Зачестили кражби
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Зачестили кражби
даже закъсняха в Бургас изродите, аз досега там си бях спокоен
Доста време гледах 90%а от колите да са с халогени, но явно вече изгладняха мама им мръсна.
В софия на 2рата седмица ми заминаха халогените.

Доста време гледах 90%а от колите да са с халогени, но явно вече изгладняха мама им мръсна.
В софия на 2рата седмица ми заминаха халогените.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
bobyg кажи какъв е номера на колата ако си я видял , да го намерим и да му скъсаме топките на тоя и после 

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Няма отървия колеги. Сичко се краде. Тука в София е също голяма лудница. Чистачки емблеми, лайстни фарове, стопове-въобще сичко де що може да се свали е мишена. Затова на паркинг и с малко късмет ще отървем кожата да не ни вземат нещо от хубавите ни колички мръсната крадлива пасмина. Успех
.

Добре ама без халогените изглежда някак си недовършена колата.Наистина много ме е яд!!
Аз се замислям вече дали да слагам.Ще вземат да ми повредят и бронята накраяако ги закрепя по-здраво.Вие какво решавате:ще слагате ли халогени или да си караме без тях.
Аз се замислям вече дали да слагам.Ще вземат да ми повредят и бронята накраяако ги закрепя по-здраво.Вие какво решавате:ще слагате ли халогени или да си караме без тях.
Миро на мене ако ми ги вземат слагам мрежи и няма да се занимавам с халогени.Днес един приятел и той ми се похвали че два пъти са му ги сваляли.Снощи пред блока един нисан изгорял схалогени.Няма оправия.
И мигачите заминават ако са някакви по - хубави от заводските...
Каквото може да се измъкне от колата се сваля, а по - лошото е, че каското не го признава това
Каквото може да се измъкне от колата се сваля, а по - лошото е, че каското не го признава това

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ето го отговорът БГ!MIRO_bs написа:.............
Незнам кой от нас .в тая скапана държава ще даде към 500 лв за оригинални халогени и най-лошото е че като отидеш при застрахователите даже и със служебна бележка от районното не ти признават щетата.Нямам думи просто!!!

Никой няма да си купи от магазина халогени за 500лв., затова търсиме алтернатива-нешо евтино, може и втора ръка-гепеняк!Така стимулираме кражбите, но кво да правиш!?
Колко хорица виждам да си карат колите оглозгани без лайсни, емблеми, решетки и т.н-на хората в един момент им писва!
Застрахователите не ни плащат липсващи части!?Ако плащаха, щяхме да си купуваме от скъпите, ако ще да ни ги крадат през седмица....

Абе това всички си го знаеме, няма смисъл...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
За застрахователите,българина сам си го направи.Едно време плащаха всичко,но после някой се сети,че така може да изкара пари.И хоп спряха да плащат.Сега са спрели да плащат и за издрана кола.На един приятел му я издраха и му казаха,че щом не е викнал полиция,няма пари.Няма оправия,аз моята си я държа на паркинг нощно време,но няма гаранция че няма да паркирам някаде за 20мин и да залипсва нещо.Но така е,като има безбожни цени в магазините,а ние имаме европейски заплати.Почти всеки гледа да избие нещо.Аз лично никога не бих си купил нещо без доказан произход.По добре да изчакам да събера пари или да мился друг вариянт! 

оня ден изчезна дясно огледало на БМВ Х5, паркирано през деня и то светлата част на деня, на Нац. Стадион "В.Левски" в София 

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
наскоро ми бяха откраднали капачката на резервоара 

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2