Зачестили кражби

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Зачестили кражби

Мнение от Doberman_vas » 24 Апр 2010, 13:49

даже закъсняха в Бургас изродите, аз досега там си бях спокоен :mhihi: :mhihi:
Доста време гледах 90%а от колите да са с халогени, но явно вече изгладняха мама им мръсна.
В софия на 2рата седмица ми заминаха халогените.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 530D

Мнение от yani5265 » 24 Апр 2010, 20:40

bobyg кажи какъв е номера на колата ако си я видял , да го намерим и да му скъсаме топките на тоя и после :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39/ Е60
Мечтае да кара: X6 цвят бордо

Мнение от Николай Диянов » 28 Апр 2010, 0:59

Няма отървия колеги. Сичко се краде. Тука в София е също голяма лудница. Чистачки емблеми, лайстни фарове, стопове-въобще сичко де що може да се свали е мишена. Затова на паркинг и с малко късмет ще отървем кожата да не ни вземат нещо от хубавите ни колички мръсната крадлива пасмина. Успех :yes: .
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от MIRO_bs » 28 Апр 2010, 12:12

Добре ама без халогените изглежда някак си недовършена колата.Наистина много ме е яд!!
Аз се замислям вече дали да слагам.Ще вземат да ми повредят и бронята накраяако ги закрепя по-здраво.Вие какво решавате:ще слагате ли халогени или да си караме без тях.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 530D

Мнение от yani5265 » 01 Май 2010, 20:57

Миро на мене ако ми ги вземат слагам мрежи и няма да се занимавам с халогени.Днес един приятел и той ми се похвали че два пъти са му ги сваляли.Снощи пред блока един нисан изгорял схалогени.Няма оправия.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MaNiNC » 02 Май 2010, 21:57

И мигачите заминават ако са някакви по - хубави от заводските...
Каквото може да се измъкне от колата се сваля, а по - лошото е, че каското не го признава това :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 02 Май 2010, 22:22

MIRO_bs написа:.............
Незнам кой от нас .в тая скапана държава ще даде към 500 лв за оригинални халогени и най-лошото е че като отидеш при застрахователите даже и със служебна бележка от районното не ти признават щетата.Нямам думи просто!!!
Ето го отговорът БГ! :puke: Кръговрат!
Никой няма да си купи от магазина халогени за 500лв., затова търсиме алтернатива-нешо евтино, може и втора ръка-гепеняк!Така стимулираме кражбите, но кво да правиш!?
Колко хорица виждам да си карат колите оглозгани без лайсни, емблеми, решетки и т.н-на хората в един момент им писва!
Застрахователите не ни плащат липсващи части!?Ако плащаха, щяхме да си купуваме от скъпите, ако ще да ни ги крадат през седмица.... :confused:
Абе това всички си го знаеме, няма смисъл...! :(
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от Vasseca » 02 Май 2010, 22:42

За застрахователите,българина сам си го направи.Едно време плащаха всичко,но после някой се сети,че така може да изкара пари.И хоп спряха да плащат.Сега са спрели да плащат и за издрана кола.На един приятел му я издраха и му казаха,че щом не е викнал полиция,няма пари.Няма оправия,аз моята си я държа на паркинг нощно време,но няма гаранция че няма да паркирам някаде за 20мин и да залипсва нещо.Но така е,като има безбожни цени в магазините,а ние имаме европейски заплати.Почти всеки гледа да избие нещо.Аз лично никога не бих си купил нещо без доказан произход.По добре да изчакам да събера пари или да мился друг вариянт! :confused:

Потребител
Аватар
Кара: CLK 2.3kompressor

Мнение от Jessy » 02 Май 2010, 22:57

оня ден изчезна дясно огледало на БМВ Х5, паркирано през деня и то светлата част на деня, на Нац. Стадион "В.Левски" в София :bang:
[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]
Изображение
[/url]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 03 Май 2010, 12:46

наскоро ми бяха откраднали капачката на резервоара :kuku:
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата