Спират нета доживот на всеки рег. в торент в България!
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Спират нета доживот на всеки рег. в торент в България!
Гледам тъкмо интервюта във всички сутрешни блокове с хора на сектор компютърни престъпления към ГДБОП, как смятат да вкарат предложение в парламента да бъде спиран достъпа доживот на интернет на всеки потребител на торент сайтове!
Това няколко дена след като посланника на САЩ ни връчи награда че България успешно е преборила интернет пиратството.
Слушам по новините на тв плюс че иззели 27 тб. с пиратски файлове от сървърите на доставчици в Добрич и Сливен тези дни.
Всеки администратор на интернет доставчик, ще бъде задължен със закон да изпраща информация в ГДБОП, за всеки засечен потребител, който дърпа файлове от торент и така, ще бъде осъден на лишаване от интернет доживот.
От ГДБОП напомнят че в Германия има осъден на 8г. затвор за подобни деяния в Китай също се влиза в затвора.
Това няколко дена след като посланника на САЩ ни връчи награда че България успешно е преборила интернет пиратството.
Слушам по новините на тв плюс че иззели 27 тб. с пиратски файлове от сървърите на доставчици в Добрич и Сливен тези дни.
Всеки администратор на интернет доставчик, ще бъде задължен със закон да изпраща информация в ГДБОП, за всеки засечен потребител, който дърпа файлове от торент и така, ще бъде осъден на лишаване от интернет доживот.
От ГДБОП напомнят че в Германия има осъден на 8г. затвор за подобни деяния в Китай също се влиза в затвора.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Re: Спират нета доживот на всеки рег. в торент в България!
Пхахах да добре, това щеше да се случи ако в България си имахме само един единствен интернет доставчик,както е в повечето европейски страни и Америка. Ма ние имаме поне 100 само в София
Аре па да си гледат работата. Ще спрат дръжки. Май пак ще ходиме да пееме "Боят настана"
Некадърни шапкари, да вземат да се самообесят ритуално на пагоните си и да не ръсят повече глупости щото са смешни 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
dimithur написа:Пхахах да добре, това щеше да се случи ако в България си имахме само един единствен интернет доставчик,както е в повечето европейски страни и Америка. Ма ние имаме поне 100 само в СофияАре па да си гледат работата. Ще спрат дръжки. Май пак ще ходиме да пееме "Боят настана"
Некадърни шапкари, да вземат да се самообесят ритуално на пагоните си и да не ръсят повече глупости щото са смешни
Мани недей да кълнеш всички полицай(не че съм им фен) щото бай Пешо му е през онова място дали ти си сваляш мр3-ки от нета или филмче, а се сети кои са тия дето губят от безплатното сваляне на торенти.... А колкото до редовия полицай в повечето случай си ги представи като куче с любимата му топка на където я метнеш и то тича да я донесе

(едит) Защото даже и на бай Пешо няма да му е гот да дава на детето си пари за лицензирани копия
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ecko_becko написа:.... А колкото до редовия полицай в повечето случай си ги представи като куче с любимата му топка на където я метнеш и то тича да я донесе

Он топик: Факт е, че просто става въпрос за едни пари и кой да ги лапне - винаги се наказват такива, които не са удобни за бизнеса или тук-там някой за изкупителна жертва
ПС Не че им сефя много на полицайте и БГ политиците, но ...
Последна промяна K_Ilkov на 28 Апр 2010, 8:41, променена общо 1 път

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Момчета първи април мина , никъв шанс това да стане.
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Колкото ги спреха 2007 торент сайтовете, толкова ще ги спрат и сега
И са ми много интересни тея глупаци статистиците, как си отчитат загубите от пиратството. Свалили 1 млн потребители филм от торент и те веднага пишат - загубихме 10 млн $. Да бе да загубили сте един К*Р
Щото ако па си мислите, че тоя народ ако не можеше да гледа филма на аванта, щеше да ходи да си дава специално парите за него
Айде у лево. Бтв в България дали има вече официално регистрирана партия на пиратите, щото почват да ми се въртят в главата разни идеии да си регна такава 

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
K_Ilkov написа:ecko_becko написа:.... А колкото до редовия полицай в повечето случай си ги представи като куче с любимата му топка на където я метнеш и то тича да я донесе
Докато 99% от българите имат подобно отношение към полицията и властта ше се оправиме ама друг път
Он топик: Факт е, че просто става въпрос за едни пари и кой да ги лапне - винаги се наказват такива, които не са удобни за бизнеса или тук-там някой за изкупителна жертва
ПС Не че им сефя много на полицайте и БГ политиците, но ...
Не си ме схванал

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Аз се чудя ако точа от служебния, смисъл от работа, дали ще спрат на фирмата нета до живот 

Сондьора написа:Аз се чудя ако точа от служебния, смисъл от работа, дали ще спрат на фирмата нета до живот
Мне, като ти спрен персонално нета, ще ти пътува автоматично едно сертификатче в трудовата характеристика, че ти е спрен нета и като постъпваш на нова работа, въобще няма да ти пускат и там нет

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
Сондьора написа:Аз се чудя ако точа от служебния, смисъл от работа, дали ще спрат на фирмата нета до живот
Ако работиш в МВР може да пробваш

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
E то по тоя закон излиза, че 96% от интернет потребителите трябва да бъдат без нет, т.е. направи и интернет доставчиците да ги затварят и кой откъде е 
Тва са глупости, защото няма как да бъде регулирано, поредините медийни ташаци.

Тва са глупости, защото няма как да бъде регулирано, поредините медийни ташаци.
ecko_becko написа:Сондьора написа:Аз се чудя ако точа от служебния, смисъл от работа, дали ще спрат на фирмата нета до живот
Ако работиш в МВР може да пробваш![]()
![]()
Точно 2007 беше като беха почнали да се заяждат, набързо им изкараха кирливите ризи, как на ПЦтата в държавните службички най-много торенти се точат и то все от тея розовите, 18+ филмчета. Те сигурно затова после и спреха всичкита акции, щото като цъфне един поименен списък кой дебелогъз чиновник какви гнусотии е свалял , щеха да потънат в дън земя от срам, въпреки че тея индивиди са крайно нагли и безсрамни

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
То, че това са пълни глупости е ясно...
Интересно ми е друго- аз като съм на служебен компютър и сваля 2 песни на кой ще спрат нета
Би следвало да отрежат този който е подписал договора, нали така... До тук добре... Интересно защо на служебният комп. на полицай съм виждал отворена Замунда- логично е и да сваля нещо от там... Ще спрат доживот интернета районното ли- щото така идва по моите прости сметки...
Хубао казвате-ще ти спрат персонално достъпа... Как ще стане, като всички компютри във фирмата ползват едно ИП и доставчика не може д каже кой точно зад рутера/суича е теглил- гърми цялата фирма просто...
Интересно ми е друго- аз като съм на служебен компютър и сваля 2 песни на кой ще спрат нета

Хубао казвате-ще ти спрат персонално достъпа... Как ще стане, като всички компютри във фирмата ползват едно ИП и доставчика не може д каже кой точно зад рутера/суича е теглил- гърми цялата фирма просто...
75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5