формат на видео за нокия?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
формат на видео за нокия?
колеги кажете как да конвертирам или по точно в какво да конвертирам фаиловете за да вървят на проклетия телефон
даите няккава програмка ако знаете

даите няккава програмка ако знаете
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: формат на видео за нокия?
Е, добре де- к'ва Нокиа точно
На врачки да ти мязаме
.3gp или .mp4 е формата, и двата ги четат телефоните- програми колкото искаш... Важното е резолюцията- ако не си с някое старо дърво (с малък дисплей) или пък с 5800, Н97 и т.н. модели с тъчскрийн ти трябва резолюция 240х320... Накратко- размера трябва да е колкото ти е дисплея... По-малко може, но по-голямо обикновено се еба*а да тръгне- я няма видео, я сече жестоко...
Я виж това дали ти върви => http://dox.bg/files/dw?a=d69518e0ef Тръгва на всяк'ви модели Нокия,СониЕриксон, Моторола с дисплей поне 240х320...

.3gp или .mp4 е формата, и двата ги четат телефоните- програми колкото искаш... Важното е резолюцията- ако не си с някое старо дърво (с малък дисплей) или пък с 5800, Н97 и т.н. модели с тъчскрийн ти трябва резолюция 240х320... Накратко- размера трябва да е колкото ти е дисплея... По-малко може, но по-голямо обикновено се еба*а да тръгне- я няма видео, я сече жестоко...
Я виж това дали ти върви => http://dox.bg/files/dw?a=d69518e0ef Тръгва на всяк'ви модели Нокия,СониЕриксон, Моторола с дисплей поне 240х320...
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Милене, последно време все се изказваше неподготвен и говореше само глупости и като видях че си писал си казах ето го бисера пак, но уви мисленето ти е правилно този път 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Koлега ако си със смратфон (Е или Н серия) си качи програмата
SmartMovie. С нея мое да гледаш всякакви формати (.ави и т.н.) , даже и със субтитри.
Иначе с .3гп и .мп4 формата не трябва да имаш проблеми дори и с заводския софт.
ПП: все пак какъв е телефона?
SmartMovie. С нея мое да гледаш всякакви формати (.ави и т.н.) , даже и със субтитри.
Иначе с .3гп и .мп4 формата не трябва да имаш проблеми дори и с заводския софт.
ПП: все пак какъв е телефона?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
kriso85, гарантираш ли, че някоя конкретна версия на SmartMovie чете субтитрите
Щото досега такава не съм уцелил и спрях да се занимавам- правя си ги .мр4 с вградени субтитри и си гледам кефа...
Къде го прати човека да се занимава с 1000 програми
Слага си Ultra Video Converter и е готов- конвертира до к'ъвто си формат и размер иска, с каквото качество му е кеф, и в бонус- слага субтитрите... Вие му убивате- за едно клипче на телефона да си качите се занимавате с един куп простотии
Програми "Всичко в едно" за тая работа има колкото искате- само потърсете малко...
=====================================================================================
Ице, това че сме на различни мнения понякога не ми пречи и да съм прав от време на време
Жалко, че те разочаровах този път и съм написал нещо правилно
Пък и темата с бисерите трябва да се пълни все с нещо- поне с това ще помогна, ако не с друго

M3 E92 написа:Колега, ако ти се занимава ->
Китза конвертиране на видео за GSM
Упътване как става цялата магия
Къде го прати човека да се занимава с 1000 програми

=====================================================================================
Icco написа:Милене, последно време все се изказваше неподготвен и говореше само глупости и като видях че си писал си казах ето го бисера пак, но уви мисленето ти е правилно този път
Ице, това че сме на различни мнения понякога не ми пречи и да съм прав от време на време

Да ви имам и нокиите
Тука некой твърдеше, че китайските телефони били пръчки - нека ми е зле, нали си гледам филми даже на пълната PAL резолюция без грам да ми нацепва 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Коя е тая пълна PAL резолюция, че нещо не те разбрах какво имаш предвид, и как го правиш тоя номер пак не разбрах като примерно екрана ти е 300*200 пиксела, ти се изкара че гледаш FULL HD на мобилен телефон с резолюция 300*200

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
ms написа:kriso85, гарантираш ли, че някоя конкретна версия на SmartMovie чете субтитритеЩото досега такава не съм уцелил и спрях да се занимавам- правя си ги .мр4 с вградени субтитри и си гледам кефа...
Da.
Поне 10 филма съм гледал на телефона със субтитри. Естествено трябва да са в една папка със филма и да се казват по същия начин със разширение .срт или .суб
ПП: ако искаш дай мейл на ЛС да ти я препратя конкретната версия
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

да, за симбиан чете субтитри без проблем
и на Win Mobile става, но там както винаги нещата са малко по трудни
и на Win Mobile става, но там както винаги нещата са малко по трудни

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Давам ти пример за нокиа 5530 как конвертирам филми и клипове.
Използвам програмата Any Video Converter като вътре въвеждам следните неща.
Горе в ляво където пише Profile го слагаш .mp4.След това долу попълваш следните данни.Видео кодек mpeg4 ,frame size 480x320 ,video bitrate 1024 ,framerate 24 ,а звука си го правиш по собствено усмотрение като битрейт.Най-долу в цялата колонка имаш прозорче ,в което избираш субтитри за вграждане във видео файла.
Така конвертирани филмите и клиповете вървят чудесно на горе посочения телефон ,както и на идентични на него.
Използвам програмата Any Video Converter като вътре въвеждам следните неща.
Горе в ляво където пише Profile го слагаш .mp4.След това долу попълваш следните данни.Видео кодек mpeg4 ,frame size 480x320 ,video bitrate 1024 ,framerate 24 ,а звука си го правиш по собствено усмотрение като битрейт.Най-долу в цялата колонка имаш прозорче ,в което избираш субтитри за вграждане във видео файла.
Така конвертирани филмите и клиповете вървят чудесно на горе посочения телефон ,както и на идентични на него.

14 мнения
• Страница 1 от 1