Кражба на BMW Е46 фейслифт
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Panec
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: печката да пуши :D
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
Re: Кражба на BMW Е46 фейслифт
Колега , доколкото разбрах в по-горе писаното е била застрахована в Армеец. Доколкото съм слушал от приятели и познати всички са доволно от Армеец. И исках да те питам дали някой ти е препоръчал някъква друга застрахователна компания и да я споделиш защото аз другия месец ще си правя и се чуда къде..

- Ace2001
- Потребител
-
- Кара: 320dA
Panec написа:Колега , доколкото разбрах в по-горе писаното е била застрахована в Армеец. Доколкото съм слушал от приятели и познати всички са доволно от Армеец. И исках да те питам дали някой ти е препоръчал някъква друга застрахователна компания и да я споделиш защото аз другия месец ще си правя и се чуда къде..
Колега, като цяло съм много доволен от Армеец. Каквато и щета да съм завел, са плащали без проблем и на време (две седмици). Не ти искат полицейски протоколи за всяка драскотина по колата. Новата ми кола пак там ще я застраховам.
BMW - Be My Wife
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Колкото и грубо да звучи, подобни автомобили се крадат единствено за части, все пак се надявам да греша...
Колкото до колегите, коите се страхуват от подобни случки, в това отношение (кражба, грабеж) най-удачно е да се застрахова в Бул Инс, само техните автомобили не се "пипат" - факт!
Колкото до колегите, коите се страхуват от подобни случки, в това отношение (кражба, грабеж) най-удачно е да се застрахова в Бул Инс, само техните автомобили не се "пипат" - факт!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Projektzwo написа:Колкото и грубо да звучи, подобни автомобили се крадат единствено за части, все пак се надявам да греша...
Преди 10 години може и да не са се пипали .... са в момента Бул Инс са мн зле...
- Projektzwo
-
-
xerial написа:Projektzwo написа:Колкото и грубо да звучи, подобни автомобили се крадат единствено за части, все пак се надявам да греша...
Преди 10 години може и да не са се пипали .... са в момента Бул Инс са мн зле...
Кое им е "зле-то"?! Това че бавят плащания и отказват щети като цяло, не е критерии за това което се коментира в темата.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Projektzwo написа:xerial написа:Projektzwo написа:Колкото и грубо да звучи, подобни автомобили се крадат единствено за части, все пак се надявам да греша...
Кое им е "зле-то"?! Това че бавят плащания и отказват щети като цяло, не е критерии за това което се коментира в темата.
"Бул Инс" отдавна са "ничии" и колите им се крадат на поразия. Пресни примери - миналата година на приятелка и свиха ТТ-то, от пред тях(с ТТ и без гараж е яка комбинация), този януари на друг приятел - Пасат-а.
И разбира се другото е че понеже са "ничии", парите които въртят като оборот са смешни => щети и кражби не се изплащат.
Момчето с Пасата от януари месец не е видял левче.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Projektzwo
-
-
Явно ги разбирате - незнам...
Вие ми говорите за единични случаи, а аз за рискови автомобили, които изчезват ежедневно...
Вие ми говорите за единични случаи, а аз за рискови автомобили, които изчезват ежедневно...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Projektzwo написа:Явно ги разбирате - незнам...
Според мен не си мн наясно .... преди 3 месеца Х3 на приятел изчезна - застрахована в Бул Инс , да не говорим че едвам кретат и не се знае дали ще ги има или не... ама всеки си знае

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Айде стига коментари... темата НЕ е за това 

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колеги не сте много прави! Това, че на ваши познати са крадени колите застраховани в бул инс не значи че само на бул инс колите се пипат! Аз пък съм забелязал точно обратното, от 5 год се занимавам със застраховки към няколко компаний и мога да ви кажа че застраховани коли си се пипат- къде с цел застрахователна измама, къде за разкостване или пренабиване и износ (по-скъпите), но най вече се барат коли в по мижавите компаний навлезли по скоро на пазара и без 'гръб', няма да изброявам кои компаний точно. Според мое наблюдение на пазара на автомобилното застраховане най- големи позиций имат: 1Бул Инс, 2 Армеец, 3 Лев Инс.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Дали в Армеец или Бул Инс,важното е да имаш гръб там.
по темата:
Колега не искам да пророкувам но щом до сега не са те потърсили .....
Дано по-бързо ти изплатят парите колега.
по темата:
Колега не искам да пророкувам но щом до сега не са те потърсили .....
Дано по-бързо ти изплатят парите колега.

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
...
Последна промяна Runnaway на 29 Апр 2010, 14:07, променена общо 1 път
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Извинявам се предварително. Ама и да се засегнете не ми пука особенно...
Такааааа... Прочетохте ли цитата
Да ви казвам ли откога е това мнение на колегата
От 03.12.2009г.
Накратко казано- Аман от идиоти
То бива да сте "не особено умни", ама прекалявате на моменти- не само археолога дето е изровил темата (приключена преди ПЕТ МЕСЕЦА- не ми се мисли на коя страница е била), ама и писалите след него сте май същите... Тея глави не са само за украса, мислете с тях бе ма'а му стара 
Просто е- тема за открадната кола се слага като ВАЖНА, тази такава ли е
Ace2001 написа:Здравейте колеги,
Само искам да ви информирам за развитието по кражбата от 25.04.2009 на мойта кола.
От дадата на кражбата досега са минали малко повече от 7 месеца. Това е времето, което е необходимо в наща мила държава за да се съберат всички документи, необходими на застрахователите (Армеец) за да приключат щетата, а на тях им трябваха 3 седмици да я изплатят. Ако някой се интересува мога да му дам пълни подробности на ЛС, на кой, какво и от къде му трябва.
Днес (най-накрая) си получих парите от застрахователите. Доволен съм, имайки предвид, че беше застрахована на минимална стойност (под пазарната). Дадоха около 200 лв по-малко, но не съм сигурен, че щяха да дадат повече ако беше застрахована на по-висока стойност.
Това е засега. Вече се впускам в сериозно търсене на нова, може и по-млада.
Такааааа... Прочетохте ли цитата

Накратко казано- Аман от идиоти

Просто е- тема за открадната кола се слага като ВАЖНА, тази такава ли е

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Mollov написа:Айде стига коментари... темата НЕ е за това
Тя темата е от преди година...колегата си е взел отдавна паричките от застрахователя....
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4