карта на софия ?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- niki fire
- младши ентусиаст
-
карта на софия ?
Някой знае ли някакъв саит със подробна карта на софия ????????
На мене ми трябва по точно да видя пътя до Ботунец ,то тава изобщо във Ссфия ли е?Гледах някаква карта но на нея изобщо го нямаше Ботунец.
Някой ако може да ми обясни как се стига до там и горе-долу колко километра со до там от центъра например ще са му много благодарен.
На мене ми трябва по точно да видя пътя до Ботунец ,то тава изобщо във Ссфия ли е?Гледах някаква карта но на нея изобщо го нямаше Ботунец.

Някой ако може да ми обясни как се стига до там и горе-долу колко километра со до там от центъра например ще са му много благодарен.
Последна промяна niki fire на 08 Окт 2005, 13:27, променена общо 1 път

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Най-лесно и бързо ще ти бъде през околовръстното. Излизаш през Овча Купел 2 на околовръстното и тръгваш посока Люлин. Караш само направо по околовръстното без да се отбиваш никъде. След около 25 км. Пътят ще се раздели на две отделни платна с мантинела по между им. Пред теб ще видиш един мост. Минаваш под него и завиваш на дясно - трябва да се качиш на моста. Има табели "Кремиковски Манастир" - може да ги ползваш като ориентир. След като се качиш на моста караш само направо. Пътя е доста зле от наводненията и движението е отбито в едното платно. Продължаваш направо и ще видиш табели на които пише "Хотел Тривия" караш в посоката на хотела. Когато стигнеш хотела (ще ти се падне от ляво) продължаваш само направо. След около 500 метра пътят прави ляв завой. 2 км след това е Ботунец. Няма отбивки никъде така че няма да се изгубиш. Ако нещо не си разбрал казвай да обяснявам пак 

- niki fire
- младши ентусиаст
-
много мерси разбрах те как да стигна отново мерси
я само кажи този мост горе долу на колко километра е след карулката на люлин ?

я само кажи този мост горе долу на колко километра е след карулката на люлин ?

- X-citer
-
9 мнения
• Страница 1 от 1