как се процедира
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: как се процедира
krystal написа:MatriX_Fucked написа:Таксито си отнася акта в случай, че подобно нещо е предвидено в закона, а ако дупка е виновна - той вече се обръща към общината! Какви са тези изказвания "намерили сте си виновен"...Е, разбира се, че има виновен! Цигански истории, иначе!
То това е и въпроса в темата..Иначе това решение изглежда най-логично, ако го има изобщо в закона..
За имане има и бях чел за подобна случка с правни последици и я търся

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
Такива неща се случват, неприятно е да, ама ...
Ако вече е нарочно, тогава трябва да се търси отговорност ако някой се смили да погледне оплакването изобщо ...
Ако вече е нарочно, тогава трябва да се търси отговорност ако някой се смили да погледне оплакването изобщо ...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
MatriX_Fucked написа:Или гъзарката с "ГОЛЕМО ВАЖНО"...Е, важно е, не сме в гората, драга!
Един бърз въпрос за разбирача - ти караш ли!?
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Щом е залегнало в закона, че водача е длъжен да пази от локви пешеходците си е съвсем в реда на нещата да му се потърси отговорност
Още повече само като си представя бебешката количка, олята с мръсна вода от локвите
Като му се бръкне в джоба на наглия бакшиш, ще се замисли дали пак да кара като дивак! Пък и щом бебето е развило след това симптоми на простудно заболяване-направо една жалба, друго ако не-поне едно морално удовлетворение, че има последствие за такива безобразия.

Никой не мое ма връне на селу!
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Тука имам чувството, че шофьори няма... На никой ли не му се е случвало да мине без да иска през локва и да оплиска някой пешеходец ? Или при намалена видимост /като порой/ да не види дупка и пак да оплиска някой ? Или просто да види локвата, но в последния момент да забележи, че има пешеходец и да няма как да спре или да заобиколи локвата ? А относно, че ги има и кретени дето го правят нарочно си е така, но ми е много интересно как някой ще докаже, че е направено нарочно или с някаква умисъл... Аман от разбирачи....
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
M2PR написа:MatriX_Fucked написа:Или гъзарката с "ГОЛЕМО ВАЖНО"...Е, важно е, не сме в гората, драга!
Карам, летя, плувам, ходя...
Един път ми се е случило да намокря брутално хора - случи се в Студентски град - на кръстовището на ул. Проф. Атанас Ишкиров и акад. Стефан Младенов - който е запознат с района ще знае огромната яма в дясната лента на ул. проф Ишкиров. Беше след порой, аз карах бързичко с оглед на условията и буквално изкъпах момиче и момче, движещи се по тротоара - веднага спрях, извиних се и ги качих да ги откарам до блока, за да не ходят мокри. Те се отнесоха с разбиране. Ако бяха викнали КАТ - щях да си понеса евентуалните подледствия, вече бях приел, че съм сгрешил. И друг път да се случи - така бих постъпил!

Без страх, без спирачка!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
MatriX_Fucked написа:M2PR написа:MatriX_Fucked написа:Или гъзарката с "ГОЛЕМО ВАЖНО"...Е, важно е, не сме в гората, драга!
Един път ми се е случило да намокря брутално хора - случи се в Студентски град - на кръстовището на ул. Проф. Атанас Ишкиров и акад. Стефан Младенов - който е запознат с района ще знае огромната яма в дясната лента на ул. проф Ишкиров. Беше след порой, аз карах бързичко с оглед на условията и буквално изкъпах момиче и момче, движещи се по тротоара - веднага спрях, извиних се и ги качих да ги откарам до блока, за да не ходят мокри. Те се отнесоха с разбиране. Ако бяха викнали КАТ - щях да си понеса евентуалните подледствия, вече бях приел, че съм сгрешил. И друг път да се случи - така бих постъпил!![]()
![]()
![]()
За съжаление това един смръдлив бакшиш никога няма да го направи, а като чета и повечето от пишещите тук

- M2PR
- старши ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:M2PR написа:MatriX_Fucked написа:Или гъзарката с "ГОЛЕМО ВАЖНО"...Е, важно е, не сме в гората, драга!
Ма май най-вече летиш из облаците... Ей за това си говориме :
ba1_hu1 написа:Тука имам чувството, че шофьори няма... На никой ли не му се е случвало да мине без да иска през локва и да оплиска някой пешеходец ? Или при намалена видимост /като порой/ да не види дупка и пак да оплиска някой ? Или просто да види локвата, но в последния момент да забележи, че има пешеходец и да няма как да спре или да заобиколи локвата ? А относно, че ги има и кретени дето го правят нарочно си е така, но ми е много интересно как някой ще докаже, че е направено нарочно или с някаква умисъл... Аман от разбирачи....
Ако знаеш локализацията на всяка една дупка в София - евала... ама едва ли

И за да не ти се налага другия път да се извиняваш наляво и надясно, карай по-бавно
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Местоположението на всички дупки, уви, не го знам, но аз не съм дебелокож олигофрен, за да не желая да се извиня? Човек съм, възпитан, културен! Спирам, удрям аварийни, за да предупредя другите водачи, извинявам се... А не като типичен малоазиатец - абе дупка имало, вода имало, хора имало, *ба ги, да не съм аз виновен...
Единственото което си пожелавам е никой пешеходец да не попада на такъв "водач" като теб!...
Единственото което си пожелавам е никой пешеходец да не попада на такъв "водач" като теб!...
Без страх, без спирачка!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Не изключвайте възможността бакшиша все пак да не е имал възможност да избегне дупката/локвата/каквото е там...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Zapa написа:За съжаление това един смръдлив бакшиш никога няма да го направи, а като чета и повечето от пишещите тук
И това е най- тъжното!

Никой не мое ма връне на селу!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:Местоположението на всички дупки, уви, не го знам, но аз не съм дебелокож олигофрен, за да не желая да се извиня? Човек съм, възпитан, културен! Спирам, удрям аварийни, за да предупредя другите водачи, извинявам се... А не като типичен малоазиатец - абе дупка имало, вода имало, хора имало, *ба ги, да не съм аз виновен...
Ти или не можеш да четеш или имаш проблем с централното !?
Никъде не съм написала, че няма да се извиня - напротив.
Идеята

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Като му имаш номера...
Щото по човешки не става.Надуй му тъпата тиква от бой и следващия път ,когато вали дъжд ще ходи на " пръсти".Какви актове ще му пишеш?Той няма да те разбере
Лобут му е майката 

От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- speedfreak
- Потребител
-
- Кара: Е90 320d
Много готина тема е станала
На всеки може да се случи да опръска някой и да не разбере, плюс това и да е искал съзнателно да опръска човек едва ли някой, било то уникално тъп ще си избере за цел жена бутаща бебешка количка....Пък като окъпете някой спирайте, като се знаете и вие колко сте разумни на момента.... сега предлагате решение с бой, а ако спре виновния веднага? И мен са ме опръсквали и псувам 2 минути, но ако спре шофьора, докато още сам бесен едва ли ще се замисля за обстоятелствата и ще направя проблема. Като цяло зависи дали разсъждаваш от страната на виновен или на потърпевш. Просто понякога трябва да приемем кофти късмета, защото логично решение няма в случая. Най-тъпото е, че бебето се е разболяло...
Не целя да засегна никого

Не целя да засегна никого

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2