AUDI S8 , Mercedes S500 или M5 E39

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: AUDI S8 , Mercedes S500 или M5 E39

Мнение от ивчо » 01 Май 2010, 9:27

Както винаги Павката е най-прав :mhihi:
Глас за Е60/61 :)
Ачооо,както каза колегата по-нагоре,М5 е 400 к.с. в нормален режим,т.е. не е нещо кой знае какво за удържане! Но все пак таланти има всякакви!
До колегата търсещ ... Провери колко е сервизното обслужване,интервали,гаранция ....
И все пак бих взел БМВ-то!
Въпреки че е една класа под тези,не им отстъпва много!
А и не знам дали нямаш впредвид новата 5-ца,ама май все още не е излязло М!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 01 Май 2010, 9:29

Абе вие не четете ли, че става въпрос за Е39 ... не за Е60 ? Вижте заглавието там пише "AUDI S8 , Mercedes S500 или M5 E39"

Имам чувтвото, че като видите М5 и спирате да мислите и четете и свършвате в гащите. Поздрав с "джиз ин май пентс" ;)
Последна промяна jordanov на 01 Май 2010, 9:31, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Май 2010, 9:30

Колкото и тъжно да е...мерцедес все още никой не може да го стигне....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 01 Май 2010, 9:38

Виж какво има при теб в UK за без пари, стига да не излезе много за правене по окачването, че там си е е.ало майката на тази кола...
Ако ти се занимава да го правиш де, ако не е продадено вече и........(ако Явор не го е налазил вече :mhihi: :D :mhihi: )!?
http://www.gumtree.com/london/74/57515574.html
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 01 Май 2010, 9:52

единсвтено и само S класа...като седнеш зад звездата ще разбереш защо :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 01 Май 2010, 10:32

Все съм си мислел, че в цивилизованите държави карат S-class, A8, 7-series леко застарели директори на големи фирми и то не ги карат, а предимно возят... не като при нас всеки втори дришльо на 20 да кара S-class на лизинг...
От постовете ти в форума и от това какви коли горе доло притежаваш съм останал с впечатление, че си по-млад и търсиш повече осещане от карането... май при БМВ имаше една фраза "удоволствие от шофирането"...
В тоя ред на мисли М5 си е колата, кеф ти семейна кола, пък в същия момент като натиснеш педала и си в спортна кола...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 01 Май 2010, 10:56

jordanov написа:Абе вие не четете ли, че става въпрос за Е39 ... не за Е60 ? Вижте заглавието там пише "AUDI S8 , Mercedes S500 или M5 E39"

Имам чувтвото, че като видите М5 и спирате да мислите и четете и свършвате в гащите. Поздрав с "джиз ин май пентс" ;)

А ти знаеш ли че Аудито и Мерцедеса са друг клас или нещо да си пишеме.
Поздрави. :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 01 Май 2010, 11:15

\MITETO\ DSB написа:
jordanov написа:Абе вие не четете ли, че става въпрос за Е39 ... не за Е60 ? Вижте заглавието там пише "AUDI S8 , Mercedes S500 или M5 E39"

А ти знаеш ли че Аудито и Мерцедеса са друг клас или нещо да си пишеме.
Поздрави. :yes:

:?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 01 Май 2010, 11:18

Bavarcho написа:Все съм си мислел, че в цивилизованите държави карат S-class, A8, 7-series леко застарели директори на големи фирми и то не ги карат, а предимно возят... не като при нас всеки втори дришльо на 20 да кара S-class на лизинг...
От постовете ти в форума и от това какви коли горе доло притежаваш съм останал с впечатление, че си по-млад и търсиш повече осещане от карането... май при БМВ имаше една фраза "удоволствие от шофирането"...
В тоя ред на мисли М5 си е колата, кеф ти семейна кола, пък в същия момент като натиснеш педала и си в спортна кола...

е тва щото са шофьори на някой бре ... :mhihi:

та в тоя ред на мисли S-калсата и А8-та ако ще те вози някой .. М5-цата ако ще я караш ти
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Май 2010, 11:37

павката написа::mhihi: ,пак ше става весела тема.
много коне и куатро,трудна и скъпа поддръжка,разход до небето,ебем ти и убийствения интериор.
бенца,ако не е с амг външност,грозее като на бенгъл седмицата,разхода може да е добър,ако е с новите скорости,поддръжка пак като на совалка,там проблемите със счупените скорости и диференциали няма,че 300+ коня са малко.
е60-то как да го наредиш до тия трандафори :roll: кеф ти да търкаляш-400 коня,кеф ти да се поизпотиш,копчето и ай още стотина отгоре.определено няма да си с шофьор,тъй че отзад не ти трябва да се шириш..пак скъпа поддръжка,ама имаш външност,интериор,вървеж,лек разход и онова М отзад!

Първо да кажа , че и аз не разбрах , защо след като в темата е написано Е39 М5 всички говорят за Е60 . Друго , което не ми е ясно - защо си мислите че 400 коня на задно са фасулска работа - някой от вас карал ли е или само си плямпате ??? Защо на мен и 300 коня на задно са ми страшно много , особено ако вали , а за зима като предната изобщо няма да коментирам .
Казваш С8цата скъпа поддръжка - на М5ца да не би да е евтина или гори по-малко , защото във форума няколко човека споделиха , преди време , че просто не пада под 18 извъградско и колкото си искаш градско .
еС класата е много добър автомобил , но като че ли изостава на визия , интериор и двигател а за куатрото , вече казахме . И Мерцедес и БМВ се усетиха , че в една лимузина за дълги пътуваня и 50 000 км на година , АВДто е силно препоръчително и вижте колко 4матика се навъдиха и сега вече и 7ци Хдрайв . Не мисля , че 7ците и еС класите са коли за дрифтене и фън каране , за да се държи на задното , напротив , приоритети са съвсем други и като се има впредвит състоянието на БГ пътищата през студения сезон :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 01 Май 2010, 11:40

Sharo написа: та в тоя ред на мисли S-калсата и А8-та ако ще те вози някой .. М5-цата ако ще я караш ти

Наскоро даваха един сравнителен тест по фифт гиър м/у Е-класа и 5-та серия,като направиха запитване на улицата на кого коя от двете му харесва.Повечето жени са в плен на БМВ-то,на по възрасните минувачи им хареса мерца,но общото мнение на всички бе,че за разходка искат да се повозят в шмергела,ако ще са зад волана=БМВ :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 01 Май 2010, 12:41

Не знам какви са ти точно критериите за "конфорт", но ако са високи то Мерника е за теб, иначе вземай М5, пак М5 и само М5.
аудито като изключим че отвътре ми е грозно, то може си го вземеш след време за децата ти, да се учат да карат :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 01 Май 2010, 13:00

Да поясня , става дума за е39 , а не за Е60 М5 . Бюджета ми е до 7к паунда и ако не гледам от сектанската страна на нещата най ми харесва С8-цата . Да поясня колата е за каране , не за возене . Просто искам малко комфорт и приятна возия че всички тия Е46-ци дето съм ги имал са доста НЕкомфортни от към отношение возия . А и куатрото ..... няма такова яко ускорение ... и като цена най влиза в бюджета ми за около 5-6к ги има доста добри екземпляри , еС класите почват от 3-4к но сякаш някак си остават на последно място , нито визията им е добра , нито интериора .... , М5-ца е доста трудно да си намериш читав екземпляр за около 7к и чвсно казано не ми се рискува много с някоя м5-ца 1999г и на 160 000 мили . Истината е че съм много слабо запознат и с 3те автомобила от към разход , здравина , дефекти и тн .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 01 Май 2010, 13:17

Сега видях в снимките ти, че караш М3!Какво се чудиш въобще-скачай на М5 !Ще загубиш цялото удоволствие от шофирането, ако се качиш в "олимпиадата", или в "БМВ-то на пенсионера"! :D
Освен, ако не искаш изцяло да промениш критериите си за лично превозно средство, като единствен + намирам возията(комфорт) на Мерца! :roll:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G-Power BMW M3 E46

Мнение от _BlinG_ » 01 Май 2010, 13:33

Според мен аудито е по добрата кола от изброените :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата