Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България

Мнение от aero » 26 Апр 2010, 2:59

И аз ще кажа две-три думи за мача.

Според мен, изиграхме мача правилно, с оглед важността му за крайното класиране. Колко пъти успяхме да надиграем ФРГ и въпреки това да не запишем победа?
Сега подхода ни беше различен от останалите мачове и се надявам в края на сезона да се поздравим с титлата, именно благодарение на този мач.
Нека да не забравяме, че не може да се играе футбол срещу отбор, който не ти позволява да го играеш и най-вече не го практикува (всички знаете за какво говоря...)
Проблемите с контузии и напрежението преди мача не ни помогнаха изобщо. Повече за мача не искам да пиша, той остава зад нас, къде като полезен опит, къде като неприятен такъв.

Нещо, което е важно и искам да Ви кажа е, че от следващия мач, независимо от опонента ще прилагаме ротационна схема, за да може да играят всички. Всеки мач ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще използваме и 5-те си смени, без връщаме обратно играчи които вече са били извадени (освен, ако не е крайно наложително). Всеки ще получи достатъчно игрово време, и като титуляр, и като резерва. Разбира се формата на даден играч ще е определящият фактор за стартовия състав, но никой няма да е пренебрегнат в течение на мачовете.

Остават 6 мача, в които се надявам да покажем най-доброто от себе си... 8)
Изображение

Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 26 Апр 2010, 8:01

Евала на Стоянчо за мнението.

Евала, момчета за "форумно-правилно изиграния мач". Според мен ФРГ сами ще си вкарат вълка в кошарата до края.

Момчета, четвъртъка ще гледам да дойда, но още не мога да потвърдя.

Потребител
Аватар

Мнение от rangla » 26 Апр 2010, 8:40

:yes:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 26 Апр 2010, 9:06

Напълно подкрепям и Стоянчо
и Фифо в думите им и за мача
и за играта ни като цяло...
Мисля си че вчера писъствах на
една хомо-пародия и вместо да
разпусна в неделния ден се натоварих
допълнително...

Гена ти хуу си запазил в четвъртък,
аз съм на линия, но може би си забравил,
че имаме и в дружба час по същото
време с на Явор момчетата, аз нямам
претенции къде ще играем стига Мето да
се разбере с тях, че няма да идваме...
Иначе ако можем да се събираме отбора
да играем въднъж в седмицата аз ще
съм повече от щастлив, да полъскаме заедно...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepinho » 26 Апр 2010, 9:20

За мача:
Изгледах го много внимателно. Футбол не се игра и от двата отбора. Ние този път подходихме по различен начин и тактически стояхме правилно. Защитата беше на ниво, а на пред нямаше никаква градивност и идея как да се вкара гол. За първи път откакто съм в отбора за 70 мин нямахме НИТО едно голово положение. Видя се че нашата игра не е да сме по назад, а да мачкаме до последно и да създаваме и да изпускаме положение след положение. Изводите са ясни защитата винаги си е на ниво, а напред преса и гонене на всяка топка.
п.п. На фрг не им ли писна след всеки мач срещу нас да говорат толкова много и само да се оплакват :?:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 26 Апр 2010, 10:39

И аз да кажа нещо, нищо че сдадох властта :mhihi:

Има много големи истини в горните постове, но има и нещо, с което не сме наясно всички от отбора, и според мен би трябвало да го изясним. Ще играем само и единствено за удоволствие или ще играем за тенекий и форумна слава???
Лошото е, че май половината играем за удоволствие, а другата половина за купи и медали. Докато не постигнем единодушие в тази наша позиция няма как да вървим успешно нагоре като отбор ;)

За мача, смея да кажа, че допуснахме грешка, като се върнахме и се опитахме да правим нещо, което никога до сега не сме правили. Може би с оглед на това, че Пешо ни липсваше много, че аз, Шурата и Гнездака бяхме на под 50% от възможностите си поради една или друга причина, и че нямаше как по друг начин да играем, но поне ще ни е за урок.
Моята позиция от тук нататък във всеки мач ще бъде: излизаме, мачкаме, раздаваме се кой колкото може и практикуваме акакуващ и атрактивен футбол. Нещо което можем отлично и изпитваме удоволствие когато го правим. Крайният резултат за мен ще бъде без значение!

Имам и една молба, свързана с играта ми/ни в самите мачове. Хора, когато искам топката играйте с мен, независимо дали съм на един метър от Вас, или на другия край на игрището. Без да се изтъквам, едно от силните ми качества е владеенето на топката (дръбъла) и погледа върху играта. Когато ме изолирате и не ми давате възможност да играя с топката ефективността ми пада адски много.
Надавам се съвсем скоро да навляза във форма, за да мога да тичам достатъчно, че вчера се пазех от резки движения, а и видяхте че при всяко влизане с топка в крака бях на земята. Извинявам се, ако съм Ви подвел и не съм се движел много по тереня.

Относно отбора на ФРГ, предлагам да си гледаме в нашата паница, без да ни интересува нищо свързано с тях.
Просто следващият мач срещу този опонент излизаме, мачкаме, говорим с игра, а не с думи. Бием с разлика, пък нека мрънкат, недоволстват и нека накрая станат първи, та да могат да си карат баничарките на спокойствие, без нерви.

В Четвъртък съм на линия.
Сега ще звънна на Явката, да му кажа да си търсят отбор за тази седмица.
долен хранител
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 26 Апр 2010, 11:00

Искам да напиша нещо тук, за да не го пиша във форума на Лигата. То е повече насочено към тях, но смятам, че е по-добре да не пораждам допълнителните конфликти.

Изкарването на думите на Мето от контекста на мненията, в които са използвани от въпросния едро-габаритен футболист от отбора на ФРГ на мен лично ми показа, че не сме ние със свалените гащи. Не е нормално да изкарваш пред всички в Лигата това, което ние тук си пишем за нашия отбор и за противниците ни. Сигурно се търси съчувствие и подкрепа. Т.е. търси се разширяване на оранжевата групичка с бираджийте (семкаджийте), които да подвикват както се случи при изпълнението на някой от дузпите на Чепеларе. Интересно е защо до сега не съм срещнал пост във Форума на лигата, в който някой се оплаква от неспортмеснската и затворена игра на нашия отбор. Малко се вживяват в ролята си на Шампиони с много медали и купи. Това, че са Шампиони не значи, че всички трябва да покрепят техния отбор.

Това е, което мисля.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 26 Апр 2010, 11:21

Споделете дали има места за четвъртък за разни инженерчета да ви развалят мачовете :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 26 Апр 2010, 12:36

Чувствам се длъжен да кажа нещо въпреки, че не ми се ще да се връщам на темата.
Емо от ФРГ НЕ Е комплексар. Снощи съм подбрал тази дума съвсем безпричинно и неправилно. Извинявам се, че съм го определил като такъв. Надявам се да прочете тук и да приеме извинението ми. Не познавам достатъчно човека за да имам право да му поставям каквито и да е определения. Надявам се да събера сили и да му се извиня и лично.

А вече по актуалната тема - в четвъртък ще дойда.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 26 Апр 2010, 13:05

Още от началото не исках тук да коментирам мача, че да не започнат някакви форумни битки...
За това само искам и аз да се извиня, че не се движих много по терена и от там играта ни се затваряше още повече...

За четвъртък никакъв шанс да дойда - в момента наистина съм тотална щета и едвам ходя/лежа/седя... Даже още се чудя за какво беше тая проява?!
btw Гена, след мача, много бързо затръгна към игрищата (или по-скоро: аз - много бавно) и май те изпуснах за малко, а после като ти звънях не вдигаше телефона...

хайде, със здраве!
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 26 Апр 2010, 13:12

Според мен Мето е мн прав... трябва да си изясним целите... за разпускане и ташак или за кеф и победи и тенекии които непременно са част от удоволствието от играта. Стилът ни на игра на мен не ми допадна особено, даже напротив. Чудя се едно нещо :

Защо не изиграхме този мач по начина по който играхме срещу Хеттрик ??

Не мисля че ФРГ са по-силни от Хеттрик и това ще си проличи съвсем скоро...

Другото което си мисля, че тези промени които настъпиха след Чепеларе не се правят по-време на сезона в заключителната му част когато отбора се бори за 1во място, да промените са може би наложителни с оглед това че Мето не е длъжен да отговаря и движи всичко, но момента може би не беше най-подходящ.

Оттук насетне вс да са живи и здрави и да си играем играта това е !!

П.П ПРитеснява ме факта че се съобразяваме с който и да е било!! Имаме качества да биеме вс и то с много !! Не ни интересуват другите - кой какво говори и кво плюе. Биеме ги пак нека си говорят каквото си искат!

Айде със здраве! :bchug:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CRACK_FTW » 26 Апр 2010, 13:28

Хмммммм.......
Не виждам защо се почнаха тия закачки между двата отбора при положение че мача протече супер коректно (това което аз съм видял ) и не е имало някакви умишлени влизания с цел да застрашиш здравето на играча, както и някакви провокаций от който и да е било от двата отбора с цел изнервяне на мача.Наистина играта която показахме в този мач не е истинското лице на този отбор и дано повече не ни се налага да играем по този начин.За мача в четвъртък пропускам защото съм на работа до 22:00.

Айде със здраве на всички :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от emevev » 26 Апр 2010, 13:37

Runnaway написа:Изкарването на думите на Мето от контекста на мненията, в които са използвани от въпросния едро-габаритен футболист от отбора на ФРГ на мен лично ми показа, че не сме ние със свалените гащи. Не е нормално да изкарваш пред всички в Лигата това, което ние тук си пишем за нашия отбор и за противниците ни. Сигурно се търси съчувствие и подкрепа.

Баце, "300-килограмовия" не е цитат от форума ви, а "кьоравия" е... (без коментар!)

Стояне, от мен всичко е ОК - всеки се изпуска понякога...
аз просто никога и никого не съм обидил с конкретни епитети и квалификации - лошо няма: минало е...

П.П. пардон за намесата в темата ви (ще гледам да не се повтаря), но държах да съм разбран правилно!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 26 Апр 2010, 15:11

Пробвахме нов подход за мача - не се получи... Определено това не е нашата игра и е повече от ясно, че прибрано и на контри повече няма да играем, независимо от опонента. Не е нужно да акцентираме толкова много върху един слаб наш мач... Прави сте, че е много по-важно да се наслаждаваме на мачовете през уикендите, а не да се натоварваме с излишно напрежение.
Не виждам какво повече има да се коментира и да се подклаждат закачливи коментари. :dunno: Както каза Мето, нека да си гледаме нашата паница, а не чуждата.

Четвъртък пропускам, на работа съм... :banghead:

Поздрави :winky:
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.E » 26 Апр 2010, 15:19

И аз няма да успея в четвъртък :(
За другата седмица ме бройте.

:bang:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата