Кой на каква кола и къде се е учил?
Модератор: Общи модератори
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
За пръв път карах синьото жигули на баща ми бях някъде около 9-10год. Всеки път като ходихме на село ми даваше да карам аз на отиване брат ми на връщане или обратното
Карах курсовете на опел астра от първите 91-92г.
. Първи личен автомобил Е46 318i 

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
На15г. се научих на татиния москвич 412д, а курсовете на ЗИЛ

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
От 94 на БМВ Е30 за пръв път сам с педалите. От 96 и на Лада Нива по мърляви терени. От 99 година официални права без да се налага да краднем колите тайно
Ако се брои и въртенето на геврека от преди това в скута на бащата или друг човек - от както съм проходил
Коли мои съм сменил много, обаче любовта към марката си остава заради началото на първото изречение
Нищо не ме е трогнало колкото това БМВ от 91 - 2001 година наша собственост

Ако се брои и въртенето на геврека от преди това в скута на бащата или друг човек - от както съм проходил

Коли мои съм сменил много, обаче любовта към марката си остава заради началото на първото изречение

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Здравейте,
аз пък след брат ми който измъкваше тайно ключовете на жигулката и в колата. 2-3 метъра на пред и после 2-3 метъра назад(никога не забравям как ме караше да потеглям на полусъединител). След седмици по 20-30 метъра. След месец сам обиколка на една улица и баща ми пред мен
, после следва 6 месеца да се возя само по градски транспорти даже и семейно да отиваме някъде
(като се замисля даже ми е малко било)! Иначе курсовете с рено 9 май беше.
Поздрави
аз пък след брат ми който измъкваше тайно ключовете на жигулката и в колата. 2-3 метъра на пред и после 2-3 метъра назад(никога не забравям как ме караше да потеглям на полусъединител). След седмици по 20-30 метъра. След месец сам обиколка на една улица и баща ми пред мен

Поздрави
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Мерц 123 Дизел весело беше зимата 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
бях на 19 г. и Жигулявката, и тя също. Първо каране - Софийска заледена зима. Кефи ме много и сега зимното каране, особено ако не са изчистили сутрин добре.
Помня, че "колата" имаше проблем с диференциала и луфт на педала на газта. Докато и свикна на Жигулката и на хоп, пенсионираха я, и малко преди изпита на Полигон ме качиха на чисто нова Лада 5-ца. Щях да изхвърля инструктура през предното стъкло при рязко натискане на спирачката.
Нищо му нямаше, само лека уплаха.
Явно и той не го очакваше, че може да спира така бързо, особено под моя крак. Кво да се прави - "съвременни" автомобили за онези времена и бързи реакции от моя страна.
Сега като частник дава да го "мачкат" с ново Ситроенче С4, скоро го чух... и се спазарих, да ми даде, да му направя едно кръгче.
Да си припомня онези години...
Помня, че "колата" имаше проблем с диференциала и луфт на педала на газта. Докато и свикна на Жигулката и на хоп, пенсионираха я, и малко преди изпита на Полигон ме качиха на чисто нова Лада 5-ца. Щях да изхвърля инструктура през предното стъкло при рязко натискане на спирачката.

Сега като частник дава да го "мачкат" с ново Ситроенче С4, скоро го чух... и се спазарих, да ми даде, да му направя едно кръгче.

Да караш Peugeot е страст!
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
на бащата москвич 412 зелен на цвят, между салкъмите в гората, това да се науча да натискам педалите и да сменям скоростите, а 5-6 години след това сеат кордоба из улиците във Варна
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
kaligilo написа:Пежо 405 - на полигонГоУема емоция беше
И аз така, като преди това даже пред гаражите (то е празно пространство) я бях подкарвал 15 метра само направо

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Re: Кой на каква кола и къде се е учил?
Да ъпнеме малко темата...
Първо каране - Мерцедес 190 2,5d
Истинско учене - BMW E34 520i - доста хиляди километри
Курсове - Гоуф 5 1,9tdi
Първо каране - Мерцедес 190 2,5d
Истинско учене - BMW E34 520i - доста хиляди километри
Курсове - Гоуф 5 1,9tdi
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Ауди 80 на газ
От тогава само като ги видя тея 4 кръга на емблемата ми се повръща, дори и да са на най-лъската А8ца 

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
dimithur написа:Ауди 80 на газОт тогава само като ги видя тея 4 кръга на емблемата ми се повръща, дори и да са на най-лъската А8ца
Да, те двете са 1 към 1 ша знаеш...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
на тате на жълтия москвич на 12. на село немаше ни коли ,ни милиционери. 408И!
курсовете на лайняно-кафява жигулка на 16 ,ма чаках за бумагата до 18.
истинското каране почна на ЗИЛа и на Е30-323.
курсовете на лайняно-кафява жигулка на 16 ,ма чаках за бумагата до 18.
истинското каране почна на ЗИЛа и на Е30-323.
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
НА тръбанъ на дедо кога бех на 12 годинки. Ударих го в една мазда на един мосс
за капак беше!
После на скодицка 120 ел после на пижо 307 на което му стопих турбото
после на ренде сеник 1.6
после на вектрата на татетотото която е автомат. после на ренде лагуна2 2.2 дци после на лагуна1 1.9 дти(колата която арчи 5/100 градско) после си купих умрелио форд и после си купих бмв и почнах да се уча на друго - дрифтец

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- alien666
- Потребител
-
- Кара: Е39 530D '99 E30 318i '88 M20B25
- Мечтае да кара: S62
На 17 бях и малко случайно де един приятел крадеше на бащаму ключовете той на 16 и в едно село до Пловдив ама голям страх минаваше се през магистралата голям "йекшън" беше ,а колата Opel Kadet не знам точно какъв та там в това село карах сефте и катастрофално . Блъснах се (е блъснах малко силно казано) в една купчина пясък и до там с моето сефте
след това на семейната кола няколко пати из Пловдив Ford Escrot 1.4 mono и преди 2 години си зех книжката учебната беше Ford Orion1.6 на гЪз и до ден днешен сабирам за някоя 20-ска