Защо по пътищата на България всеки мрази другите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Въпроса е в черния текст в началото:

Да, винаги
37
26%
Да, но само ако кара по правилата
90
63%
Не, защото мразя по дефолт "еди-какви-си" коли
5
4%
Към всички на пътя се отнасям еднакво (не)колегиално
10
7%

Общо гласове : 142

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Защо по пътищата на България всеки мрази другите?

Мнение от SKISA » 03 Май 2010, 9:13

не ги мразя ,но и не пускам ако съм в правото си!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 03 Май 2010, 9:32

Spoony написа:Въпроса на анкетата е: Бихте ли се отнасяли колегиално с другия, без значение каква кола кара (дори и да е тунингован Голф или Хонда)?

Моя отговор на анкетата : Да, бих, и се отнасям колегиално с хората, независимо каква марка карат :!: ... всъщност с 2 малки изключения.. :idea:
1) "Спортистите", дето се опитват да прилагат номера от американски екшъни ( от сорта на изпреварване от дясно; лепене в бронята, нагло и умишлено! засичане) изобщо не ги бавя - биват лекувани бързо и безболезнено (в повечето случаи), още при наченките на жалките им опити за груба селска проява...
2) Неориентираните - независимо от какъв пол /е, верно, че в повечето случаи са жени.../ Просто адски ме изнервят хора, които не са наясно нито на къде отиват, нито с капацитета на колата си, нито с правилника.

А по повод на това кой с по-стара кола, кой с по-нова, кой с джип, кой с колело - няма особено значение. Всички са равни. Нито ще...прецакам някой, защото колата му е на 30 години, нито ще се съобразявам с това, че някъв си кара джип и се мисли за много велик ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GANIN » 03 Май 2010, 9:33

Отнасям се колегиално със всеки който поне се старае да спазва правилата и има координирани движения, но ако някой ми се прави на велик - непрощавам :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 03 Май 2010, 11:24

Защо по пътищата на България всеки мрази другите? Щот всички други са скапаняци!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 03 Май 2010, 11:57

По принцип съм от спокойните шофьори, карам си лекинко така, карам с превишена скорост но не повече от 10-20км и то там където позволява, тия дето ме засичат ги псувам и така, няма значение с каква кола са :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Май 2010, 13:00

Много хубава тема! :clap: Толкова много истини, които виждам всеки ден, но не се бях замислял много-много...

На едната страна са завистта и избиването на комплекси.
На другата - толерантността и стоенето над тези неща.
Аз се опитвам да съм от другата страна :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 03 Май 2010, 13:07

нема гоУфаджии и БМВ-сти...просто има хора с добро възпитание,и такива които им липсват няколко годинки.....без значение каква кола караш,ако искаш се качи и на БОИНГ 373 ако си сялнче такъв си оставаш...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Май 2010, 13:55

_65536_kb_sec_ написа:прост пример - одеве си карам по цариградско с 80.1км/ч, отзад за пореден път пресвяткват къси дълги - шибидаха се отваря и се показва среден пръст.
Нямам намерение да правя път на кретени които карат с превишена скорост!!!! :evil: :evil: :evil:
Който не му харесва да се трепе далеч от мен и всички околни...

За мен това е грешка и неправилно . Твое задължение в случая е да осигуриш път , по възможност , не да се пречкаш . Той като иска и със 120 да кара , има си органи на реда които да следят за това . Не знаеш , кой на къде е тръгнал и защо бърза , в някой редки случай , може да е много наложително а 100 км/ч на цариградско не са обществена заплаха Номер 1 .
Много хубава тема! :clap: Толкова много истини, които виждам всеки ден, но не се бях замислял много-много...

На едната страна са завистта и избиването на комплекси.
На другата - толерантността и стоенето над тези неща.
Аз се опитвам да съм от другата страна :D

И за си мисля , че това е първата смислена тема на Спууни (но пък няма смислени отговори) .
Аз директно си казвам - силно предубеден съм към собствениците на малки пръдливи (газ+гърне) хечбеци с ксенонови крушки , без лупи :evil: Ако всичко е по правилата , не ми дреме , но почне ли да ми се прай на супер гързар , го прескачам и почвам селски изпълнения от сорта на пречкане и тн .
Като марка , не мога да кажа , че мразя някой - грам не ме бърка каква - Тойота,ФВ,Шкода,Мерцедес - това не е никакъв критерии и но като видиш , гореспоменатите неща , може да се сетиш за умствения багаж на шоьора (култовата комбинация - газ+гърне(пръдливо)+ксенон без лупи , да ти вади очите+черен заден джам ... + щора и надпис - Номер1 или рейсинг,тунинг,ремус )

Потребител
Аватар

Мнение от Velko320 » 03 Май 2010, 14:21

georgymk написа:нема гоУфаджии и БМВ-сти...просто има хора с добро възпитание,и такива които им липсват няколко годинки.....без значение каква кола караш,ако искаш се качи и на БОИНГ 373 ако си сялнче такъв си оставаш...

:yes: Проблемът е във възпитанието и той си проличава не само на пътя.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Май 2010, 14:30

acho.rs написа:
_65536_kb_sec_ написа:прост пример - одеве си карам по цариградско с 80.1км/ч, отзад за пореден път пресвяткват къси дълги - шибидаха се отваря и се показва среден пръст.
Нямам намерение да правя път на кретени които карат с превишена скорост!!!! :evil: :evil: :evil:
Който не му харесва да се трепе далеч от мен и всички околни...

За мен това е грешка и неправилно . Твое задължение в случая е да осигуриш път , по възможност , не да се пречкаш . Той като иска и със 120 да кара , има си органи на реда които да следят за това . Не знаеш , кой на къде е тръгнал и защо бърза , в някой редки случай , може да е много наложително а 100 км/ч на цариградско не са обществена заплаха Номер 1.

Пожелавам ти никога да не ти се случва жена ти да тръгне да ражда или да караш тежко ранен в ПТП близък - и на твоите присвяткания отговорът да е среден пръст :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Май 2010, 14:31

Нали точно това казвах ?!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Май 2010, 14:37

flame написа:Пожелавам ти никога да не ти се случва жена ти да тръгне да ражда или да караш тежко ранен в ПТП близък - и на твоите присвяткания отговорът да е среден пръст :dummy:

А сега де, окръжна болница, пирогов или шейново да не се преместиха около или след караулката, щото дълги ми светят най-често след 4-ти километър, и това са главно някви комплексари бързащи за Младост или Дружба които карат с 200, ако могат, до отбивката и после скачат на кучките за да се вредят някак си в детелината.
Освен това който бърза за подобно събитие просто си му личи от километри, нервен е и няма да ми присветне един два пъти колкото да се направи на гъзар.
Човек в такова състояние ще бибитка ще светка и ще крещи от прозореца. Повярвай ми, случвало ми се е да засичам и такива хора, и определено ги различавам от кисели дупета в изгнили барачки, и всякакви подобни посерковци с колата на бате, тате, чичо, вуйчо и тн .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 03 Май 2010, 14:47

Мен вече ме е страх да карам :kuku:
Тия СОТ-аджии, като пуснат Коледните лампички отпред, си мислят, че в същия този момент правилникът за движение не важи повече за тях :paranoid: Преди малко един такъв с джип щеше да отвея пешеходците на една пътека, светофарът ни светеше червено, ест :roll: Че ме изпревари отдясно - мисля, че не е нужно да казвам :dunno:
А най обичам да ми се лепнат за бронята :angel: Изкушавам се да им тръсна една светкавична спирачка, но само главоболия ще си създам :roll:
Оп, забравих и спирането на чужди коли в частен двор :no: Спират си най-редовно долу пред нас, сутрин не мога да изляза по 4-5 минути, 'щото видиш ли, нашият видял, че е свободно и се е паркирал :dunno: Забелязал съм, че по-младите шофьори излизат по-разбрани в такива ситуации :ok:
Те така е в България :mrgreen: Още не мисля, че му е времето да се нервя и да псувам по другите, така че се отдавам на музичката и си гледам пътя, искам да стигна жив, все пак :dummy:
Поздрави :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 03 Май 2010, 14:57

Хич не се трогвам. Само се дразня като ми карат на един метър от багажника. Тогава чуквам една бърза спирачка, да плиснат в гащите и да ми се махат от очите после. Имах един случай където един сопол с хонда ми се беше изравнил по завоите на Кресна да ми се кара, що не съм бил карал по-бързо. А аз така и така карах над ограниченията. Явно момчето искаше да докаже самурайския произход на някога хубавата кола, която е имал, но вече безвъзвратно осрана от тунинг опитите му :)
Но тъпири има навсякъде и хич не си струва да си ангажира човек съзнанието с тях.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Май 2010, 15:04

_65536_kb_sec_ написа:
flame написа:Пожелавам ти никога да не ти се случва жена ти да тръгне да ражда или да караш тежко ранен в ПТП близък - и на твоите присвяткания отговорът да е среден пръст :dummy:

А сега де, окръжна болница, пирогов или шейново да не се преместиха около или след караулката, щото дълги ми светят най-често след 4-ти километър, и това са главно някви комплексари бързащи за Младост или Дружба които карат с 200, ако могат, до отбивката и после скачат на кучките за да се вредят някак си в детелината.
Освен това който бърза за подобно събитие просто си му личи от километри, нервен е и няма да ми присветне един два пъти колкото да се направи на гъзар.
Човек в такова състояние ще бибитка ще светка и ще крещи от прозореца. Повярвай ми, случвало ми се е да засичам и такива хора, и определено ги различавам от кисели дупета в изгнили барачки, и всякакви подобни посерковци с колата на бате, тате, чичо, вуйчо и тн .

Щом си такъв разбирач и от далече надушваш комплексарите - пожелавам ти никога да не ти се случва В РЕЗУЛТАТ НА ТВОЯ ГРЕШНА ПРЕЦЕНКА някоя родилка или ранен да издъхнат в колата зад теб докато ти ГОРДО И НЕКОМПЛЕКСАРСКИ РАЗВЯВАШ СРЕДЕН ПРЪСТ ПРЕЗ ЛЮКА :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата