BMW подготвя най-бързия автомобил в историята си
Модератор: Общи модератори
			23 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

- vankata™
 - младши ентусиаст
 - 

BMW подготвя най-бързия автомобил в историята си
От централата на BMW потвърдиха информацията, че в Мюнхен се подготвят да стартират производството на нов спортен автомобил, който ще се конкурира с моделите на конкуренцията Aston Martin V8 Vantage и Porsche 911.
Новият автомобил ще е двуместен и ще носи обозначението Z10. Колата ще е направена от алуминий, а под капака й ше е "паркиран" двигател V10 с мощност над 550 к.с. Колата ще има безброй екстри и топ-електронни системи, за които баварците не изпускат абсолютно нищо.
По всяка вероятност автомобилът ще се прави не в Германия, а във Великобритания, на същия завод, където в момента се произвежда супер-луксозният Rolls-Royce.
Източник: www.abto.bg
			Новият автомобил ще е двуместен и ще носи обозначението Z10. Колата ще е направена от алуминий, а под капака й ше е "паркиран" двигател V10 с мощност над 550 к.с. Колата ще има безброй екстри и топ-електронни системи, за които баварците не изпускат абсолютно нищо.
По всяка вероятност автомобилът ще се прави не в Германия, а във Великобритания, на същия завод, където в момента се произвежда супер-луксозният Rolls-Royce.
Източник: www.abto.bg
::: vankata™ :::
		- Dimo
 - баварски фанатик
 - 

- Кара: нещо...
 - Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Нека са грозни, ма като мине покрай теб и се посереш какъв е изрод, пак ша си говорим  

Колкото до самата кола си мисля, че тази на снимката би била подходящ наследник на Макларън Ф1, а не конкурент на Порше 911
 , а и си мисля, че тази кола ще види бял свят чак, като станем шампиони във Ф1  
			Колкото до самата кола си мисля, че тази на снимката би била подходящ наследник на Макларън Ф1, а не конкурент на Порше 911

- vankata™
 - младши ентусиаст
 - 

Днес в интернет намерих друга снимка, на този нов амтомобил на БМВ!Обаче е доста различна от първата, и сега излиза въпросителната - коя от двете е!Надявам се да е втората  
 !
Източник на снимката: www.autopress-bg.com
			Източник на снимката: www.autopress-bg.com
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
::: vankata™ :::
		- Hastalavista
 - Е21 fanatic
 - 

Ето това вече е изрод  

Има нещо в ''погледа'' което ми напомня на нещо но не мога да се севтя на какво!!

Има нещо в ''погледа'' което ми напомня на нещо но не мога да се севтя на какво!!
  - ICE
 - Ледения
 - 

- Кара: Е60 535d
 - Мечтае да кара: из Las Vegas!

Първата снимка не ви ли напомня за 100% Audi TT, с неуспешно сложена емблема на BMW, която не отговаря на сегашната тенденция на марката.
Виж второто предложение вече е яката работа!!!

Виж второто предложение вече е яката работа!!!
- Asterix
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: Е46 320Ci

ICE написа:Първата снимка не ви ли напомня за 100% Audi TT, с неуспешно сложена емблема на BMW, която не отговаря на сегашната тенденция на марката.
А тази втората снимка ми напомня на Порше карера с малко намеса на фотошоп.
Иначе за първата снимка
1- Джантите ми харесват
2- Бъбреците ми харесват
3- фаровете ми харесват.
- SlipKnoT
 - devildriver
 - 

- Кара: E30
 - Мечтае да кара: McLaren F1

23 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2