Тежка катастрофа 23.04.2010 Автомагистрала Хемус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: Тежка катастрофа 23.04.2010 Автомагистрала Хемус

Мнение от titto » 26 Апр 2010, 21:47

dimithur написа:Сори че се хиля ама ми е смешно наистина. И какво да им уважавам на тея ? :dunno: До вчера орал на село с трактора, са ми се качил на еС класата и айде юруш на маслините. Само мога да се радвам, че не е отнесал още некой в гробищата. То бива верно малоумност и комплексарщина, ма ча па толкова :dunno:
:) :roll:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 26 Апр 2010, 21:57

titto написа:
dimithur написа:Сори че се хиля ама ми е смешно наистина. И какво да им уважавам на тея ? :dunno: До вчера орал на село с трактора, са ми се качил на еС класата и айде юруш на маслините. Само мога да се радвам, че не е отнесал още некой в гробищата. То бива верно малоумност и комплексарщина, ма ча па толкова :dunno:
:) :roll:

Абе не е точно така, за да му дадът С-500 на изплащане, тя чистак нова е без да проверявам от балкан стар сигурно поне 150 хилки, което значи че този 27 годишен младеж е имал доста стабилен месечен доход, сигурно на около 10 хилки са го осигурявали или не знам, което ме кара да мисля, че е бил кадърен и доста напред с материяла. Никоя компания няма да даде е така на всеки да изплаща С-500 ... Сега тъпо е да го обиждаме на селянин според мен.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 тд
Мечтае да кара: самолет
Детайли за колата: невзрачна

Мнение от BMario » 26 Апр 2010, 21:58

Пак си говорим на различни езици?! :mhihi: Както винаги в подобни теми.Две неща са ясни:-Жалко за младия човек.И второ -Ограниченията са за това-да ОГРАНИЧАВАТ.
Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 26 Апр 2010, 22:01

A на бас, че автомобила е бил фирмен ;) ? Никой не е толкова тъп, да има фирма и да си го купи на собствено име, щото требва да си пише заплата 10к и да и плаща данъците :kuku:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Апр 2010, 22:08

titto написа:
Ryapoff написа:Еми не е неочаквано някой да артиса заради несъобразена скорост. Всички понякога настъпваме, но някои преценяме.
Преценяме, ку.а му! :confused: :mhihi: Колко съм се кръстил да не спукам гума с 200+ че няма да ме разпознаят после с тая служебната Королка Версо!Скороста увлича яката раота, колеги!
Колкото и да бързате, КАРАЙТЕ максимум с 20-30 км.над ограничението, че после ще има да казват за нас "Ми като е карал така, си го е намерил!", но ще има и роднини и близки, които ще ни жалят!
:yes: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 26 Апр 2010, 22:11

Човекът се върти кат пумпал под пръстта......, засрамете се! :confused:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 26 Апр 2010, 22:12

GEORGIEV написа:лека му пръст на момчето :confused:

:OT:
много ме кефите как коментирате за скороста че била висока , а съм сигурен че вие всички сте карали с 200 км/ч поне веднъж ,някъде ........ама съм 100% сигурен ,но иначе се правите на много уставни тука

За 5 години нито веднъж не съм вдигнал повече от 160.. Имам си БМВ-то от 3 месеца вече и съм го изкарвал от София, но с него не съм карал с повече от 150.. поради простата причина, че нямам желание да го правя.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Апр 2010, 22:17

има хиляда ако-та и може би-та при всяка ситуация. тая отсечка я карам много често ,а се возя по нея откакто я има адски често. знам всяко завойче и камъче по пътя ,в момента на седмица два пъти почти сигурно я прохождам. карам я и с бавареца и с една умрела баница-форд. съобразявам се с коя кола съм в момента ,щото е ясно ,че с двете се минават завоите различно. случвало се е късно вечер на спускане ,ма на обратно от тунелите да пусна с баницата на 170 ,а с 5цата и с 200,но знам точно къде може и рядко се случва да няма коли ,за да го направя. сеча цялата магистрала ,за да намаля радиуса на завоите. ако не се познава пътя е доста опасно като изпълнение. на точно този завой със сигурност има обратен вираж, който при лоша преценка те понася надясно. отделно в комплект с висока скорост сигурно се и губи контакт с пътя,което и е станало почти със сигурност. просто човека не е преценил възможностите на колата си,своито възможности,пътната обстановка и е платил за това с живота си. по самите мостове има лоши скокчета-някои от тях скоро ги рендосаха и позаравниха.
п.с. много добре видях и със сигурност мантинелата не беше го закачила вътре. но тва не знам какво значение има в случая...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 26 Апр 2010, 22:19

SKISA написа:.........
:yes:
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 26 Апр 2010, 22:27

SKISA написа:има хиляда ако-та и може би-та при всяка ситуация. тая отсечка я карам много често ,а се возя по нея откакто я има адски често. знам всяко завойче и камъче по пътя ,в момента на седмица два пъти почти сигурно я прохождам. карам я и с бавареца и с една умрела баница-форд. съобразявам се с коя кола съм в момента ,щото е ясно ,че с двете се минават завоите различно. случвало се е късно вечер на спускане ,ма на обратно от тунелите да пусна с баницата на 170 ,а с 5цата и с 200,но знам точно къде може и рядко се случва да няма коли ,за да го направя. сеча цялата магистрала ,за да намаля радиуса на завоите. ако не се познава пътя е доста опасно като изпълнение. на точно този завой със сигурност има обратен вираж, който при лоша преценка те понася надясно. отделно в комплект с висока скорост сигурно се и губи контакт с пътя,което и е станало почти със сигурност. просто човека не е преценил възможностите на колата си,своито възможности,пътната обстановка и е платил за това с живота си. по самите мостове има лоши скокчета-някои от тях скоро ги рендосаха и позаравниха.
п.с. много добре видях и със сигурност мантинелата не беше го закачила вътре. но тва не знам какво значение има в случая...

Eм хубаво го познаваш пътя, ама я си представи, че след зимата се е появил некой нов трап, от който политаш - какво правиме в такъв случай :dunno: Има къде къде по-добри участаци за вдигане на 200+ , то верно сигурно там на моста е по-маниакално , ама лично аз не бих го направил, ако ще и с бугати ваерон да съм ;)
Н.Хайтов

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Апр 2010, 22:46

ми ако четеш преди да пишеш ше прочетеш ,че го правя на слизане към софия от тунелите ,а не на мостовете. и ако има трап и го уцеля и не знам,че е там и имам късмет да се преметна -ше се очистя. е тва ше стане. но може да се очистя и докато карам с 30 и падне моста върху мене или под мене....

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Апр 2010, 23:44

dimithur написа:Eм хубаво го познаваш пътя, ама я си представи, че след зимата се е появил некой нов трап, от който политаш - какво правиме в такъв случай :dunno: ...

Да ти кажа ли к'во ще стане в случая дето описваш :?: 90% е шанса да се размаже качествено и да го стържат от някоя ламарина... И тогава пак ще кажа само едно- дано не е убил друг, а се претрепал САМ... Не, че имам нещо против който и да е, но като се поемат рискове, нека са за собствена сметка и да не намесваме други хора...
Такива дето се мислят за безсмъртни не ги съжалявам като се утрепят- важното е да не взимат други хора със себе си в гроба ...

Може да ви звучи грубо- не ми дреме изобщо... Кой както ще да умира, не ме вълнува- само да не повлича други с него...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 27 Апр 2010, 3:15

ms написа:Такива дето се мислят за безсмъртни не ги съжалявам като се утрепят- важното е да не взимат други хора със себе си в гроба ...

Може да ви звучи грубо- не ми дреме изобщо... Кой както ще да умира, не ме вълнува- само да не повлича други с него...
Т'ва е разбираемо но не е съвсем правилно. По-принцип всеки човешки живот е ценен сам по-себе си за държавата и обществото, щото ако не е някой абсолютно криминален тип, най-вероятно тоя човек нещо работи и носи своя принос ако щете дори за брутния вътрешен продукт. Затова трябва да се взимат превантивни мерки, дори за тия хора дето или не разбират или умишлено са готови да поемат тия безмислени рискове. Но средствата за това определено не са в техническото обезопасяване на пътните съоръжения (въпросните мантинели например) или пък превозните средства. Не щото е невъзможно ами просто това би струвало безумно скъпо. Затова основната причина, може би не за конкретния случай но за големия брой подобни, е липсата на адекватен контрол от страна на КАТ. Или другояче казано - корупцията, щото закони си имаме. Просто ситуацията на пътя в България е огледало на положението в обществото и държавата ни като цяло. Тъжно но факт :confused:
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Апр 2010, 7:02

martoto написа:
ms написа:Такива дето се мислят за безсмъртни не ги съжалявам като се утрепят- важното е да не взимат други хора със себе си в гроба ...

Т'ва е разбираемо но не е съвсем правилно. По-принцип всеки човешки живот е ценен сам по-себе си за държавата и обществото, щото ако не е някой абсолютно криминален тип, най-вероятно тоя човек нещо работи и носи своя принос ако щете дори за брутния вътрешен продукт. Затова трябва да се взимат превантивни мерки, дори за тия хора дето или не разбират или умишлено са готови да поемат тия безмислени рискове. Но средствата за това определено не са в техническото обезопасяване на пътните съоръжения (въпросните мантинели например) или пък превозните средства. Не щото е невъзможно ами просто това би струвало безумно скъпо. Затова основната причина, може би не за конкретния случай но за големия брой подобни, е липсата на адекватен контрол от страна на КАТ. Или другояче казано - корупцията, щото закони си имаме. Просто ситуацията на пътя в България е огледало на положението в обществото и държавата ни като цяло. Тъжно но факт :confused:

Kaто гледам в колко часа си писал, май не си от тука , вероятно си от зад океана ? Както знаеш тук всичко ни е наопаки - не си прави илюзии, че тея с тея коли са полезни за държавата и плащат някакви данъци . Точно обратното е - най-много да им срещнеш имената в криминалната хроника как са точили ДДС или са измисляли някакви други схеми за "елегантни" кражби на държавата. Мисля че вече и в друга тема го коментирахме - никой, който си изкарва честно парите в България, няма да си купи точно па S-класа.

P.S Абе са друга теория започна да ми се върти в главата - може па е решил да се самоубива бе :shock: Да се хвърли от моста и толкова - ма мантинелата се е оказала по-здрава отколкото е изглеждала ;)
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 27 Апр 2010, 10:18

martoto написа:
ms написа:Затова трябва да се взимат превантивни мерки, дори за тия хора дето или не разбират или умишлено са готови да поемат тия безмислени рискове.

Има ги превантивните мерки - в случая такива се явяват ограниченията на скоростта.
Ама когато някой е достатъчно тъп и се мисли за безсмъртен и не ги спазва, всички виждаме какво става. :banghead:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата