850 ли е това?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: 850 ли е това?

Мнение от seven-eight » 30 Апр 2010, 18:37

:OT: по какво преподава? :OT:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 30 Апр 2010, 19:48

Ми Naiob ви даде доста жокери за кой човек става въпрос, ама вие само философствате, направете малко справка и ще разберете кой е собственика и да наистина е преподавател в УНСС, е разбира се това не му е основното препитание :wave:

.......и да човека е истински ценител на БМВ ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 30 Апр 2010, 20:03

Точно това животно оня ден мина покрай мен в Княжево.На живо е още по-невероятна.Изродски автомобил и е 850 отзад си го пишеше.

Потребител
Аватар

Мнение от Hades_ » 30 Апр 2010, 20:51

BiTurbo написа:Ми Naiob ви даде доста жокери за кой човек става въпрос, ама вие само философствате, направете малко справка и ще разберете кой е собственика и да наистина е преподавател в УНСС, е разбира се това не му е основното препитание :wave:

.......и да човека е истински ценител на БМВ ;)

Хм....май уча в същата катедра, където той е декан, но това не е най-важното. Онзи ден и аз минах покрай това бмв и просто ме изуми колко беше изпънато, най-вече състоянието на кожения салон...все едно сега излиза от завода, а единственото подобно 850 ЦСИ май беше с цена 35 хиляди евро в Германия. По-дяволите, струва си всяко евро :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 01 Май 2010, 23:50

Петъка си карам баничарката по "Гоце Делчев" и гледам т'ва БМВ пред мен. На светофара случайно спрях до него и направих жест на шофьора да отвори стъклото. Поздравих го и му казах за тази тема във форума и той се изненада приятно, половин минута си говорихме - каза че не знае кой е докарал колата в България и се поядосвахме на лошите пътища. Първото ми впечатление е че е много приятен и свестен човек. А колата е наистина много специялна. Най-интересно ми е дали дава проблеми и какви, но ми беше неудобно да го питам такъв посредствен въпрос.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 02 Май 2010, 0:35

Eх, как съм изпуснал красавицата на УНСС...по-добре, че щях да я взирам 5 минути, да помислят, че ще и направя нещо :) Брех в тоя двор на УНСС редовно виждам някакви страшни автомобили. Неотдавна имаше М5 Е60 на нейно място.
BMW only!

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 02 Май 2010, 1:32

Naiob написа:Колата е истинска CSI с червено черен кожен салон, с ръчни скорости и с М на двигателя, карал съм я, човекът е от София, но колата се води на фирма от Гоце Делчев, чиито директор е баща ми. Човекът , който е кара е преподавател в УНСС и има още Е38 750ил, Е34 няколко десетки чисто нови, Е46, Е53, Е38 740и и т.н. Абсолютен фен на БМВ

М да, съгласен съм с теб. В Мусагеница има доста добри коли и по-точно в един определен блок :mhihi:
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 02 Май 2010, 16:37

La4u написа:
Naiob написа:Колата е истинска CSI с червено черен кожен салон, с ръчни скорости и с М на двигателя, карал съм я, човекът е от София, но колата се води на фирма от Гоце Делчев, чиито директор е баща ми. Човекът , който е кара е преподавател в УНСС и има още Е38 750ил, Е34 няколко десетки чисто нови, Е46, Е53, Е38 740и и т.н. Абсолютен фен на БМВ

М да, съгласен съм с теб. В Мусагеница има доста добри коли и по-точно в един определен блок :mhihi:

С червени тухлички :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 02 Май 2010, 18:28

///M Power написа:
La4u написа:

С червени тухлички :mhihi:

Бинго :mhihi:
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3er E90

Мнение от Naiob » 02 Май 2010, 18:32

La4u написа:Бинго :mhihi:
:yes:

Струва ми се, че темата се изчерпа и е за ключ :D

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 02 Май 2010, 18:33

Демирев написа:че не ги разбирам хич тези старите бмв спрени от производство отдавна

защо са ги спрели :?: като гледам са страхотни и мощни :dunno:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Май 2010, 19:11

Тука няма скрито покрито във форума 8)
Колата и аз съм я виждал и аз съм поредния застинал безмълвно от гледката на живо :P

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 05 Май 2010, 19:58

Penchev написа:Колата и аз съм я виждал и аз съм поредния застинал безмълвно от гледката на живо :P

Уверих се в това вчера я видях на М. Луиза. Страшно красив автомобил :yes:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата