Проблем със звука на компютъра
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Проблем със звука на компютъра
SKISA написа:на мозила съм аз. рядко го ползвам оня комп и преди няколко дни като опитах да си пусна вибоксче малко музичка и нема никой-всъщност има ма някакво гъргорещо,накъсва -нищо не се разбира....
Taка, значи първо пробвай с уинамп да си пуснеш мп3 и кажи там как се чува.
А да не е прекалено стар тоя комп с некакъв 300мхз процесор

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
я една по-лесна задача! как да си спра АВДжето-антивирусната ,че не мога да си инстална фотошоп ЦС3 ,че ми дава непрекъстано ,че има вирус ,а програмата е проверена и е от приятел!?!?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Демирев написа:Звука на компютъра при видео и аудио изчезна. Тонколоните работят идеално - като рестартирам компа се чува стартовия звук на уиндоус от тях, но като пусна песен и клип не се чува нищо. Уж всичко е включено пък звук не излиза освен стартовия на уиндоус...![]()
![]()
![]()
капиш?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- SKISA
-
-
dimithur написа:SKISA написа:на мозила съм аз. рядко го ползвам оня комп и преди няколко дни като опитах да си пусна вибоксче малко музичка и нема никой-всъщност има ма някакво гъргорещо,накъсва -нищо не се разбира....
Taка, значи първо пробвай с уинамп да си пуснеш мп3 и кажи там как се чува.
А да не е прекалено стар тоя комп с некакъв 300мхз процесор
ще опитам довечера ,че сега не съм на него! не е стар-3литров процесор е на 4гига рам.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
SKISA написа:я една по-лесна задача! как да си спра АВДжето-антивирусната ,че не мога да си инстална фотошоп ЦС3 ,че ми дава непрекъстано ,че има вирус ,а програмата е проверена и е от приятел!?!?
изключи я ..

SKISA написа:я една по-лесна задача! как да си спра АВДжето-антивирусната ,че не мога да си инстална фотошоп ЦС3 ,че ми дава непрекъстано ,че има вирус ,а програмата е проверена и е от приятел!?!?
Ctrl+ALt+Delete , там като ти излезе прозореца отиваш на Processes горе табчето, търсиш всичко където видиш Авг и му кликваш end proccess .И го разкарай това авдж и си сложи avira много по добра е , това авг като се пусне да сканриа периодически направо ме изкарва извън релси

П.С. И внимавай че може наистиан да има вирус в тоя шоп
- SKISA
-
-
изключи я е лесно да се каже!
пробвах през таба с процесите и има няколко процеса,дето са с авг отпред и един не ще и не ще да се терминира!
пробвах през таба с процесите и има няколко процеса,дето са с авг отпред и един не ще и не ще да се терминира!
SKISA написа:изключи я е лесно да се каже!
Тогава следното правиш
Старт мену - Run
Пишеш вътре msconfig
Oтиваш на таб Start Up
Разкарваш авг от там (всичко дето видиш че наподобява авг)
Рестарт
Инсталираш си шопа
Повтаряш процедурата с мсконфига и си пускаш да ти се стартира пак авг автоматично.
Ма най добре го маани това авг
- bigmurzi
- драфтаджия
-
терминирай я от add/remove programs 

- SKISA
-
-
е дай тая авира тогава де! без антивирусна не е добре да седа....
а шопа е инсталван много пъти и ми го пратиха по скапето и сметам да няма проблеми
а шопа е инсталван много пъти и ми го пратиха по скапето и сметам да няма проблеми
http://www.free-av.com/en/download/index.html заповедай, само да предупредя, че веднъж дневно си пуска по едно рекламно съобщение , ма за сметка на това е безплатна и много читава 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Дам Димитре - Гугъл Хром ползвам напоследък за всеки сайт защото ми зарежда по-бързо страниците през него тъпото преебетека!
Нищо не съм пипал...всичко си беше наред със звука до вчера. Днес като включих компютъра и си пуснах радио енерджи онлайн през уинампа иии нъцки...не тръгва радиото...после пък филма през бс плеъра без звук
въпреки че са вкл. тонколоните и звука на 100% от бс плеъра...изтрещя тоя компютър днес нещо

Нищо не съм пипал...всичко си беше наред със звука до вчера. Днес като включих компютъра и си пуснах радио енерджи онлайн през уинампа иии нъцки...не тръгва радиото...после пък филма през бс плеъра без звук

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:Дам Димитре - Гугъл Хром ползвам напоследък за всеки сайт защото ми зарежда по-бързо страниците през него тъпото преебетека!
Това за хрома беше върпос към Скиса

Бтв какви колони ползваш, стерео или 5.1 ?
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Дам - драйвери иска..само дето ги нямам.
2+1 са
2+1 са
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:Дам - драйвери иска..само дето ги нямам.
Еми са става сложно. Или си намираш кутийката на дъното и казваш какъв е модела, или отваряш кутията на компа и гледаш там модела. Требва да е изписан с големи болднати бели букви некъде

Бтв как разбра, че са драйвери, щото там в дивайс мениджъра , освен драйверите има и кодеци . Какво точно липсва ? Тествай с некой аудио диск ако имаш под ръка, дали там ще изкара звук. Ако има - кодеците са омазани, ако няма е драйвер

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3