Цеци - кандидат президент на ГЕРБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бихте ли гласували Цеци да е президент

Да
34
35%
Не
64
65%

Общо гласове : 98

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Цеци - кандидат президент на ГЕРБ

Мнение от dimithur » 30 Апр 2010, 19:46

saleen написа:
M3 E92 написа:Гласувах с "Да", по-добре е президентът и управляващите да са от една партия, отколкото от различни и постоянно да се карат като махленки през медиите :ok:
п.п. Звучи глупаво и наивно, но... Всичкото ни е такова в България :no:

Хубаво е да има опозиция, иначе става тоталитаризъм, което е доста кофти.

Да съгласен, ама ако Гоце ще е опозиция по-добре милиционерски тоталитаризъм :mhihi:
Са аз гласувах естествено против :lol: Не че имам нещо против Герб или Цеци, ама да ме извинява, ама той не е нищо повече от едно протеже. Първо беше формален лидер на герб, са формален вътрешен министър, после формален президент :lol: Все едно Бойко си е клонирал мозъка и му го е присадил :mhihi: Сори ама аз такива хора не уважавам и няма как да дам гласа си за тях ;) Дано да има други свестни кандидати с някакви шансове, да не ми ходи гласа зян :lol:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Май 2010, 8:28

Ха,и мики маус се кандидатира за президент,тея до година рейтинга ще им е минус 50% с тея мерки и всекидневно сменяване на мнението

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Май 2010, 12:37

аз се чудя за какво трябва въобще да има президент, след като няма никакви права - съответно не носи никаква отговорност
абсолютно излишна институция, само гълта пари на данъкоплатците и се води, е че виждате ли България си имала президент
ако има президент, то по-добре да станем президентска република, където един човек носи отговорност за всичко и ако се провали - аут за винаги

Аватар

Мнение от dimithur » 04 Май 2010, 8:56

© написа:аз се чудя за какво трябва въобще да има президент, след като няма никакви права - съответно не носи никаква отговорност
абсолютно излишна институция, само гълта пари на данъкоплатците и се води, е че виждате ли България си имала президент
ако има президент, то по-добре да станем президентска република, където един човек носи отговорност за всичко и ако се провали - аут за винаги

E как да няма права бе човек, нали всеки един закон, за да се обнародва в държавен вестник, требва да мине да го разпише президента. Ако не си тури парафа отдолу - закона се връща за промени в народното събрание. Гоце нали точно в момента това прави, яко сечено на новия НПК , щото ако го приемат и съдат по него , тея от старото правителство ще изгният в затвора . Бтв нещо дочувам, че Боко е тръгнал да си прави частен съд :mhihi:
Н.Хайтов

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 04 Май 2010, 9:08

[FF]GODFLESH написа:абе бате бойко пак си прави ташак с медийте,вижте как се смее и тона с който им говори...то е ясно че той ще се кандидатира...

Абе Боко нема да е, щото сме парламентарна република, а не президентска република, демек нема ни права, ни власт, ни папане, ако стане президент. По-добре ще му е да намести негов човек там, за да нема ядове с малкото дето го има като права президента, ама да тури цецката, не съм съгласен. То верно, че у БГ само клоуни и пешки, ама това ще е прекалено и ще ни се смеят много. Все още съм фен на Боката, ама това нема го преживея :confused:

Аватар

Мнение от dimithur » 04 Май 2010, 9:20

Боко ако толкова държеше да е президент, щеше да се кандидатира още на миналите избори ;) Пак журналистите пишат некакви глупости, с цел да го изкарат дикататор и властелин (на пръстените :mhihi: ) С Цоко на президентското кресло ще му е по-хубаво, щото както писах и по горе, Боко най-вероятно си е клонирал мозъка в главата на Цоко и така ще е хем мин. пред., хем и президент, хем и главен секретар на ЦК на ДКМС и КПСС :bgflag:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Май 2010, 9:49

Бате Бойко винаги се е радвал на голям и доста сервилен медиен конфорт, то всяко интервю с него е като визита на петел в курник, пълен с кокошки :mhihi: А иначе не помня да сме имали премиер, който цялата му работа да е толкова половинчата- сутринта каже, едно-вечерта друго, едно решение не може да вземе и да удари с юмрука по масата и да го изпълни докрай. Хубаво-направиха зрелище с някоя и друга акция (след което почти всичките задържани ги пуснаха под гаранция, както и да е) ами оттам нататък?! Затова вече и новини не гледам-всичко, което представят като "бъдещи творчески планове" на кабинета се оказва кьорфишек, включително и кандидатурата на Цветанов.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от dimithur » 04 Май 2010, 10:10

saleen написа: А иначе не помня да сме имали премиер, който цялата му работа да е толкова половинчата- сутринта каже, едно-вечерта друго, едно решение не може да вземе и да удари с юмрука по масата и да го изпълни докрай.

Просто журналистите пишат много глупости по негов адрес и постоянно му измислят разни "анти кризисни мерки", за които тея от министерски съвет даже не са и чували :mhihi: Ма Боко не иска да си разваля медийния конфорт, както каза, инак отдавна да е ударил с юмрук не по масата, ми по глупавите джурналя :mhihi:
Н.Хайтов

Слави
Аватар

Мнение от © » 04 Май 2010, 12:59

dimithur написа:
© написа:аз се чудя за какво трябва въобще да има президент, след като няма никакви права - съответно не носи никаква отговорност

E как да няма права бе човек, нали всеки един закон, за да се обнародва в държавен вестник, требва да мине да го разпише президента. Ако не си тури парафа отдолу - закона се връща за промени в народното събрание. Гоце нали точно в момента това прави, яко сечено на новия НПК , щото ако го приемат и съдат по него , тея от старото правителство ще изгният в затвора . Бтв нещо дочувам, че Боко е тръгнал да си прави частен съд :mhihi:

и като го върне какво казваш, че става? :mhihi:
най-много да го забави за известно време
пълна измислица е и това разписване от президента ... а бе насила създадена институция

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 05 Май 2010, 10:29

AcOrP написа:няма кво да се лъжем, никога няма да имаме читаво управление. Защото честните и кадърните хора в България не се занимават с политика.

:yes:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Май 2010, 11:01

че кво му е на Цецко? мен много ме радва как раздава банове на ляво на дясно... кой друг министър е успял за толкова малко време да направи толкова много акции с/у престъпността...
аз лично бих гласувал с 2-те ръце... че даже ще доведа и няколко приятела :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Май 2010, 11:05

ukelichko написа:
AcOrP написа:няма кво да се лъжем, никога няма да имаме читаво управление. Защото честните и кадърните хора в България не се занимават с политика.

:yes:

То хората са си казали - политиката е мръсна работа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Май 2010, 11:11

Като е тръгнало на цитати-ето и един от мен: "Радвайте се, че тези хора са станали политици, а не примерно лекари, пилоти на самолети или инженери, защото тогава щяха да направят още по- големи поразии" :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 05 Май 2010, 11:41

И аз ще гласувам за него ако се кандидатира.Не знам защо само мрънкате.Човека прави акций през ден и арестува престъпници, това му е работата и я върши добре.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 05 Май 2010, 11:57

Helix написа:Човека прави акций през ден и арестува престъпници, това му е работата и я върши добре.

Наистина ли ги прави той, или обира лаврите на колегите си? :mhihi: И колко от тези "престъпници" (в кавички, защото съдът може да каже кой е престъпник и кой невинен) остават на топло? Питам, понеже май се спуска и присъди да раздава напоследък... :mhihi: :conf:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата