Наказание за без книжка с превишена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 200CE

Re: Наказание за без книжка с превишена

Мнение от Projektzwo » 28 Апр 2010, 9:58

dimithur написа:
alexsch написа:...абе те хората компании за милиони прехвърлят на некви просяци и хора от азиатски държави, пък ти некво си пълновошно...пиши, че е карал бай Мангал, вадиш некво пълномощно и ги пускаш ушевите да пасат.

:OT: Вчера видех мангал в учебна кола :mhihi: Беше към 40 годишен, дебел и мазен, просто го виждам, как щом вземе тапията на мига ще се конвертира в бакшиш :mhihi:

И? Това какво общо има с темата? Предполагам са те дропнали от mIRC... :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 тд
Мечтае да кара: самолет
Детайли за колата: невзрачна

Мнение от BMario » 28 Апр 2010, 11:06

Трудно ще бъде да докажеш,че не си бил ти.За фирмен бус викаха шефа на фирмата,искаха пътен лист за деня с името на водача.Ако няма такъв го отнася той.Поне така рече "каката" дето пише актовете във видеонаблюдението в КАТ :dunno:
Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Koz » 30 Апр 2010, 1:12

Кажи,че са ти я откраднали ама докато се усетиш са ти я върнали :mhihi: :mhihi: :weed: :weed: :weed:
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 30 Апр 2010, 1:25

Сондьора написа:
klintan66 написа:
Мен като ме щракнаха на тракия, се виждах ясно, немаше как да лъжа, че е жената примерно :mhihi:

Къде на тракия има камери ?

Тва някъде преди Пазарджик.
Магистрална полиция, с радар + камера + 2 калашника на капака и 4 пълнителя :mhihi:

Тия двата Калаша да не беха дървени :mhihi: От доста години е забранено да се носи при дежурства такова оръжие освен при специализирани акции и то с изрична заповед. ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 30 Апр 2010, 2:32

хич не са дървени автоматите и аз съм ги виждал.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 30 Апр 2010, 3:15

dimithur написа:
EcLipSeR написа:
dimithur написа:
Пецата написа:Незнам дали съм аз понеже често давах друг да кара колата вместо мен понеже нали нямам книжка хах

Са вероятно скоро нема и да проимаш :evil: Аман вече от такива

Книжката не те прави шофер
аман от такива като теб ...

Да бе хубаво съгласем съм, ама случая даже е още по-зле. Щото колегата е имал книжка и се е мислел за "шофрьор". Ама са му я зели, щото явно са го видели, че не става за такъв :evil: Те тея точки там в талона не са измислени за украса и за да могат шапкарите да припечелват допълнителни бонуси към заплатата. Като ти свършат ходиш пеша - а не си даваш колата на друг малоумник да лети със 160 :evil: Требва като в Гърция да го направят закона, за такива отворени по един месец в ареста при мангалите, да видим после кое прави шофьора и кое кара колата. Като те опнат отзад 30 дена поред, ще ви видим дали ще сте толкова отворени

Ти па от де се пръкна бе :shock: :kuku: К'во общо с темата т'ва ?! В отпуска ли си нещо, че те гледам яко си се активизирал в Извън Темата :dunno: Ама айде да сляза малко на твоето ниво... Само не ми казвай, че си примерен шофьор и че караш винаги в ограниченията :mhihi: Викаш точките не били, за да препечелват шапкарите... Е тая корупция що е бре, мъжки :mhihi: Или от съжаление, че висят на слънцето, дай да спрем и да им дадем по 20-50лв. , да се почерпят :mhihi: И к'во даваш примери с държави, на които нито сме им на заплатите, нито сме им на пътищата, нито на нищо :dunno: Айде като ми направят писта да си "летя" със 160, а по улиците да си карам нормализейшън с 50, тогава да ми казват дали ставам или не за шофьор :dunno: Други фактори, няма да изброявам, няма нужда мисля... Да оцелееш на най-големия Сървайвър правен някога - Българските Улици ... е по-голям шофьор, здраве му кажи...
Жив и здрав... и където си, там стой си... :yes: И вземи се успокой малко :yes:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Апр 2010, 9:42

:OT: Някой знае ли колко е глобата за превишаване на ограничението на скоростта с 21 км. че нещо не си спомням
Мерси предварително

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 30 Апр 2010, 9:51

Пецата написа:а за това примерно че не съм имал книжка няма ли да има удължаване на срока примерно до 1 година без

ако те хващат за 1-ви път да караш без книжка... глобата е от 100 до 300 лв. попринцип пишат максималното
+ глобата за превишената... смятай си :confused:

ако те хващат за 2-ри път вече е по-сложно... и аз в момента се опитвам да проуча какво точно е положението... като разбера ще те известя :)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 30 Апр 2010, 10:03

Е.Димитров написа: :OT: Някой знае ли колко е глобата за превишаване на ограничението на скоростта с 21 км. че нещо не си спомням
Мерси предварително

А бой де Изображение => viewtopic.php?f=1&t=129092 Има си тема за глобите бе, забравил си я май...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 30 Апр 2010, 10:36

ms написа:
Е.Димитров написа: :OT: Някой знае ли колко е глобата за превишаване на ограничението на скоростта с 21 км. че нещо не си спомням
Мерси предварително

А бой де Изображение => http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1&t=129092 Има си тема за глобите бе, забравил си я май...

Ми бой-не бой-немах пара в мене и му викам-чей ше ида до банкомата да дръпна 20 лева и се връщам,след 15 минути се връщам- и гледам заковали нек'во ауди лъскаво,приближавам се,прайме едно "здрасти" за 20 лева ,метам едно око на радара-пак си стои цифрата 71км/ч...

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 30 Апр 2010, 10:56

Звънкаш на /02/ 982 22 22 да им направат една бърза проверка от вътрешна сигурност, да се разбере от къде им е тоя радар и прочие. Са яко са ги подхванали и без това, после те ще ти дават на тебе пари да не звъниш там :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от destiny » 30 Апр 2010, 12:21

Аз така се отървах,не се виждах на снимката и бившата ми каза , че е карала , така и така не и трябва много книжка.А ако те хванат да караш , докато ти е отнета книжката,освен глоба не ти ли увеличават наказанието?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 30 Апр 2010, 21:27

Няма да коментирам повече по темата може да бъде заключена разбрах каквото ми трябваше,другото е спам.Така или инъче някой ще го отнесе пък ще видим кой ще е аз няма да съм поне :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i

Мнение от bimer » 30 Апр 2010, 21:47

Е.Димитров написа::OT: Някой знае ли колко е глобата за превишаване на ограничението на скоростта с 21 км. че нещо не си спомням
Мерси предварително

за първо нарушение акта е сто лева.преди два месеца си го платих за превишаване с 27км.и в рамките на една година ако те хванат пак със превишена скорост до 31км.ти взимат книжката за един месец.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 01 Май 2010, 8:34

nasko_arsov написа:
Е.Димитров написа::OT: Някой знае ли колко е глобата за превишаване на ограничението на скоростта с 21 км. че нещо не си спомням
Мерси предварително

за първо нарушение акта е сто лева.преди два месеца си го платих за превишаване с 27км.и в рамките на една година ако те хванат пак със превишена скорост до 31км.ти взимат книжката за един месец.

Бе то верно че виновен у пандиза нема,ама а кажи ми какво правиш като спреш и ти покажат на радара не твоя скорост,аз там на тоя радар час не видех,а 15 минути по-късно като се върнах ,пак си стоеше 71 км...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата