Цеци - кандидат президент на ГЕРБ
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Цеци - кандидат президент на ГЕРБ
http://www.dnes.bg/bulgaria/2010/04/30/ ... dent.90274
Айде така и така сме го ударили на политика.
"Вицепремиер ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президент. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в кулоарите на парламента. В правителството има двама вицепремиери - Цветан Цветанов и Симеон Дянков."
Със сигурност нема да е вдянков, щото той има други работи за вършене, пък шапкари, които да оглавят МВРто в тая държава има бол

Айде така и така сме го ударили на политика.
"Вицепремиер ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президент. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в кулоарите на парламента. В правителството има двама вицепремиери - Цветан Цветанов и Симеон Дянков."
Със сигурност нема да е вдянков, щото той има други работи за вършене, пък шапкари, които да оглавят МВРто в тая държава има бол

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: Цеци - кандидат президент на ГЕРБ
Откакто имам избирателни права не съм пропускал избори...Но се замислям дали да не пускам вече само таквиа бюлетини...

Просто ми омръзна...Беше ми забавно да следя политика...Но сега ми е просто противно...Всички имена са ми противни, всичките им гадости са ми противни...

Просто ми омръзна...Беше ми забавно да следя политика...Но сега ми е просто противно...Всички имена са ми противни, всичките им гадости са ми противни...
Без страх, без спирачка!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
MatriX_Fucked написа:Просто ми омръзна...Беше ми забавно да следя политика...Но сега ми е просто противно...Всички имена са ми противни, всичките им гадости са ми противни...
Напоследък също е забавно. Ако не друго, ГЕРБ успяха да поразчупят стандартния изказ на политиците, който ми беше омръзнал до втръсване. Е, и стават за смях съответно.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Toва онзи с багера ли беше? Дето изравял заровени трупове 

Последна промяна saleen на 30 Апр 2010, 12:58, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
Ми и аз досега съм гласувал винаги от както я имам тая възможност. Пък и кандидати винаги се намират , за които да се гласува, било и то е така само за спорта
http://vbox7.com/play:1bcb43dd

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:http://vbox7.com/play:1bcb43dd

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
dimithur написа:Ми и аз досега съм гласувал винаги от както я имам тая възможност. Пък и кандидати винаги се намират , за които да се гласува, било и то е така само за спорта![]()
Ха ха тоя ми е любимия. ДЕГЕНЕРАТИ
По темата -радвайте се поне ,че няма да е Дянков.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
не разбирам много, ма моя даскал по икономически науки на дянков му дава 3 месеца макс, заради премахването на неква система за увелечение на годишната заплата % при инфлация 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
няма кво да се лъжем, никога няма да имаме читаво управление. Защото честните и кадърните хора в България не се занимават с политика.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Гласувах с "Да", по-добре е президентът и управляващите да са от една партия, отколкото от различни и постоянно да се карат като махленки през медиите 
п.п. Звучи глупаво и наивно, но... Всичкото ни е такова в България

- saleen
- старши ентусиаст
-
M3 E92 написа:Гласувах с "Да", по-добре е президентът и управляващите да са от една партия, отколкото от различни и постоянно да се карат като махленки през медиите
Хубаво е да има опозиция, иначе става тоталитаризъм, което е доста кофти.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Не не ... 

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
абе бате бойко пак си прави ташак с медийте,вижте как се смее и тона с който им говори...то е ясно че той ще се кандидатира...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3