България излезе от кризата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Re: България излезе от кризата

Мнение от Face » 02 Май 2010, 11:37

Аааа незнам,аз съм "Мол момче" :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Май 2010, 11:45

аз за молове няма да говоря,щото не съм отишъл и нямам мнение ,но за кризата.....:
знам ,че не съм меродавен по въпроса и сигурно още много фирми се задъхват ,но при нас има просветление! от две седмици-три се раздвижи пазара,тръгнаха поръчките,почна да се вози здраво/ завода,който ни е товародател свали малко цените и моментално се усети/ и тая седмица съм взел 3ма нови човека на работа! тва ако не е светлина в тунела -здраве му кажи!! стискам палци и се кръстя да е за постоянно....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 03 Май 2010, 1:48

sonny написа:Много е яко в молчето, първо се опитваш около 1 час да влезнеш от задръстения булевард до паркинга, после се опитваш още 35 минутки да си намериш местенце да паркираш

решението е... мотор! Няма задръствания, няма синя зона, можеш да паркираш навсякъде, не те вълнуват радари, нищо не ти е на повече от 15 минути път (в София) и не на последно място, кефът :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 03 Май 2010, 2:53

DjFace написа:
sonny написа:Много е яко в молчето, първо се опитваш около 1 час да влезнеш от задръстения булевард до паркинга, после се опитваш още 35 минутки да си намериш местенце да паркираш

решението е... мотор! Няма задръствания, няма синя зона, можеш да паркираш навсякъде, не те вълнуват радари, нищо не ти е на повече от 15 минути път (в София) и не на последно място, кефът :D

:OT: А на последно място... Вечно стърчащият некролог от джоба :angel: :OT:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 03 Май 2010, 10:46

uCnaHeTcA написа: А на последно място... Вечно стърчащият некролог от джоба :angel: :OT:

Дали ще му стърчи некролог от джоба си е по преценка на водача.Мотоциклет се кара с много акъл и ако нямаш достатъчно опит няма място за геройски изпълнения.Но все пак мисля,че климата в Бг не позволява кой зане какъв период за полза от двуколесно мпс.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Май 2010, 11:04

Ама пък на мен ми прави вчепетление че Българите имаме още некаква много тъпа психика,няма да кажа конкретно от къде са ми впечатленията но съм забелязал че по се търси нещо 2 ра употреба,пък дори и на цената на ново :dunno:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Май 2010, 11:51

Наистина, криза няма... вчера в The Mall/Carrefour беше такава лудница, че чак ми идваше да избягам с крясъци... и масово пълни торби с покупки (независимо дали от "супермаркета" или от лъскавите магазини). А паркинга от 2800 места - препълнен... те тава'а....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 03 Май 2010, 12:31

в новия мол може и да няма криза но в оутлет на цариградски има :lol: :lol:
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 03 Май 2010, 12:34

SKISA написа:аз за молове няма да говоря,щото не съм отишъл и нямам мнение ,но за кризата.....:
знам ,че не съм меродавен по въпроса и сигурно още много фирми се задъхват ,но при нас има просветление! от две седмици-три се раздвижи пазара,тръгнаха поръчките,почна да се вози здраво/ завода,който ни е товародател свали малко цените и моментално се усети/ и тая седмица съм взел 3ма нови човека на работа! тва ако не е светлина в тунела -здраве му кажи!! стискам палци и се кръстя да е за постоянно....

И аз се присъединявам към стискането на палци :yes: Още малко и ще започне да се усеща истинската разлика, какво е да те управляват комунаги, които ти слагат розовите очила, и какво е управлението на държавата да е по европейски модел :yes:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Май 2010, 14:03

dimithur написа:
SKISA написа:аз за молове няма да говоря,щото не съм отишъл и нямам мнение ,но за кризата.....:

И аз се присъединявам към стискането на палци :yes: Още малко и ще започне да се усеща истинската разлика, какво е да те управляват комунаги, които ти слагат розовите очила, и какво е управлението на държавата да е по европейски модел :yes:

Д-р Карадалиев,болница "Св. Наум"-ако не престанеш с тая простотия за "гадните комунисти"-това беше рефрена на костовисти и всекакви олигоелементи ,дето сега жените са им по-богати от руски олигарси...
Не съм комунист или социалист,щото съм супер меркантилен и обичам парата и материалните блага,но твоето граници с тежка психоза-поправи се че няма да можеш със себе си да се помириш

Аватар

Мнение от SKISA » 03 Май 2010, 14:24

ми не знам ,ма сметай щом ме надминават мене в тая насока, дето аз съм син и в червата и като ми покажат комунист се едно показват на бик-червено ,ма се пак и глава имам да мисля и да помня ,па и не се фърлям е така -като гибона за дузпа на сека теза!
за мене по-гадно от комунизма нема ,ма предното управление не беше комунизъм ,а некакво капиталистическо-социалистическо и засега по мойто виждане боко-европееца още не е показал ,че е много по-добър от тех,или от по-предните или от по-по-предните....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 06 Май 2010, 6:28

uCnaHeTcA написа:
DjFace написа:

:OT: А на последно място... Вечно стърчащият некролог от джоба :angel: :OT:

Това за некролога беше тъпо! И с автомобил можеш да се убиеш, знаеш го отлично. Както и да е, темата беше за моловете, да не я превръщаме в ЗА и ПРОТИВ моторите!
Като споменах моловете... Преди три дни обикалях да си търся някакви дрехи (ужасно мразя да ходя по магазини, ама се налага понякога) и забелязах, че са пусти пистите на повечето места. В "Сердика" и "София аутлет център"(май така се казваше) си беше пустош, в мола на Стамболийски и Опълченска имаше повечко хора.

Аватар

Мнение от SKISA » 06 Май 2010, 7:43

темата не беше ли за кризата-не за моловете!? и само по претъпкаността на един мол ли се съди дали излизаме или влизаме!? щото ако влизаме ,па излизаме,па влизаме ,па па излизаме -некакси тва ми намирисва ,че ни чукат.
интересен момент е ,че правителството отчете ,че приходите са се дигнали в бюджета за април месец.....! а познайте що!!! един лош човек,дето вчера имаше рожден ден и явно по-разбира от мене от държавни дела ,а ако дедо ми разбере ,че съм говорил с него ше се върти в гроба като вентилатор ми спомена ,че април месец винаги БНБ вкарва някаква сума от около 80млн за някакви си там покривания на депозити и не знам си кво...!отделно от тва април месец се приключва годината счетоводно и се плащат данъците след приключване и влизат доста свежи пари...! та тва увеличение спрямо март с едноцифрен процент всъщност било намаление и то с много на фиска....
некви такива работи..... :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 07 Май 2010, 1:32

Doberman_vas написа:Ти за мене не бери грижа :winky: :winky: , но в моловете има много полезни неща които за мен за голям плюс, като човек мразещ да обикаля като гламав.
Има място да си пиеш кафето, да отидеш да си напазаруваш за ядене, да си платиш я ток, я вода я телефон, има си банки, и кино.
За 1 ходене до мола ще си спестя цял ден разкарване и мотаене.
Погледнете на мола освен на скъпарски магазани и на място където са ти съсредоточени много полезни неща на 1 място, включително и фитнес щало да има в мола.
А за скапарските магазините си имам нет :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Заради такива като теб, светът и в частност България е в такова положение, ^($*&$^&^%$

Mollov : Следващият път като решиш така да си кажеш "меродавното мнение" се замисли, защото ще последва отпуска от форума.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 07 Май 2010, 10:45

в тия молове се обикаля като турист в Бъкингамския дворец. само се обикаля, без да се пипа. и кафета по цял ден се пият. Сега е много модерно да си в криза и да не излизаш от кафетата.
единствения винаги пълен с хора магазин в пловдивския мол е ню йоркър. а там се сещате какви парцали продават! влизам в Адидас, горнище на анцуг 122 лева, ама пишело Германия/Италия колекцията за световното първенство. футболна фланелка на Германия 100 лева. топка - Шампионска лига - 134 лева. оттам влизам в Андрюс сако 360 лева. мен винаги ми е било чудно тия продавачи и продавачки, ако са на процент там в МОЛ-а без твърда заплата, как си изкарват заплатата или как си хващат бонусите.

и не че тука цените са по-високи от чужбина, просто стандартна не ти позволява да си ги купуваш. затова и всичките ми дрехи са от Англия, отиваш в Найк таун на Оксфорд стрийт и със седмичната заплатка се екипираш целия. даже ще останат пари да си вземеш и дънки и обувки от Debhanams. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата