа:При днешната новина, темата се обезсмисля...
Tия не са добре

dimithur написа:Ми има една закономерност - бедният човек е глупав човекТой затова е и беден. Ми тогава що па да не стрижат овцете като са глупави . Баси е досега се опитвах да си пека кремвирши с кашкавал, които се разпаднаха тотално , котка даже само като ги видя избяга с отвръщение
разговор между двама тираджий (истински случай)
1: здрасти
2: здрасти
1: кво караш
2: 5 тона уйове, ташаци, кокали нокти косморляк за леки и сачи

оттогава кренвирши в БГ не ям
- _BlinG_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G-Power BMW M3 E46
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Колко пророчески е бил филмът "Крилце или кълка" . 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
slav4o1 написа:dimithur написа:Ми има една закономерност - бедният човек е глупав човекТой затова е и беден. Ми тогава що па да не стрижат овцете като са глупави . Баси е досега се опитвах да си пека кремвирши с кашкавал, които се разпаднаха тотално , котка даже само като ги видя избяга с отвръщение
разговор между двама тираджий (истински случай)
1: здрасти
2: здрасти
1: кво караш
2: 5 тона уйове, ташаци, кокали нокти косморляк за леки и сачи
![]()
![]()
оттогава кренвирши в БГ не ям
Ми суха кръв от Италия за български кремвирши,наденица и луканка!?