Как се прави обява за кола или части или сайт за коли ли !
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Как се прави обява за кола или части или сайт за коли ли !
Как според мен се прави обява за кола или сайт за коли!
Как ли - ето така - с внимание и с много детайли и ТОНОВЕ снимки на детайлите.
Нямам нищо общо със сайта или колите - просто попаднах на 2 доста красиви и редки екземпляра:
http://www.autoleitner.nl/html/aanbod.php
2000 BMW 750iL V12 Individual E38 Sepia
http://www.autoleitner.nl/html/show.php?i=439
1992 BMW 850 Ci V12 E31 Briljantrood
http://www.autoleitner.nl/html/show.php?i=427
... и ми хареса как излагат инфо. Вече ми писна да гледам оферти за каквото и да е , да не говорим за коли
дето има 2 снимки с 1пикселов телефон на някоя кална кола в снега - после ... що не се продавали.
Същото е и за колите на части - или пък с каквото и да е. Как да купя нещо което доста често идва с куриер
(дори да можеш да гледаш) без детайлни хубави , ясни снимки. Малко ли сървъри и хостове има.
Фотоапарати ли толкова няма или не се намират и са супер рядки или супер скъпи.
После или "търговците" не могат да си продадът с месеци "стоката" ... или по-лошото - още безброй
мнения в темата за Некоректни търговци.
Ето хост, коjто ползвам и е супер добре, ... за да съм конструктивен:
http://www.imagevenue.com/
http://imgur.com/
Моля, никои да не ме разбира погрешно, не иска да се заяждам с никой, изложих си мислите достатъчно ясно,
просто ми писна да искам да дам на някои 100, 200, 500 и доста нагоре или дори и да са суми от по 20, или 50 лв. дори и да го моля едва ли не да ми прати снимки, за да му дам аз парите си.
Да не говорим че в Е-bay - пък задължително се снимати дефектите и забележките на колите заради идеята че купуваш "AS IS".
Ето хората са си добавили екстрите и кодовете , а не ... "перфектна е с вс. екстри за модела, коман reil, поръчкова ... ала fucking бала .... " ми те всички са поръчкови бе, да не говоря за 34те грешки или директни измами.
За екстрите има начини - има хора в нета които помагат с разкодирането на VIN-oве, има и дилършипове дето
дават детайли при правилен тон и начин на запитване.
0940-Speciale dakantenne telefoon
0940-Stuurwiel in meerdere kleuren leder
0940-Houtinleg Muschelahorn engels rood
0940-Walknappa Kastanje leder interieur met Marineblauwe bies
0940-Dashboard in Marineblauw leder
0944-Extra Individual uitvoering
0944-Kleenexbox in rechterachterdeur in Walknappa Kastanje leder
0944-Radiobediening in dakhemel met ventilatie
0944-Beeldschermen in hoofdsteunen TV/DVD speler
0944-Dakhemel Nubuk in Kastanjekleur
0944-Beide telefoons in Walknappa Kastanje leder
0944-Handgrepen plafond in Walknappa Kastanje leder
0944-Hoedplank, raamstijlen, zonnekleppen in Walknappa Kastanje leder
0978-Innovatiepakket
Айде със здраве.
Поздрав със малко качествени снимки на ултра редки и адски яки машини от марката.

Как ли - ето така - с внимание и с много детайли и ТОНОВЕ снимки на детайлите.
Нямам нищо общо със сайта или колите - просто попаднах на 2 доста красиви и редки екземпляра:
http://www.autoleitner.nl/html/aanbod.php
2000 BMW 750iL V12 Individual E38 Sepia
http://www.autoleitner.nl/html/show.php?i=439
1992 BMW 850 Ci V12 E31 Briljantrood
http://www.autoleitner.nl/html/show.php?i=427
... и ми хареса как излагат инфо. Вече ми писна да гледам оферти за каквото и да е , да не говорим за коли
дето има 2 снимки с 1пикселов телефон на някоя кална кола в снега - после ... що не се продавали.
Същото е и за колите на части - или пък с каквото и да е. Как да купя нещо което доста често идва с куриер
(дори да можеш да гледаш) без детайлни хубави , ясни снимки. Малко ли сървъри и хостове има.
Фотоапарати ли толкова няма или не се намират и са супер рядки или супер скъпи.
После или "търговците" не могат да си продадът с месеци "стоката" ... или по-лошото - още безброй
мнения в темата за Некоректни търговци.
Ето хост, коjто ползвам и е супер добре, ... за да съм конструктивен:
http://www.imagevenue.com/
http://imgur.com/
Моля, никои да не ме разбира погрешно, не иска да се заяждам с никой, изложих си мислите достатъчно ясно,
просто ми писна да искам да дам на някои 100, 200, 500 и доста нагоре или дори и да са суми от по 20, или 50 лв. дори и да го моля едва ли не да ми прати снимки, за да му дам аз парите си.
Да не говорим че в Е-bay - пък задължително се снимати дефектите и забележките на колите заради идеята че купуваш "AS IS".
Ето хората са си добавили екстрите и кодовете , а не ... "перфектна е с вс. екстри за модела, коман reil, поръчкова ... ала fucking бала .... " ми те всички са поръчкови бе, да не говоря за 34те грешки или директни измами.
За екстрите има начини - има хора в нета които помагат с разкодирането на VIN-oве, има и дилършипове дето
дават детайли при правилен тон и начин на запитване.
0940-Speciale dakantenne telefoon
0940-Stuurwiel in meerdere kleuren leder
0940-Houtinleg Muschelahorn engels rood
0940-Walknappa Kastanje leder interieur met Marineblauwe bies
0940-Dashboard in Marineblauw leder
0944-Extra Individual uitvoering
0944-Kleenexbox in rechterachterdeur in Walknappa Kastanje leder
0944-Radiobediening in dakhemel met ventilatie
0944-Beeldschermen in hoofdsteunen TV/DVD speler
0944-Dakhemel Nubuk in Kastanjekleur
0944-Beide telefoons in Walknappa Kastanje leder
0944-Handgrepen plafond in Walknappa Kastanje leder
0944-Hoedplank, raamstijlen, zonnekleppen in Walknappa Kastanje leder
0978-Innovatiepakket
Айде със здраве.
Поздрав със малко качествени снимки на ултра редки и адски яки машини от марката.

Последна промяна 7BREYTON на 10 Май 2010, 2:07, променена общо 2 пъти
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Как според мен се прави обява за кола или сайт за коли!
Забележките ти са в правилна посока, но има и един друг момент - с моя стар комп нищичко от снимките не видях просто защото почна да цикли и по сто часа да ми отваря снимка.
Така че всичко трябва да се прави с мярка
Иначе че повечето обяви са боза е тотален факт.
Така че всичко трябва да се прави с мярка

Иначе че повечето обяви са боза е тотален факт.

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
Ами така е - има го донякъде момента с по бажните компютри или интернет връзка - ама сме все пак 2010.
Не е като преди 4-5 год или повече, не казвам че интернета е манна небесна , но вече има 2гб процесори и компютри за смешни левове, интернета е 10-15 пари. Вече е адски близо всичко, не казвам че няма и по слаби връзки или компштри но 50 тъмбнеила на снимки ако не може да зареди - ПЦто е за музея.
Сайта дето го дадах - майната му - говоря за простата идея да се постарае всеки малко повече които иска да си продаде стоката.
Не е като преди 4-5 год или повече, не казвам че интернета е манна небесна , но вече има 2гб процесори и компютри за смешни левове, интернета е 10-15 пари. Вече е адски близо всичко, не казвам че няма и по слаби връзки или компштри но 50 тъмбнеила на снимки ако не може да зареди - ПЦто е за музея.
Сайта дето го дадах - майната му - говоря за простата идея да се постарае всеки малко повече които иска да си продаде стоката.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
7BREYTON написа:...но 50 тъмбнеила на снимки ако не може да зареди - ПЦто е за музея.
Колега, прави разлика м-у 50 тъмбнейла, и 50 преоразмерени огромно снимки, защото в случая са точни такива, това че в сайта се показват като 50х50 пиксела е друга бира. Те просто са си големи и всичко си се трупа.

Eee все ще се намери некой да е недоволен
Бтв изтекоха ми очите в това http://www.autoleitner.nl/html/show.php?i=439
Ма и цената е интересна. Интересно каква ли е толкова разликата между тая и дугите подобни от мобиле.де за по 5к евро 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Няколко пъти съм писал до отговорните хора в този форум, за обявите в "Продава", на някои продавачи едва ли не трябва да им се молиш за инфо, което по приницп е трябвало да го има в самата обява. Спестени цени, снимки, информация най-общо казано, да се чудиш човека иска ли да го продаде даденото нещо или просто си няма работа и си пуска обява. В интерес на всеки търговец или продавач, е да даде най-пълната възможна информация за обекта на продажбата си, придружена със снимков материал и разбира се, цена. Поздравления за екипа от модератори и за новите правила в "Продава". Разбира се, има какво още да се желае.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
dimithur написа:Eee все ще се намери некой да е недоволенБтв изтекоха ми очите в това http://www.autoleitner.nl/html/show.php?i=439
Ма и цената е интересна. Интересно каква ли е толкова разликата между тая и дугите подобни от мобиле.де за по 5к евро
1. има два акумулатора като вероятно има и печка
2. телефона е дублиран отзад в подлакътника
3. мултимедия за безброи левове.
4. нито една забележка по боята
5. доста голяма част от "всичките" екстри
6. пълна сервизна история + всички възможни книжки и каталози + не липсва диска с навигация

друго какво да иска човек. такова и на Горубляне и в Дупница няма...

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Няма и няма да има щото като и сложат на Горубляне тази цена и ще викате че продавача е луд
А той не е!

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Мен ми прави друго впечатление в тоя сайт. Всички коли са на макс по 100к км, баш като на Горубляне

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
dimithur написа:Мен ми прави друго впечатление в тоя сайт. Всички коли са на макс по 100к км, баш като на Горубляне![]()
Колега, липсват само снимките на колите отдолу, които реално показват също автентичността на километрите

Начи, много те моля колега, следващия път, като пускаш в тема линкове с такива коли да пишеш и едно предупрежденийце за хора със слаби сърца. Щото аз като видя Brillantrot BMW и ми омекват колената, гълтам си езика и физиономията ми сигурно е трудна за русиване.
Тая червената 850ка ми изкара въздуха направо...
Влюбен съм...
Влюбен съм...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
madpetio написа:Няма и няма да има щото като и сложат на Горубляне тази цена и ще викате че продавача е лудА той не е!
Много точно казано

madpetio написа:Няма и няма да има щото като и сложат на Горубляне тази цена и ще викате че продавача е лудА той не е!
Ми че аз ли им смъкнах "реномето" на борсата в Горубляне, или те сами се докараха до това положение като продават всевъзможни таралясници

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:7BREYTON написа:...но 50 тъмбнеила на снимки ако не може да зареди - ПЦто е за музея.
Колега, прави разлика м-у 50 тъмбнейла, и 50 преоразмерени огромно снимки, защото в случая са точни такива, това че в сайта се показват като 50х50 пиксела е друга бира. Те просто са си големи и всичко си се трупа.
Да разбирам те - може и да не са я сглобили страницата по най-разумният начин, примерно ... но пак казвам идеята е че има 90 снимки , на детайли, на гуми, на джанти, на интериор, от близо , от всеки ъгъл + официално инфо за екстрите+ о6е доста инфо на холандски (дето нищо не се разбира). Това е.
ПС снимките дори и не са големи като размери по - 640 × 480 пиксела са, но са смалени от доста по голени и са качествени, точно поради тази причина да не товарят при зареждане. Както и да е ...
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
Хаос написа:Начи, много те моля колега, следващия път, като пускаш в тема линкове с такива коли да пишеш и едно предупрежденийце за хора със слаби сърца. Щото аз като видя Brillantrot BMW и ми омекват колената, гълтам си езика и физиономията ми сигурно е трудна за русиване.
Влюбен съм...
Да екземпляра е спиращ дъха - и двата де. Цените са високи НО - качеството е безкомпромис.
Е38 - е скъп, но е ултра рядък Individual - много вероятно и единствен с тези цветове.
Наблъскан е с топ екстрите (за пръв път виждам и теглич да ти дават) тука тва няма как да се случи.
Но и като цяло колите май в Холанд са по скъпи.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2